Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am si eu o apasare:
e in dreapta un concurs de la Nestle si am intrat si eu sa castig un prosopel. Completez ce completez eu acolo la formular si mi se deschide sa aleg tara. Erau o groaza de tari numai Uk nu, oare nu am vazut eu bine ?????
Am inchis trista si dezamagita.

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Profa sa sti ca eu nu prea am facut miscare prima data ca nu puteam si totusi amnascut tare usor... cred ca tot de organism depinde. PLus ca prietena mea care si-a dorit mult sa nasca natural, mergea zilnic ore intregi si degeaba ca a ajuns la ceza ca avea colu lung si inchis beton si sarcina de aproape 42 de sapt, deci... trage tu concluzia.

De cand sunt si eu membra in aceasta odisee ..toate miturile legate de sarcina mi s-au naruit
Dar lasa ca la sfarsit dupa ce nastem toate bebelaci sanatosi facem un studiu de caz, pe cele 135 de burtici...si facem propriile noastre reguli cum e cu sarcina si nasterea.
O rugam pe Biaz sa scrie o carte pentru viitoarele mamici, cu concluziile studiului, ca ea are talent nemasurat la aranjat cuvinte....si uite asa ne imbogatim....
(daca nu fuge cu banii, desigur)

Cea mai fericita 27 + cu

esti comica rau de tot

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
1_sweet_angel ce-mi spui tu nu-mi vine sa cred! wow...si tu vei locui acolo definitiv? sau ai ganduri sa te itnorci in Europa? te-ai acomodat? e atat de multa cenzura precum pretind europenii? sa-mi spui daca iti pun prea multe intrebari...ca nu vreau sa te supar.
MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

mai am 3 saptamani max de stat aici....si apoi ma intorc pe meleagurile romanesti.....am fost trimisi aici cu serviciul....atat....initial tr sa stam mai mult ....acum nu mai stiu ce vom face pe viitor..........dre acomodat ne-am acomodat ....la inceput a fost mai greu.....si toti se uitau la noi ca la niste vedete...si tr sa ne salute ca doar era in perioada jocurilor olimpice si erau intr-un fel obligati sa o faca.....ordin de sus..
a fost rau la inceput si cu mancarea dar acum deja stim ffff multe si am invatat sa ne descurcam si aici incat la un moment dat putem sa spunem ca asta ar fi cam a-2a noastra casa.....avand in vedere ca noi nu suntem obligati sa facem ca ei si sa gandim ca ei ......e ok
pupici....timpul meu la comp s-a scurs...

ne mai citim maine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

lucia sa nu te aud cu vinovatia...merita...amam lor de banditi...faceam master si mi-au luat 11 mii ca la un strain, desi stateam in Uk de 2 ani cu viza de self employed si plateam taxe. iar acum, peste 30% din salar se duc pe taxele lor. cu care se ajuta sa le plateasca unora casele de social, ca le e lene sa mearga la munca si trantesc 3 copchii pana la 20 de ani si stau acasa. Deci nu...fii convinsa ca au de unde.

am mai vrtu sa spun cuiva ceva...dar s-a dus ideea...

OK, daca zici tu, parca ma simt mai bine deja.
Dar cum fac sa le dau in cap la nemernicii de acasa care uite cate mizerii fac si care nu dau mai nimic gratis la gravide si care in sistemul de stat, la care TOATE am cotizat nu poti decat sa te duci ca sa mori linistit.
Ieri ascultam ca sunt in pragul falimentului cateva spitale din Romania ca nu mai au fonduri.....nu le-ar fi rusine de ticalosi.
Si cumnata mea cand a nascut fetita cu Sindrom Down, prematur, si trebuia sa mearga la Bucuresti nu au vrut sa-i dea salvare ....pentru deplasare. Noroc ca sotul meu s-a dus si a sarit la gatul unui functionar public la CAS iar ala l-a chemat pe director si a iesit un scandal monstru ....finalizat pana la urma cu rezolvarea drumului pana la Bucuresti si inapoi, cu salvarea.
In conditiile in care cumnata mea are salariu foarte mare si cotiza bani grei.
Stiu numai sa-si bata joc. I-ati vazut pe aia care folosesc salvarea pe post de taxi ? este incredibil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vai dar ce m-am aprins.....sa mai beau o gura de cafea

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Am si eu o apasare:
e in dreapta un concurs de la Nestle si am intrat si eu sa castig un prosopel. Completez ce completez eu acolo la formular si mi se deschide sa aleg tara. Erau o groaza de tari numai Uk nu, oare nu am vazut eu bine ?????
Am inchis trista si dezamagita.

