Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)
Raspunsuri - Pagina 20
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Apropo, de tatuaj...acum sa nu radeti de mine..dar tare mult imi doresc unul! unul micut, nu neaparat la maxima vedere, sa sara in ochi, dar sa am unul; ma tot uit pe discovery la maiami ink...fac oamenii aceia niste tatuaje...adevarate opere de arta! Deci..dupa ce nasc, asa la cateva luni dupa...sa ma mai intrebati! ca sunt fixata tare! ![]() ![]() Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
N-am mai fost de o gramada de vreme la o lansare de carte...ce dor imi e
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
ramsan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 1sweet_angel
nu ma credeai cumva ![]() 23+ cu bebe ![]() sa ne nastem sanatos |
Neata fetele! Vreau si eu o cafelutza fara cofeina, doar asa de dragul gustului (ca pe aia cu cofeina o servesc cu muuult lapte dis de morning).
1sweetangel.... nici pomeneala. Era doar o constatare si o simpla conexiune pe care au facut-o neuronii mei cu ceea ce vazusem eu in acel pps cu copilashi chiar ieri dimineata
Nu te supara, ca nu a fost cu vreo intentie 
Ramona
Tudor Gruia 24+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
1sweet_angel spune:
cum sa ma supar?
doamne fereste....doar glumea.....de-asta am pus si mutra
ca sa nu se inteleaga gresit.
1sweet_angel spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 [quote]citat din mesajul lui anco fetelor, care va faceti mila de minbe si imi trimiteti si mie pe PM id-ul si parola de la contul comun? as vrea sa vad si eu poze de-ale voastre si sa citesc ce ati mai postat voi pe acolo. ![]() 27+ cu ![]() ![]() |
vreau si eu
.....pls....se pare ca am activat si eu PM-ul ca cica nu era activat....poate asa reusesc si eu sa vad ceva pozici....poate sa si pun cateva.
adela2006 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Apropo, de tatuaj...acum sa nu radeti de mine..dar tare mult imi doresc unul! unul micut, nu neaparat la maxima vedere, sa sara in ochi, dar sa am unul; ma tot uit pe discovery la maiami ink...fac oamenii aceia niste tatuaje...adevarate opere de arta! Deci..dupa ce nasc, asa la cateva luni dupa...sa ma mai intrebati! ca sunt fixata tare! ![]() ![]() Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
eu mi-am dorit un tatuaj de foarte multa vreme , adica de pe la 16 ani ( acum am 32 , tatuajul l-am facut la 31 )
dupa ce am nascut mi l-am dorit din nou , un ingeras care sa semene cu alexia , fetita mea
am avut multeeee discutii cu toti cei din jur , m-am programat nu m-am dus alte discutii , ganduri ca nu e bine ca ce exemplu dau eu la copil cu tatuaj

ma si vedeam eu baba cu tatuaju pe picior
dar intr-un final l-am facut ptr ca mi l-am dorit foarte foarte mult
si nu regret nici o secunda ca l-am facut , imi place si o sa-mi placa si peste 30 de ani
poti sa vezi poza cu el la poze
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
28+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
adela2006 spune:
ia priviti aici burtica de 29 de saptamani
http://family.webshots.com/photo/2549760220104955882kYygiE
va pupaceste adela
de
28+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
adela2006 spune:
si o poza cu odorasul meu facuta ieri , asa mult imi place poza asta
http://family.webshots.com/photo/2607496000104955882jXZVnA
va pupaceste adela
de
28+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
monica_dicut spune:
Si eu am tatuaj, mi-am dorit mult unul si l-am facut pe la 23-24 de ani cu acordul actualului sotz
Parintii mei n-au stiut pana anul trecut cand am nascut (desi o vreme am mai stat cu ei) Tatal meu a fost mereu impotriva tatuajelor caci in rest e un tata super modern si in pas cu tot ce-i nou. Exact asta a fost singura chestie care n-a suportat-o si evident ca pt mine a fost singura pe care mi-am dorit-o

Am un delfinash pe burtica dar e posibil sa-l fi vazut in poze...
Oricum dupa ce nasc va trebui clar sa-l refac si la fel si eu visez la Miami Ink... hhhhhuhhh
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
Lutoniana nu mai fac greseala asta
... o, ba da, ca in weekend am zis ca trag o fuga pana la Budapesta ![]()
![]()
Dana o zi usoara! Daca preferatii sunt nasii din partea ta, sa stii ca am mai auzit si reguli de genul "e fetita, deci trebuie botezata de nasii de la cununie din partea mamei"
.
Adela ce frumusel e Razvan! Si burtica ta! Acuma doar am vazut ca ai mai pus poze de la inceput, cred ca sunt de asta vara. Imi place ca tot faci schimbari la culoarea parului. Nu ma pot hotari care imi place mai mult: culoarea ta naturala sau cum esti in prima poza, suvitata.
nu mai stiu ce am mai vrut sa zic ![]()
22+ 
danangie spune:
Buna dimineata fetelor,
Nu am mai intrat de ceva zile. Multumesc tuturor ptr felicitarile faucte ptr carutul albastru.
MONICA nu prea am inteles ce gafa ai facut, dar nu te preocupa!
Eu la pepenasi nu mai intru de multttt.O neintelegere cu ceva fete din pacate!
Are mama doi baieti cucuieti!!

DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

unul micut, nu neaparat la maxima vedere, sa sara in ochi, dar sa am unul;