Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mangagirl, eu silfida n-am fost si cred ca nu voi fi niciodata...dar nebunatica eram eram si eu singurica, si cu gasca de prieteni prin vama veche in fiecare weekend ce vremuri....dormeam o ora dupa o noapte intreaga de dantuit pe plaja si la terase, si apoi iar pe terase la o cafea, o ciorba, o..bere rece exact cum zicea Lucia, asa, fara griji, cu ochii-n gura de obositi si cu soarele in cap....deci depaaaaarte de ce face Mary acum dar fiecare cu "chemarea" lui, si fiecare perioada din viata cu satisfactiile ei...nu regret ca le-am facut si pe alea, au avut farmecul lor, dar am trecut in alta etapa....

iar de englezoaice stiam si eu....era o emisiune mai demult la TV, in care urmareau cateva "personaje" din uk in vacanta la Ibiza, un fel de reality show....mama mama ce era acolo......adormeau alea pe unde apucau, se culcau cu cine apucau samd.......dezmat total....si mai sunt si cam urate si grasane, nu? adik mie asa mi-a ramas in cap dupa ce am vazut mai multe "episoade" din emisiunea repsectiva...

Claucia, bine ai revenit, desi banuiesc ca ti-ai fi dorit sa ramai pe acolo uf, cu radarul am patit-o si noi in Turcia...si cu anti-radarul, care era interzis acolo si noi stateam cu el frumos afisat in parbriz, ca-n tara si am platit o spaga si o amenda de toata frumusetea, de mi s-a redus semnificativ bugetul de shopping

ma duc sa pap

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

PS - fetele care au deja copilasi spuneti-mi ca va trece faza asta dupa nastere si am sa-mi revin, nuuuuuuu ?????

Cea mai fericita 27 + cu

Daaaaa,o sa-ti revii vrei nu vrei,n-ai incotro

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Ba nu-ti fa iluzii

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Multumesc fetelor, sunteti atat de bune cu mine.....

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DE ce s-a suparat Roxx???? Pe cine? Nu cred

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 26+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80
....si mai sunt si cam urate si grasane, nu?

...de aceea am eu atata succes aici
(ma imprietenesc numai cu batranei simpatici)

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

DE ce s-a suparat Roxx???? Pe cine? Nu cred

Nici eu nu cred dar Claucia ne-a dezinformat ...cred ca vroia sa spuna altceva. A facut un rezumat a ceea ce a mai citit ea pe aici.
Cred ca vroia sa spuna ca a fost suparata cu piticul bolnavior...
Sa ne pastram calmul fetelor

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Scuze, scuze, cineva spunea candva ceva de genul: Nu te mai supara Roxxy, ca asa se intampla cu prietenii...etc" am parafrazat ca nu mai tin minte citatul exact. Scuze pentru dezinformare iertare, nu mi-a fost in intentie.

Cat despre revenirea de dupa nastere...pot spune doar atat: dupa ce am nascut, ma gandeam asa, cum puii mei mi se parea ca e greu, cand era atat de comod , mergea bb cu mine peste tot, ma lasa sa citesc, sa dorm, sa ma uit la televizor, dupa ce a venit, s-a terminat cu libertatea mea chiar si asa partiala ca am si sot si nu ma duc la Vama veche sa fac cele descrise mai sus... acum cer voie de la stapan daca vreau sa fac ceva...daca iti vine sa faci ceva...faci, dar mai tarziu cand ai voie. Insa merita!!!!

Acum, cu o noua sarcina, iar nu mi se pare floare la ureche sarcina, tot e incomod, ai neajunsuri, insa dupa nastere parca vad ca o sa mi se pare privind inapoi foarte usoara viata de acum...asa ca...da, iti vei reveni!

Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am plecat acasa, ca-i ora 14 si e timpul...
Daca nu mai ploua ma opresc in piata sa-mi iau cate ceva.
Azi chiar am muncit ceva si m-am cam obosit.
si numai bine!
Vorbim maine.

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

selen stiu emisiunea. si e perfect adevarat. exact cum le-ai descris. si acasa fac la fel. in fiecare week0end se imbata pana vomita si luni isi iau liber de la munca..aici se intelege mahmureala si te poti invoi mai ceva decat daca ai fi chiar bolnava. au mai multa simpatie.

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Si eu incerc sa plec....tineti-mi pumnii!

----------------------------------------------
Alexandra 24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Salutare si de la noi.Speram ca tot poporul burticos e bine

Io de cateva zile ma chinui cu niste dureri nasoale-ba de burta,ba de spate mai nou-chestie cam obositoare si nu prea mai am energie ca inainte.Ma fac din ce in ce mai mare pe zi ce trece...dormitul a devenit o mare aventura,amortesc repede,ma intorc greu de pe o parte pe alta..o placere nu altceva

1sweet_angel ti-am citit pe nerasuflate postarea despre viata de acolo care bate filmul,clar Faza cu pantalonasii taiati la spate m-a lasat efectiv masca!
Daca ai timp si poti vreodata poate faci o poza cu asa ceva(nu neaparat in actiune),doar de curiozitate...io una sunt socata,asa cum am fost si prima data cand am vazut barbati japonezi pe aici care faceau pipi in amiaza mare in oras in vazul lumii fara nici o jena

Felicitari tuturor fetelor care au aflat culoarea la carucior zilele astea,sa va traiasca puii si voi sa fiti fericite alaturi de ei

Cristina_Ana ,Claucia welcome back!

Diana_n poza e ultima pe pagina 2 a albumului meu

Cu intarziere urez si eu 'La multi ani ' sarbatoritelor din ultimele zile,bebei frumosi si sanatosi fetelor

Mihaela si galusca mult iubita 28+

Mergi la inceput