Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Andraiulia bafta la control si poate ai timp sa ne arati si noua lucrusoarele achizitionate.
Selenico te-ai inscris la concurs ? hai, macar tu ...daca mie nu mi-a iesit

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Neata Monika si pofta buna, alege si tu ceva fructe si iaurturi....ca sa nu fie prea grele de dimineata.

I-am pus gand rau la curatenie si dezghetat nu la mancat ce-i prin el. Desi... cam mi-e foame des in ultima vreme

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Neata Monika si pofta buna, alege si tu ceva fructe si iaurturi....ca sa nu fie prea grele de dimineata.

I-am pus gand rau la curatenie si dezghetat nu la mancat ce-i prin el. Desi... cam mi-e foame des in ultima vreme

AHAAAA.....atunci spor la treaba, e bine ca poti....eu dupa cum ziceam sunt varza....la acest capitol

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Faza cu pantalonashii copiilor am vazut-o chiar azi intr-un filmulet de amuzament primit pe email de la o amica. E pe bune, sa stiti, iar daca savurati astfel de "pozne", il trimit prin fwd pe emailul nostru comun de yahoo.

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

nu ma credeai cumva sau nu despre chinezi e vorba?

Mergi la inceput

Acum, ca mi-am indeplinit "misiunea" mai bag putin nanel....dar revin, nu va ingrijorati

Spor la scris !!!

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ete pot... am un chef... da sper sa treaca timpu si nervii mai repede asa . Si eu as vegeta toata ziua, praful la mine e cat casa, aspirator n-am mai bagat... ufff de calcat... mancare mai face mama... eu sunt bleaga rau. Sa vad ce-oi face dupa ce vine bb ca pe el tre sa-l spele si sa-l hraneasca cineva... nu>??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

roxxy ..... multi ani fericiti alaturi de sotiorul tau si de copilasi....
cristina_anami-ai facut si mie pofta de niste ardei copti.....eu ma chinui de ceva timp sa-mi fac.....nu-ti faci mila de mine si-mi dai si mie unul gata facut ca eu am o lene....
aaaaaaaaaaa....iar ati revenit la subiectul sex?.....si eu am niste pofte si sotul e mereu cu gura pe mine,..... noi n-am mai prestat de ceva luni ca nu stiu cum e treaba cu colul...nimeni n-a vrut sa-mi spuna si sincer in romania cand am fost am uitat s-o intreb pe tanti dr..ca oricum atunci nu aveam chef de asa ceva ......dar acum regret ca tare ma mai apuca si pe mine nebuneala.....dar de frica sa nu pateasca ceva bebe sau eu....stam si dam din buze si asteptam sa treaca timpul mai repede ....sa se nasca bebe si apoi ...sa vezi dezmat
sper sa nu patim si noi ca o prietena care inainte de-a naste era disperata dupa (au prestat tot timpul), iar dupa ups.....n-a mai mers vreo 2-3 luni.....apetit 0.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari. Din pacate nu prea vom sarbatori. Acum ne dam cu capul de pereti sa rezolvam cu niste medicale situatia sotului de la serviciu (v-am spus ca a primit decizia de restructurare, dupa 9 ani de munca asidua depusa in compania respectiva). Suntem destul de necajiti, dar Dzeu e mare si ne va ajuta.

Cristina, intr-adevar ai citit bine printre randuri. Sunt f fericita cu sotul meu. E un om in adevaratul sens al cuvantului, un sot si un tata extraordinar.
Am mai avut si noi mici problemute in relatie (ca nici o relatie nu e perfecta), dar nesemnificative.

Clau, eu cred ca ziua nuntii a fost perfecta pt ca am organizat eu absolut tot (ce modesta sunt ). Nu am acceptat nici un ajutor din partea parintilot, tocmai ca sa nu iasa discutii (asa cum s-a intamplat mai multor cunostinte de-ale mele). A fost un fel de petrecere-discoteca. Nu prea a avut legatura cu nuntile clasice.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 27+

imi pare tare rau ca problemele umbresc intotdeauna ceea ce ar fi tr sa fie o zi de sarbatoare.........
e adevarat ca atuncicand iti organizezi singur nunta iese mult mai bine decat daca s-ar fi bagat si altii sa ofere o mana de ajutor si pe urma......si noi am facut la fel....ne-am organizat singuri totul si a fost tot un fel de petrecere undeva la curte...tinuta lejera,mult tineret si sincer a iesit super.
Vik cj multi ani fericiti alaturi de sotior si de bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata sau mai bine zis buna ziua,

draga Lucia acum serios vorbind...si eu sunt o tipa care nu prea poate sa stea mult intr-un loc...care cand nu are de treaba isi face singura.Insa asta e alta poveste in sarcina,o sa-ti revi la normal si poate chiar o sa fii mult mai activa din pricina lui bb,care o sa te invete sa te misti mult mai repede decat esti invatata.Si starea de blegeala si durerile de pe ici colo...si depresia asta ca ajungi o balena...si toatee cele rele,vor disparea cand iti vei tine minunea in brate...o sa si uiti de perioada asta.
Io sincer asa imi doresc sa mi trag un pui de somn sau sa zac pe canapea...dar mogalneata mea nu-mi da voie,trebuie distrata,pupapa,jucata,plimbata...si toate astea dupa 5 seara cand termin munca...ce sa mai zic de curatenie,mancare,rufe sau altele

Monica spor la gatit.Eu ieri am facut niste chiftelute marinate...azi habat n-am ce sa fac.
cu foamea stau si eu in gat,parca as manca non-stop.

Despre Japonia si japonezi am sa imi fac timp sa povestesc...asa macar un referat scurt,din punctul meu de vedere.
Insa trebuie sa imi aduc aminte cu ce m-au socat la inceput si ce mi s-a parut impresionant...caci acuma dupa atatia ani,am uitat,m-am obisnuit si chiar am adoptat anumite chestii.

revin

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

eu merg la dr dimitriu rodica. Si pe Albert l-am nascut tot cu ea. e super ok. e blajina si asta ma face sa am incredere in ea. si sa trec peste tot mai usor.

si eu tot la edr. dimitriu merg......imi place la nebunie de ea....prima data am fost la dr.calin alina dar e specializata mai mult pe infertilitate si e ocupata rau.....cu greu am gasit-o ultimile dati asa ca am schimbat dr.
daca nu sunt prea indiscreta.....cum vrei sa nasti...sau nu te-ai hot inca?

daciana.ilie offfffff.....stresul asta cand se termina oare.....dar tr sa fim tari si sa gandim pozitiv pt bebeii nostri....

Mergi la inceput