Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)
Raspunsuri - Pagina 17
andraiulia spune:
Buna seara si de la noi! Eu, ca de obicei, in timpul zilei bantui si abia seara apuc ca mai citesc. Ma bucur ca sunteti bine, Cristina arata excelent in vacanta.
Eu astazi am mers la British Gallery, un magazin foarte interesant. Este conceput sub forma unei case in care fiecare obiect din fiecare camera este de vanzare. Si totul este in stilul traditional englezesc. Superb!! Si bineinteles ca din camera copiilor am cumparat lucrusoare pentru gogoshica. Eram si eu si mum terminate. Am luat in total multe de bebe, ca vineri mergem si la aniversarea de un an a unei fetite. Erau fff frumoase si speciale. De fapt, cam tot ce am vazut si cumparat din casa era special. Va recomand locul. Se afla pe str Paris, spre piata Victoriei.
Altfel...maine de dimineata mergem la doctorita. Sa vedem cum mai stam. Sper ca bine.
Andrutza 26 +
bebelusa mea iubita
http://bd.lilypie.com/Wx4wm7.png
daciana.ilie spune:
de ce pentru sot raluk, ai idee?
multumesc de raspunsuri 

.. inseamna ca nu am contractii pt ca ce simt eu e mai degraba o presiune in zona si nu durere ca de ciclu .. m-am mai linistit ![]()
...si eu am luat azi un no-spa .. asa ...preventiv la presiunea simtita, pt ca eram ingrijorata.
daciana
26+ cu Darius
daciana.ilie spune:
bafta maine la doctorita andraiulia, sunt sigura ca totul va fi bine ![]()
daciana
26+ cu Darius
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.ilie de ce pentru sot raluk, ai idee? multumesc de raspunsuri ![]() ![]() .. inseamna ca nu am contractii pt ca ce simt eu e mai degraba o presiune in zona si nu durere ca de ciclu .. m-am mai linistit ...si eu am luat azi un no-spa .. asa ...preventiv la presiunea simtita, pt ca eram ingrijorata. daciana 26+ cu Darius |
pai lui ii trebuie, nu? Eu asa am inteles ca daca are o astfel de hartie vizata de doctorul de familie, poate lua in plus 10 zile de concediu cand i se naste bebeul, ca sa o ajute pe mamica
22+
daciana.ilie spune:
aaaaaaa
, incercam sa corelez aceasta informatie cu prenatalul de la 28 saptamani
hihihihii
daciana
26+ cu Darius
diana_n spune:
Kawaichan nu scoate ochii baiatului
, nu-i vina lui ce fac altii.
Sweet_Angel am citit pe nerasuflate ce-ai scris. Da, suna diferit de ce stim. M-a distrat faza cu turul pantalonilor, dar la cea cu purtatul pijamalelor n-am tresarit. Pai si aici vezi femei si barbati purtand tricou de strada, pantaloni de pijama si slapi. Pantalonii sunt foarte viu colorati si par nevinovati de la distanta, dar cand te apropii vezi ca-s pufosi, din finet si i-am vazut in magazin la sectiunea pijamale.[Astia vand separat bluza si pantalonul de pijama, le combini cum vrei]
Adolescentii sunt foarte atenti cu ce se imbraca, spre 30 ani nu le mai pasa deloc, dar dupa ce ies la pensie dau clasa oricarui european. Femeile sunt aranjate, coafate, barbatii ingrijiti, nu o data m-am simtit prost stand la coada langa vreo babutza scoasa din cutie, eu doar cu ruj si un fard de ochi pus in graba.
In public nu vezi pe nimeni cu bautura, magazinele de bautura sunt separat, copiii n-au voie sa intre neinsotiti. Nevoile nu si le face nimeni in public, apar polististi din pamant din iarba verde. Nici macar un pisulica de copil de 1 an nu-i permis. Faza povestita de un prieten german aflat la o petrecere americana in curtea din spate : un baietel de 3 ani vrea pipi, mama nemtoaica il duce dupa un copac. La 10 min. vine vecinul in spume ca fata lui de 5 ani e speriata si oripilata, trebuie dusa la psiholog ca a vazut putulica baiatului.
Oricum, noua ni se potriveste tara asta, dupa ce ne-am minunat ce fac ei in diverse situatii, ne-am obisnuit cu stilul lor. Iar de cand ne-am mutat in New Jersey am ajuns intr-un oras cu o comunitate FOARTE mare de indieni, chinezi si japonezi, pe langa obisnuitii mexicani si cei din America de Sud (cei fara gat, ca Maradona). Mamicile din club sunt din multe parti ale lumii si aud multe povesti pe care le ascult cu mare placere. Imi vine in minte cum povestea o mamica americana ca in clasa 1 sunt 20 copii la 1 profesoara. Celelalte americance au cam oftat, li se pareau multi copii. Eu ii zic indiencei de langa mine: in clasa 1 eram 42 de copii, iar ea : doar? noi eram 60 copii si o profesoara
. Nu conteaza lucrurile astea, in timp se dovedeste ca toate sistemele astea diferite functioneaza.
Vorbind de chinezi, sotul isi facea doctoratul in Pittsburgh si avea colegi de peste tot. Europenii erau din departare inteligenti,tzac-pac venea ideea, scriau lucrarea. Chinezii erau mai putin dotati cu inteligenta, dar foarte muncitori si perseverenti. La sfarsitul anului aveau aceleasi rezultate.
Roxxy
imi amintesti de replica unui personaj dintr-o piesa de teatru. Era o gravida cu o burta mare de tot: sunt virgina, o data nu se pune, mai ales daca am tinut ochii inchisi 
Diana
27 saptamani si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Manga nu te lasa Sergiu, stai linistita.
Visele sunt foarte puternice si ciudate in sarcina. Azi noapte am reusit sa combin in vis castelul Versailles, o multime venita sa vada nu-s ce rock star si o sticlutza de suc dulce pe care a trebuit s-o beau intr-adevar dimineata ca sa fac testul de glicemie ![]()
Lutoniana toate revin la loc dupa sarcina, si cele bune si (din pacate) cele rele.
Fetelor, va rog trimiteti-mi pe mail parola de la contul yahoo.
Diana
27 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Dana15 spune:
Neatza fete dragi! am suferit ca un caine ca nu am putut sa intru ieri sa va citesc
! da dependenta forumul asta nu gluma!
Lucia ce faci? nu-s gata sandwichurile?![]()
ca ale mele sfaraie in toaster, dar le mai las un picut..i le servesc mai arse azi
Si apropo..vreau si eu sa fiu pusa la disciplina, da??!! adica cu manutele la spate si "peptu'" inainte..nu de alta, dar acum am ce scoate la inaintare
...ca inainte tare scandurica eram.
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi