Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Asa..ieri am fost la o lansare de carte...Dan Puric..este un fenomen omul asta! atata lume a venit sa-l vada si sa-l asculte..incredibil!Mi-a placut!! si sper sa reusesc sa citesc carticica lui zilele acestea...se numeste "Despre omul frumos"..suna interesant, nu?

Roxxy si Vik...felicitari pentru aniversare! sa va iubiti tot mai mult!!

Am vazut ca Alex are pb cu alesul nasilor...eu zic sa stati calmi si sa luati o decizie cu care amandoi sa fiti de acord; sigur puteti ajunge la un compromis! si noi suntem oarecum in aceeasi situatie..adica avem 2 perechi de nasi de cununie..amandoua perechile ne sunt tare, tare dragi!! numai ca eu pentru copil, vreau doar o singura pereche- in ardeal se practica si 4 nasi la copil- si de, cum sa aleg din cele 2, in asa fel incat nimeni sa nu fie ofensat?! este un picut greu si in mintea mea stiu deja pe cine vreau...si cred ca pana la urma o sa-mi inghit jena si o sa ridic problema (asta dupa ce nasc puiutul) pentru ca nu vreau sa regret apoi ca nu am fost in stare sa deschid gura.
Sper sa fie totul ok in final si pentru voi!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Multumim fetelor de peste mari si tari pentru ca ne impartasesc din experienta lor de acolo..m-am amuzat, m-am mirat, am facut ochii mari citind despre obiceiurile/apucaturile altor neamuri...ceea ce a spus Diana (mesajul ei imi este mai proaspat in minte acum) despre faza cu fetita ce trebuie dusa la psiholog pt ca a vazut putzulica baiatului, am mai auzit, dar tot mi se pare "wow".

Maria si Selen ..cu amintirile vostre din "tinereti"..m-ati facut invidioasa! eu am fost un copil tare cuminte, inclusiv in facultate...cred ca eram prea timida si am fost din start bagata in grupul tocilarilor, de unde nu am mai reusit sa scap...ca de, nu eram in stare sa-mi bag si eu picioarele intr-un examen si sa chefuiesc in preziua (sau noapte) examenului!!
Am stat mult timp in gazda si cand m-am trezit eu sa ma mut in camin, era aproape gata facultatea! off, offf...lasa ca pe fii-mea o invat numai prostii...merg cu ea sa ne tatuam!

Dana 24s

Mergi la inceput

Apropo, de tatuaj...acum sa nu radeti de mine..dar tare mult imi doresc unul! unul micut, nu neaparat la maxima vedere, sa sara in ochi, dar sa am unul;
ma tot uit pe discovery la maiami ink...fac oamenii aceia niste tatuaje...adevarate opere de arta!
Deci..dupa ce nasc, asa la cateva luni dupa...sa ma mai intrebati! ca sunt fixata tare!

Dana 24s

Mergi la inceput

Fete dragi...as mai avea de scris, dar din pacate trebuie sa ma pregatesc de lucru; sa aveti o zi usoara, usoara!

cele care mergeti pe la controale..doamne ajuta sa veniti cu vesti bune!

Raluk scriu mai tarziu...ma bucur ca ai revenit! nu stiu ce sa zic de durerea de rinichi....am auzit de Urinal, care ar fi indicat si in sarcina; mai povestim!

No, va tzuc!!!

Dana 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineataaaaa soare !!!!
Prezent ! dar a trebuit sa citesc si putin din urma

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Raluka16 bine ai revenit, nu mai fa greseli ca asta...ca pana recuperezi trece mult timp, cel putin mie asa mi se intampla si atunci am preferat sa fiu in mijlocul evenimentelor zilnic.
Diana multumesc. Eu am inteles in linii generale ca voi intra "sluga la stapan" si ca voi face ce am eu chef conditionat de nevoile si dorintele lui Bebitza, sunt pregatita pentru asta si cred ca ma voi putea acomoda. Sunt sigura ca voi fi o mamica exagerata care isi va iubi odorul ...fara limite DAR problema mea este sa-mi revin din starea aceasta de blegeala groaznica care ma termina mai mult psihic. Va rog sa ma credeti fetelor ca obosesc tragand de mine sa fac cate ceva. As dormita si as lenevi in permanenta si este colosala diferenta fata de cum eram inainte, plina de energie si jucausa
Acum parca nu ma mai asculta corpul, s-a mutat pe alta viteza care in mintea mea nu exista.
Roxxy si Vik cj casa de piatra si petrecere frumoasa.
Stiti, noi ne-am casatorit pe 13 octombrie si initial toate calculele aratau data nasterii in 13 septembrie si mi-ar fi placut sa "dezvolt" acest 13 pentru familia noastra. Acum mi-au mutat data in 11 septembrie (o zi pe care americanii nu o vor uita asa usor - zice sotul) dar vom vedea...poate mai intarzie si el doua zile. Ce mai conteaza, de fapt ?
Iulika imi place ca esti asa activa pe forum
Unombun e bine ca te-ai mai putut da jos din pat sa ne mai scrii; cred ca e oribil sa stai la pat....nici nu vreau sa ma gandesc la aceasta varianta, cred ca m-ar duce direct la spitalul de boni nervoase.
Dana15 spor la lucru, la alegerea tatuajului si la citit carticica.

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza si de la mine.
N-am somn, am nervi si dureri de cap drept urmare i-am pus gand rau frigiderului ca sa ma eliberez

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Neata Monika si pofta buna, alege si tu ceva fructe si iaurturi....ca sa nu fie prea grele de dimineata.

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Azi am target la carnetel, asa:
Adimercedes, Delia, Biaz si mai era cineva dar incerc sa-mi amintesc.

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

buna dimineata burticute......o zi frumoasa si insorita va doresc
vad ca inca se discuta pe marginea subiectului "alte nationalitati" si chiar imi place cu toate ca suntem un pic off topic sau off subiecte ce ar tr discutate pe acest forum.
ce am omis ieri sa va spun e ca in ciuda faptului ca ei isi fac nevoile cam peste tot sau arunca gunoaie pe jos chiar daca cosul de gunoi e la 5 m mai in fata....strazile si parcurile sunt curate(foarte curate as putea sa spun fata de cele ale noastre) pt ca mereu vezi "robotei" care aduna din urma totul.
chiar aseara am iesit la o plimbare prin oras (pe scuterul electric....aici sunt fffff multe si destul de convenabile la pret....cred ca asta e si unul din motivele pt care nu sunt cozi de masini interminabile la semafor) si am admirat (ca de fiecare data) grupurile de dansatori....ies seara cand e mai racoare in parcuri sau in anumite locuri unde au destul spatiu si danseaza....e un fel de gimnastica la ei si o traditie in acelasi timp.
katterynade vazut kakuta inca nu am vazut, dar am vazut mult pisu si la bebei si la barbati (aseara de ex. unul in parc la un tufis ,mai nasol ca pe caldura asta mai si miroase)
devylla "conflictele" dintre chinezi si japonezi sunt vechi si de ordin politic si economic....
kawaichan de facut poze nu-i bai......problema e ca sotiorul meu a bagat pe comp linux in loc de windows xp si nu mai pot sa vad nicio poza de-a voastra si nici sa introduc eu vreo poza de-a mea.....si nici parola de la userul comun nu o am ca nu am cerut-o pana acum sa incerc sa vad daca merge....m-am enervat si am renuntat la poze.....cu toate ca sunt "invidioasa" pe voi cand va laudati ca puteti sa vedeti pozici frumoase cu fete si bebei frumosi.
mai citesc si mai revin

Mergi la inceput