Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

alex2009,scuza-ma,acum am vazut mesajul tau.Eu stau de la 5 sapt,datorita uterului fibromatos,care imi da dureri urite de burta, daca stau mai mult de 1 minut in picioare deja incep durerile,eu sunt si maricica de virsta si ca sa nu fac contractii,singerari sau altceva,iau progesteron din sapt 5,zilnic,vaginal,sa se inmoaie uterul,sa nu o patesc.Datorita la atita progesteron fac arsuri gastrice cumplite,dar sufar pentru bebita.
De atita stat in pat,offfffffff,ma dor oasele,fundul,locurile in care stau,e urit de tot ca dintr-un om vioi sa stai atit la pat,cu mincare inclusiv servita la pat.E o mizerie in casa,ce mai...face curat si celelalte barbatul,dar dupa ce o sa ma refac dupa nastere o sa fac curatenie adevarata.Nici sex nu am mai facut de la conceptia copilului,pina dupa nastere.Nici baie cu apa fierbinte,nici la doctorul de familie nu am fost sa ma ia inca in scripte,doar la gineco si citeva analize,de baza,cu scaunul dupa mine am mers ca sa stau jos(cascadorii risului)
Iar foame,,am o foame de lup,ca maninc ca sa nu am arsuri,teoretic,1 lingura pe ora de mincare,ca sa nu o patesc,nu carne,nu piine,nu orez,nu dulciuri,doar cartofi fierti,fara sare si ulei,legume fierte,la fel si acum piersici si cirese,ca fac bine la digestie.Proteinele le ia bebe din progesteron,mi-a explicat doctorul cum,am ficatul ingrasat artificial din cauza progesteronului,e o inginerie explicata de doctor,dar bebe e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

fetelor, care va faceti mila de minbe si imi trimiteti si mie pe PM id-ul si parola de la contul comun? as vrea sa vad si eu poze de-ale voastre si sa citesc ce ati mai postat voi pe acolo.

27+ cu

Påi tb sa iti activezi PM mai intai..

Te duci la 'contul meu' apoi la casutele alea albastre te duci la 'optiuni' apoi bifezi 'activeaza mesaje private'

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

fetelor, care va faceti mila de minbe si imi trimiteti si mie pe PM id-ul si parola de la contul comun? as vrea sa vad si eu poze de-ale voastre si sa citesc ce ati mai postat voi pe acolo.

27+ cu

Te duci la 'contul meu' apoi la casutele alea albastre te duci la 'optiuni' apoi bifezi 'activeaza mesaje private'

iulika, sper ca acum se vede activ. eu stateam linistita ca primisem pe pm mai multe mesaje de pe la fete si nici nu am stiut ca nu se vede activ. eh, calculatoarele astea...am activat. poti sa-mi trimiti tu sau altcineva id-ul si parola?

27+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

27+ cu

iulika, sper ca acum se vede activ. eu stateam linistita ca primisem pe pm mai multe mesaje de pe la fete si nici nu am stiut ca nu se vede activ. eh, calculatoarele astea...am activat. poti sa-mi trimiti tu sau altcineva id-ul si parola?

27+ cu

Ai PM

Mergi la inceput

iulika, imi pare rau sa-ti spun, dar desi am primit pm de la tine, nu pot accesa mailul de pe yahoo. am incercat de cateva ori si nu merge.
de ce oare?...

ps. mersi mult de parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2009 spune:

Buna unombun,
Pai mi-e si rusine sa ma plang cu 14 zile de repaos la pat...din care am stat numai 5 zile....de treaba sau mancare la fel ca tine face sotul dar parca are saracul 2 maini stangi..insa isi da silinta asta conteaza...Nici eu nu am mai facut sex, am o sarcina cu emotii si de aceea nu vreau sa fac ceva sa-l "deranjez" pe bebe...sunt speriata si mai bine stau pe bara....am citit pe forum ca s-au pierdut sarcini din cauza sexului....
Trebuie sa trecem pt toate neplacerile fiindca merita sa ne tinem la final minunea in brate...

Citat:
citat din mesajul lui unombun

alex2009,scuza-ma,acum am vazut mesajul tau.Eu stau de la 5 sapt,datorita uterului fibromatos,care imi da dureri urite de burta, daca stau mai mult de 1 minut in picioare deja incep durerile,eu sunt si maricica de virsta si ca sa nu fac contractii,singerari sau altceva,iau progesteron din sapt 5,zilnic,vaginal,sa se inmoaie uterul,sa nu o patesc.Datorita la atita progesteron fac arsuri gastrice cumplite,dar sufar pentru bebita.
De atita stat in pat,offfffffff,ma dor oasele,fundul,locurile in care stau,e urit de tot ca dintr-un om vioi sa stai atit la pat,cu mincare inclusiv servita la pat.E o mizerie in casa,ce mai...face curat si celelalte barbatul,dar dupa ce o sa ma refac dupa nastere o sa fac curatenie adevarata.Nici sex nu am mai facut de la conceptia copilului,pina dupa nastere.Nici baie cu apa fierbinte,nici la doctorul de familie nu am fost sa ma ia inca in scripte,doar la gineco si citeva analize,de baza,cu scaunul dupa mine am mers ca sa stau jos(cascadorii risului)
Iar foame,,am o foame de lup,ca maninc ca sa nu am arsuri,teoretic,1 lingura pe ora de mincare,ca sa nu o patesc,nu carne,nu piine,nu orez,nu dulciuri,doar cartofi fierti,fara sare si ulei,legume fierte,la fel si acum piersici si cirese,ca fac bine la digestie.Proteinele le ia bebe din progesteron,mi-a explicat doctorul cum,am ficatul ingrasat artificial din cauza progesteronului,e o inginerie explicata de doctor,dar bebe e bine.

Mergi la inceput

Citat:

iulika, imi pare rau sa-ti spun, dar desi am primit pm de la tine, nu pot accesa mailul de pe yahoo. am incercat de cateva ori si nu merge.
de ce oare?...

ps. mersi mult de parola

scuze anco adresa e sept_oct2009 @yahoo.com ..am gresit eu m-am uitat acum si am vazut ce am trimis

Mergi la inceput

mersi iulika, merge de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Multumesc fetelor pentru urari
ma bucur din ce in ce mai mult de veste si cred ca in curand ma apuc sa fac cumparaturi. sa iau elastice de par..ca abia astept sa fac codite

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

gata fetelor am reusit sa dau si eu de sanador...si sa mai vin si cu vesti bune
e fetita si din cate pare e foarte bine dezvoltata. asa ca acum pot trece si eu caruciorul roz..la semnatura

Iulia 23+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

de cand ma uit dupa o galateanca....
pot sa te intreb la ce medic mergi in galati si unde vei naste?
sunt atati de multi medici si despre fiecare am auzit si bune si rele ca.....
felicitari pt vestile bune

23+ cu bebe
sa ne nastem sanatos

eu merg la dr dimitriu rodica. Si pe Albert l-am nascut tot cu ea. e super ok. e blajina si asta ma face sa am incredere in ea. si sa trec peste tot mai usor.

Iulia 23+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salut fetelor

eu stau in continuare mai mult la orizontala si fara sa fac mare lucru, am renuntat ieri (la o saptamana) la gynipral si la no-spa si nu am avut probleme dar de stresat sunt stresata rau din cauza asta.

poate nu va mai amintiti ce am patit (din cauza ca sunt lenesa si postez mai rar ), saptamana trecuta marti cand m-am trezit am vazut ca in cursul noptii am sagerat putin si mi s-a pus diagnostic de placenta praevia :(.

in alta ordine de idei, m-am distrat copios de rezumatul lui sweet despre chinezi si mi-ar place sa povestiti fiecare despre lumea vazuta prin ochii vostri, de acolo de unde sunteti acum.

Anco sau Iulika, pls pm si mie cu parola de la adresa de mail comuna.

Multumesc

toate burticile, sanatate va doresc tuturor!

daciana

Mergi la inceput