Burtici fericite de septembrie-octombrie (76)
Raspunsuri - Pagina 14
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Buna fetelor...vai ce povestiri amuzante si haioase de prin toate colturile lumii am citit. Am mai auzit chestii ciudate despre asiatici....dar nu chiar asa. Roxxy...ca sa vezi ce coincidenta. Si noi facem azi 2 ani de "oficiali" adica de la nunta... Felicitari si multa intelegere si fericire!Noi din pacate suntem ca in bancul ala: eu chefui la Cluj si sotul meu la Bucuresti.. ca are un congres ...dar ce bine chefuim! recuperam noi in weekend! 23+ cu Stefana |
La multi ani fericiti si voua!!!
Si sa va bucurati de fetita care e pe drum
Petrecere frumoasa in weekend cand revine sotul
KIKI
24+
si
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui anco cum te simti kiki cri? e mare burtica ta? ![]() 27+ cu ![]() ![]() |
Hei salut!!!!
Bine ai revenit! Ma simt destul de bine...misca bebeii astia de ma termina...(bine ca mie imi face o mare placere sa ii simt
)Maine ma duc iar la control.Si daaaaaa e mare mare burtica...pt 5 luni jumate...Tu cum esti?
KIKI
24+
si
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Sunt decat de 3 ani stabilita aici dar am facut cunostinta cu Suedia de prin 2004.Si asa e nu m-as intoarce..In vacante da..In vizita la ai mei pårinti.. Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas |
3 ani...e ceva...ma bucur ca te-ai adaptat asa bine acolo...
KIKI
24+
si
kiki_cri spune:
Imi cer scuze ca am monopolizat asa formumul...sper ca nu v-am deranjat
Ies si eu la o poveste in oras cu nasii...va 
KIKI
24+
si 
unombun spune:
Iulika....Suedia,vorbesti de cele mai frumoase amintiri ale mele.Eu am stat in 1993 in Goteborg,cu o bursa de la facultate.Cum am intrat cu masina,la Malmo,erau palmieri,plantati(pentru noi,ceva extra,atunci).Am plecat in iulie cu rochii subtiri,dar acolo era asa de frig,ca primul drum l-am facut la magazin.Am descoperit ca in toate magazinele,daca le spuneam angajatilor sa-mi lase pretul mai mic la produse,o faceau.Si asta si in Grecia.Incearca in Romania asta si sa vezi suturi(scuzati).Aaa si ce mai era interesant,atunci,negrii,o multime,casatoriti cu suedeze,ele foarte tinere,aveau cu negrii deja multi copii.Era o batalie pe negrii ceva de speriat.
In Suedia am mincat prima oara Snickers,Mars si Bounty,pe feribot,de fapt,intre Germania si Suedia.Si parcul de distractii din Goteborg,mama,minunat.
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Hei salut!!!! Bine ai revenit! Ma simt destul de bine...misca bebeii astia de ma termina...(bine ca mie imi face o mare placere sa ii simt )Maine ma duc iar la control.Si daaaaaa e mare mare burtica...pt 5 luni jumate...Tu cum esti? KIKI 24+ si ![]() |
ma bucur sa aud ca esti bine. sui la mine dau bebeii tare de tot in burtica, in special unul dintre ei. celalalt e tare cumintel. cunostintele ma intreaba cand ma vad "mai ai mult", deci eu inteleg ca la cum arat ar trebui sa nu mai am atat.
insa mie imi este din ce in ce mai greu. pana acum a fost relativ usor, dar acum imi simt burtica grea si umflata si daca mai si incep luptele pe acolo...

27+cu 
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui unombun Iulika....Suedia,vorbesti de cele mai frumoase amintiri ale mele.Eu am stat in 1993 in Goteborg,cu o bursa de la facultate.Cum am intrat cu masina,la Malmo,erau palmieri,plantati(pentru noi,ceva extra,atunci).Am plecat in iulie cu rochii subtiri,dar acolo era asa de frig,ca primul drum l-am facut la magazin.Am descoperit ca in toate magazinele,daca le spuneam angajatilor sa-mi lase pretul mai mic la produse,o faceau.Si asta si in Grecia.Incearca in Romania asta si sa vezi suturi(scuzati).Aaa si ce mai era interesant,atunci,negrii,o multime,casatoriti cu suedeze,ele foarte tinere,aveau cu negrii deja multi copii.Era o batalie pe negrii ceva de speriat. In Suedia am mincat prima oara Snickers,Mars si Bounty,pe feribot,de fapt,intre Germania si Suedia.Si parcul de distractii din Goteborg,mama,minunat. |
Da mai e si acum bataie pe negri
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
unombun spune:
da' limba aia incurcata cum ai invatat-o?
Frate,nu se intelege nimic din ea.Aaa,acum e biserica romaneasca la Goteborg
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui unombun da' limba aia incurcata cum ai invatat-o? ![]() Frate,nu se intelege nimic din ea.Aaa,acum e biserica romaneasca la Goteborg |
Am avut un noroc de sotul meu care s-a tinut de mine så invat si pot sa zic si så må ''laud'' ca am invatat-o repede ( va dati seama ca nu voi vb ca un suedez niciodatå)..El vorbea cu mine pe suedezå si eu ma chinuiam si asa vb prost el corectandu-må am invatat..Sunt persoanecare sunt de ani de zile dar abia vb..Nu e o limba usoara..Påna si eu au probleme la articulatia cuvintelor
Bine ca aici cu te descurci bine mersi cu engleza ..mai toti vb englezå..
Si aici se construieste o biserica din lemn..in toamna cred ca va fi gata..
Iulika, cea mai fericitå
29+cu
Bruce Nicholas
anco spune:
fetelor, care va faceti mila de minbe si imi trimiteti si mie pe PM id-ul si parola de la contul comun? as vrea sa vad si eu poze de-ale voastre si sa citesc ce ati mai postat voi pe acolo.
27+ cu 

Stefana