Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

va multumesc de urari,sunteti tare dragutze.
monis zici ca e fetita,la noi la strumfi mor de curiozitate fetele ,e cu preziceri,deastea....eu tot ce vreau e sa fie sanatos,atat.chiar nu avem nici un fel de preferinta am acasa o minune de fetita, stiu cum e cu fetele ar fi mult mai usor.ce fac io cu putza?.am incercat sa mai citesc si eu din urma,si sa am asa o dispozitie cat de cat,am cam fost varza zilele astea.la noi iunie e plina de evenimente,pe 14 ziua sotului,pe 17 serbarea casniciei si sambata potopul:ziua lui eli.acum suntem in focuri cu pregatirile ca odata face fata 2 ani.
si eu inca mai aveam inainte de concediu un hematom sub placenta care nu vrea sa se resoarba,mama lui.pe 25 sper sa capat vesti mai bune.
andre pe mine homeopatia m-a scos din cateva bele dar si de 2 ori nu a avut nici un rezultat.acum depinde de dr,de pacient daca respecta regulile,dar poate avea rezultate fantastice.

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Da, si homeopatul meu mi-a zis ca poate sa-l faca pe bebe sa se intoarca si chiar si pacenta sa-mi urce, daca tot nu vrea si nu vrea. Eu sunt putin sceptica pentru ca mi-a dat niste calmante sa nu imi maifie asa frica de sarcna si etc. care nu m-au calmat deloc, dar poate ca nu m-a nimerit din prima. Oricum, auzind acum povestea tipei asteia, clar merita incercat, pentru cine crede. 15 +

Mergi la inceput

Alina.a, iti doresc sa ai parte de o casnicie frumoasa, cu multe muuuuult satisfactii, si de copii sanatosi si fericiti. Cu homeopatia cred ca poate ajuta, depinde de multe, dar probabil ca merita incercat, mai ales acum, cand nu avem voie la medicamente. 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Fetelor, m-ati facut curioase cu homeopatia si acupunctura. eu vreau sa nasc natural, nu cred sa am probleme, am 33 de ani, nu am suferit de boli si imi doresc din suflet sa nasc natural, nu ma tem.

Insa daca ar fi si alte solutii alternative cum sunt cele homeopatice care sa ajute si sa usureze intr-un fel momentele acelea, chiar as vrea sa recurg la ele.
Naste cineva cu doctorul Ion Parvu de la Elias?

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ALINA.A „LA MULTI ANI!” si sa fiti fericiti 1000 de ani...

LACRAMIOARA in Bucuresti exista o f buna doctorita homeopata pe care dr Tutunaru o recomanda gravidutzelor sale. Daca googalesti cred ca dai de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc frumos!
daca vreti sa vedeti unde puteti merge cu fulgusorii la vara va pot sugera aici noi ne-am simtit excelent si e totul creat pt copii

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Lacramioara,, daca iti gasesti homeopat trebuie sa mergi din timp, sa iti faca o fisa. La prima intalnire iti va pune o gramada de intrebari si in baza raspunsurilor iti va alcatui o schema de tratament. Te sfatuesc sa mergi din timp pentru ca e posibil sa nu te nimereasca din prima sisa aveti nevoie de timp. Si trebuie sa te invete regulile, fara mentol, cafea, tigari, etc. 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Multumesc mult dragele me, ma apuc sa fac o cercetare. De fumat nu fumez, de baut nu beau nici cafea nici alcool, hai ca va tin la curent.

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,
Am si eu o intrebare. Vineri am facut Bitest si sunt in asteptarea rezultatului. Dupa cum va imaginati, stau pe ace pana vad rezultatul de la analiza. La ecografia din aceeasi zi, bebelina a iesit bine la toate masuratorile. Este in grafic. Transparenta nucala este de 1,5mm. Intrebarea mea este, daca a iesit bine la eco sunt sanse sa iasa analizele prost? AM 32 de ani jumatate, si-mi inchipui ca s-ar putea sa imi iasa riscul de varsta un pic crescut. In afara de asta sunt si cat o Fulga. Ar putea si asta sa-mi influenteze testul, sau folosesc nr kg pentru o acuratete mai buna? Fetele mai "mari" care ati facut Bitestul, daca va iesit eco bine, la fel a iesit si analizele de sange?
Hai ca ma pus mai mult de o intrebare. Va rog sa-mi raspundeti. Sunt foarte ingandurata.
Referitor la tarife, sora-mea i-a dat medicului ei (cu care voi naste si eu) pentru o cezariana 300euro acum un an jumate. Medicul este Briceag Ioan sau Ion de la Cantacuzino. Super om! A luat banii in ultima zi. Am fost o singura data la el si mi s-a parut super dragut desi nu cred ca a mai avut pana acum vreo pacienta cu inseminare.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Dankuta, si eu sunt o mare Fulga. 33 ani. Analizele au fost cam asa: la eco a iesit minunea aia de nucala a iesit, la 12 saptamani si o zi cat aveam atunci, 0,9 mm. Restul masuratorilor au iesit superok.
Dl dr a zis ca daca si analizele de sange vor iesi in regula ceea ce crede ca vor fi, adica era convins ca vor iesi ok la ce a vazut, imi garanteaza 99% ca nu e down! Analizele au iesit bine!
Eu sufar si de hipotiroidie, deci nu perfect sanatoasa.
Deci nu iti face griji!!!
pup!

16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput