Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, eu ramasesem in urma de la inceputul capitolului 74, asa ca azi am stat si am recuperat tot

Adi , multumesc mult pentru urarea minunata! Esti cu adevarat speciala!

Dana15 , multumesc pentru urari! C&A sigur este si in Debrecen, ca Debrecen e mai mare decat Niregyhaza. E un magazin de hainute pentru toata lumea, si au standuri speciale de gravidute. Magazinel special de bebe si mamici prin Ungaria stiu ca este brendan. Il gasesti in orice oras, si si pe net. Eu cred ca merg sambata pana la Budapesta la Ikea, ca e mai aproape decat Bucurestiul, si drumul mult mai bun, aproape numai autostrada. (Si, apropo de colega ta rautacioasa, sa stii ca eu m-am ingrasat enorm de tare, chiar daca am baietel.) Tu arati super in poze ! Si esti asa feminina, ca o zana. Eu m-am bucurat ca am baietel pentru ca eu n-am fost niciodata o domnisoara, sunt mai baietoasa, umblu numai in pantaloni scurti de safari si sandale ecco. Chiam am zis ca daca iese fetita are mare ghinion ca eu n-o sa-i iau decat haine negre si bleu-marin, n-am purtat roz, rosu si mov deloc. Si nu-mi plac dantelutele si sclipiciurile, deci cred ca as fi lesinat sa-mi ceara o papusa barbie . Si multumesc pentru ca mi-ai simtit lipsa!

Mary, multumesc de urari!

22+

Mergi la inceput

Daciana, multa sanatate! Ai grija de voi!

Danangie, mi-am salvat retetele, par delicioase. Felicitari pentru baietel ! Sa fiti sanatosi!

Bia , multumesc mult de tot!

Ramona, ai fost superba in rochita ! Felicitari pentru vestile bune de la eco!

monikus, felicitari pentru baietel! Sa fiti sanatosi!

katteryna, ma bucur ca esti bine. Pacat ca ai avut probleme si a trebuit sa mergi la spital.

22+

Mergi la inceput

Cristina, ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu si ca ati reusit sa va luati apartamentul dorit! Tu arati super, cred ca si daca ai sta la all inclusive un an, tot silueta ai fi!

Selen, ce gama ti-ai luat de la ikea? nu ne faci niste poze?

Techila, felicitari ca ai schimbat doctorita si ai reusit ce ti-ai propus!

Iulia, bine ca s-a descoperit la timp. Stai cuminte in pat! Multa sanatate!

giuliella, felicitari pentru fetita! Sa fiti sanatoase!

Claucia, bine ai revenit!

Roxxy, aniversare frumoasa si o viata fericita si mai departe, alaturi de copii!

Vik, vad ca si tu ai o aniversare frumoasa! Sa fiti si voi fericiti! Si aniversare frumoasa in weekend!

22+

Mergi la inceput

si eu toata viata am putut dormi doar pe burta. Chiar si dupa cele doua operatii pe abdomen dormeam pe burta, indurand orice durere, pentru ca in alte pozitii nu puteam adormi deloc! Deocamdata mai pot dormi un fel de flamingo, jumate pe burta, jumate pe o parte, cu un picior ridicat. Nu stiu pana cand si nu stiu ce ma voi face atunci...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

ups .. am uitat dar am si eu o intrebare stupida

spuneti-mi va rog cum se simt contractiile? e ceva similar cu durerile menstruale cumva? ca tot intreb in stanga si dreapta si tot nelamurita am ramas....

nu stiu daca si voi simtiti o presiune in burtica si sunt ingrijorata pentru ca nu e neaparat asociata cu vre-o miscare de manutza sau piciorus...

pls help me!

multumesc

daciana

26+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

multumesc raluk

...ca tot ai pomenit de techila si prenatal .. stii cumva / stiti cum e cu cursurile de puericultura....cum poti obtine certificatul ... ma rog .. cum putem lua prenatal mai repede ?

sry ca mi le aqduc aminte .. asa.. pe rand

daciana

Mergi la inceput

Am vrut sa intru si aseara sa recuperez cu cititul, dar am avut niste dureri groaznice de rinichi! M-am invelit bine la spate, am luat chiar si un no-spa la un moment dat, ca m-am gandit ca nu e bine sa stau cu asa dureri mari "in zona". Nu mi-a trecut deloc cu no-spa si dupa 4 ore de dureri am adormit ingrijorata ca va trebui azi sa umblu pe la doctori sa vada ce am. Eu suspectez mai degraba nisip decat infectie, pentru ca nu mi-a trecut deloc la caldura.

Dimineata nu mai aveam dureri si acum nu stiu ce sa ma fac, ca mi se parea o prostie sa-mi sun ginecologul pentru asa ceva, ca sunt 100% sigura ca e de la rinichi. Am tot cautat pe net si nu am gasit contraindicatii in sarcina pentru ceaiul de codite de cirese. Voi stiti ceva? Ca nu e diuretic, e doar un leac foarte bun pentru tot sistemul urinar. Stiu persoane care au scapat chiar si de puroi si de nisip cu el.

Sau daca aveti alte idei... aseara cand nu mai puteam de dureri imi era ciuda ca nu pot intra la voi, ca eram sigura ca si daca nu aveti leacul miraculos, sigur ati fi avut o vorba buna si m-as fi simtit mai bine. Dar chiar nu puteam sta deloc in nici o pozitie de durere.

22+

Mergi la inceput

daciana, si eu stiu numai cum povestesc fetele pe aici. Li se intareste uterul. Daca nu doare, e contractie nedureroasa, se pregateste uterul pentru nastere. Iar daca doare, asa spuneau fetele, ca e o durere ca la ciclu.

22+

Mergi la inceput

daciana, iarasi numai din amintiri din ce povesteau fetele, duci un formular la medicul de familie pe care il semneaza ca sotul a facut acele cursuri.

22+

Mergi la inceput

A, am uitat. De alaltaieri am avut niste stresuri si niste nervi... si bebe ori a simtit asta si s-a hotarat sa fie mai lenes, sau si-a schimbat pozitia... Foarte vag l-am simtit, si doar inauntru cumva, in jos (catre vagin sau catre intestine). Deci nu il puteam simti la mana, cum ma obisnuise. Eram chiar ingrijorata, dupa durerea teribila de rinichi.

Dar am avut noroc ca mi-am cumparat saptamana trecuta acel aparat de monitorizare a batailor inimii bebelusului, si dupa ce i-am auzit inimioara, m-am linistit. Cred ca fara acel aparat, sigur l-as fi innebunit pe doctor zilele astea. Imediat ajung la concluzia ca trebuia sa mi-l faca el cadou ca sa nu il deranjez asa des

22+

Mergi la inceput