Cea mai fericita 27 + cu

Concurs? ce concurs? vreau si eu...daca-i cu chestii moca dar eu nu-l vad pe nicaieri....

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Concurs? ce concurs? vreau si eu...daca-i cu chestii moca dar eu nu-l vad pe nicaieri....

Selenico, scrie "intra in Nestle baby club si castigi un prosopel pt copilul tau"...sau ceva de genul, ca acum cand scriu nu mai imi apare. E un ursulet in flash....care se plimba sau se misca....face el ceva acolo. Ai gasit ??????

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Multumesc fetelor
Fetelor,voua au inceput sa va apara vergeturi pe burta? Mie in prima sarcina mi-au aparut f multe dar s-au estompat in timp....acum abia se mai vad alea dar au aparut altele noimama lor de vergeturi

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

Iulika e frumos sa aflam despre altii, lucruri interesante, ai ceva sa ne povestesti si tu despre suedezi ? ceva ce-i caracterizeaza ? Mie chiar imi plac si altfel de discutii....chiar daca stiu care sunt regulile unui forum...

Cea mai fericita 27 + cu

Cum så nu ..?!

Påi nici nu stiu cum så incep..Aici toti sunt foarte politicosi te duci la un magazin mai mic cum intri te intampina cu un zambet måret si te saluta si te intreaba daca te poate ajuta cu ceva..Sunt foarte curati (imi aduc aminte cum un båietzas din asta--nu suedez-- isi arunca pachetul detigari pe langa cos , bineinteles il vede dar nu se intoarce så il ridice ,dar un mosulet in urma lui , in carje s-a aplecat si l-a aruncat el nu va spun ca a durat procedura cu carjele vreo 10 minute am ramas masca..(eu fiind la balcon nu am putut ajuta)

Au un sistem foarte bine pus la punct cu tot..Aici tb sa stai in coada pt tot..Må refer apartament daca vrei ma refer cu chirie..

Toti copii sunt blonzi cu ochi albastri aici Nu va mint..Cand vezi unul mai brunetel stii deja ca unul din parinti nu e suedez..Sunt intr-adevar reci dar cred ca asa au inteles ei ca poate så ii faca pe ai lor copii så razbeasca in viata..DE ex ii vezi pe copilasi cum stau linistiti pe jos ma refer eu stiu la o terasa baga in gura ce nimeresc ..Si parte acea mai faina e ca la 18 ani ei tb sa se mute din casa pårintilor si GATA..Marea majoritatea sunt sponsorizati de pårinti dar sunt care muncesc de foarte tinerei så aibe så iaså in fiecare vineri såmbata afara..deci aici pt tineri e lege vineri såmbata ei sunt afarå discoteci ..

Da si acum ce m-a uimit cel mai mult cand am venit eu..Am ajuns la concluzia ca ei nu investesc in oglinzi isi pun pe ei ce nimeresc..Fetele ti se par ca toate sunt imbracate la fel cu leggings negri si un tricou care il ia ca pe fusta si adidasi..Pårul cat mai tapat si cat mai mult spaclu pe fatå asta de pe la 12 ani..Si am vazut mult mai multe fete ''muci'' de bete ce erau decat baiaeti

Asta e distractia lor så bea så se imbete cat mai repede ma refer la tineri.

Un exemplu : avem un prieten e singur(e mai timid asa) pe la 35 de ani e ceva normal aici.. pt el servici venit acasa eventual asteptat weekendu ca så se mai innece oleak in bere.. Inainte de sårbatori suna la mama lui si isi anunta vizita( så te fereasca Dumnezeu så nu iti faci programare!) si aceasta ii spune ca e prea tarziu are multi invitati si nu ma are scaune...Sa cazi jos cand auzi din astea dar lor li se pare normal..ei asta e data viitoare fara sentimente prea multe...

Si mai sunt multe dar astea sunt cele care m-au marcat pe mine..Oricum eu nu as pleca de aici oricat de urata e vremea oricat d e reci sunt ei pana la urma nu traiesc cu ei la noi in casa viata e diferita de a lor deci se poate...

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna buna si de la noi,

Da ce dor mi-a fost de voi, nu stiti si nici nu va spun ca vi-o luati in cap! I-am spus sotului care cum si ce face pe aici, din ce stiam, ca intr-o saptmana ati scris o groaza! Nici un om nu poate citi atat, doar sa printez sa citesc pe model roman. Caietul ala studentesc al fetelor din UK ar pali de invidie daca as printa eu capitolele sarite...
si uite asa citesc de dimineata si tot nu stiu de ex de ce s-a suparat si pe cine Roxxy, ce a patit Monica.

Dar stiu cum se completeaza actele pt UK, ce acte sunt necesare, Ca avem o burtica lovita in buricel, ca in China sunt pantalonashi cu despicatura pt kk si alte multe treburi...

Am vazut poze superbe cu 2 fete superbe superbe (si un baietel dulce si frumos de vreau sa il petesc pt fata mea), Cristina si Milly, doua frumoase iar Mihnea un scump.
Va admir pe voi doua cat sunteti de slabe, lasati burticile ca sunt frumoase, da la picioare nu v-ati ingrasat frate, puteti purta fuste din alea scurte si costume de baie cu picioare frumoase pe afara (eh, nu ca as purta eu costum de baie model scafandru dar nu mai am mult...)

poze din vacanta pun si eu dar maine. A fost superb, inafara de mici neplaceri cum ar fi un radar la bulgari si un bancaomat care ne-a papat cardul la greci, in rest, 28-30 grade, cer clar si albastru, copil fericit, apa calda, piscina pt copii care a fost mare atractie a dupa amiezei, Fairytopya - un loc super unde parintii stau la masa si beau bere sau suc (depinde de sex ) si copilul se joaca cateva ore fara probleme la cate lucruri sunt acolo, o sa punem poze. Restaurant, mancare buna, scoici, calamari, octopus, am mancat de toate, plus la restaurant am incercat cate 4-5 feluri de prajituri...si 2 kg in plus deja. Dar a meritat, ne-am incarcat bateriile, abia astept vacanta de la anul, probabil in Grecia in Thassos undeva pt copii, un resort pt copii, sau in Turcia ca am auzit multe lucruri bune. Desi sangele grec ma impinge de langa Turcia, poate il pacalesc si mergem la papa buna si cele descrise de Cristina. La anul o sa am 2 zane!

Nu gasesc insa programare pentru o eco. Dr meu vrea sa mai fac o eco si acum la 28 saptamani, cam asa, pt ca am si cordonul asta cu 2 vase probabil, sa monitorizam ca totul e bine, dar la Iosup dupa 1 iulie (si asta e bine) la CMU in August, la Medlife in August (asta la medicii pe care ii vreau eu...)

Va pup si ma bucur sa fiu cu voi...desi la job din nou. Pana la 1 august de fapt, cu voi sunt de la birou ziua.

Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2009 spune:

Buna unombun,
Si eu stau la pat la 20 de sapt de sarcina , tre sa stau 14 zile ca mi s-a micsorat colul de la 5 cm la 2.5 cm..in urma unei amniocenteze cred eu..Tu de ce stai in pat? Ce simptome ai avut ?

Citat:
citat din mesajul lui unombun

Fetelor,am nevoie de ajutor,pentru cine cunoaste.Eu stau mai mult in cm si in pat,ca sa tin sarcina-21 sapt.Avind in vedere ca eu am avut alt spatiu la inceputul sarcinii,m-am mutat,dar nu am mai schimbat buletinul pe motiv de imposibilitate de deplasare,urcat scari,mers posta timbre fiscale,stat cozi la evidenta po****tiei ca nu aveam voie,etc..ma gindeam,cele care stiti sa ma indrumati,banii pe concediul crestere copil cum se vireaza,sint adusi de postas acasa,cum ar fi la mine,la vechiul domiciliu(fereasca sfintul)pe baza cartii de identitate sau pot intra intr-un cont,sau pe un card,asta pina ma pot misca cu noile acte de casa,pe care le am pe noul domiciliu,dar e problema de deplasare acum in care imi risc tot ce am facut in ceea ce priveste sarcina.

Mergi la inceput