Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramonika mie nu mi se pare deloc ca esti nebuna .. sincer. Dc as fi mai tanara si nu as avea ceva probleme de sanatate(dar am) nici nu m-as gandi la cezariana. Eu am prietene care au nascut si natural si cu cezariana si fiecare isi sustine metoda aleasa. Chiar am o prietena care tb sa nasca anul asta pe 15 dec si a zis ca vrea natural si am felicitat-o. Deasemenea am verisoare (una e asistenta chiar) si au nascut natural si au zis ca e cea mai buna alegere pt ca vine laptele mai repede, auzi primul plans al copilului, intr-o ora au fost la BB la patut si s-a uecuperat f repede. la cezariana vine laptele mai greu, nu te poti da repede jos din pat chiar si acasa ai nevoie de ceva ajutor si oricum doare ca e operatie. Asa ca... fiecare cu avantajele lui.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

O fi avut femeia un ginecolog la Podu dar ala nu asista la nasteri la iasi. Si nici bani nu avea ca erau femei care veneau de la BT sau VS la iasi la dr lunar(dar pt asta e nevoie de bani).

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mai primiti intarziati?
laurairina felicitari pt nunta,casa de piatra o mie de ani fericiti cu multe pupaturi, ca astea dau muuult farmec.noi avem azi 3 ani de casatorie si parca a trecut o vesnicie si parca a fost ieri....
lidia imi pare tare rau pt pierderea suferita...
in rest va felicit ca ati crescut in saptamani ,si mai ales pt cele care stiu culoarea caruciorului.noi aflam joi...
nu comentez de spagi, de salarii , e o adevarata polemica si habar nu am unde se duc banii.azi la spitalul judetean de urgenta arad nu erau filme pt radiografii ca nu mai sunt bani.pot sa se bage o mie de chitante ca degeaba, banii nu se intorc tot la spital, se toaca undeva pe drum....

in alta ordine de idei noi am fost o saptamna la turci ,la un resort perfect pt copii vi-l recomand cu placere la anul cand ne cresc fulgusorii.zana mea si acum povesteste de "tuci"
cand ne-am intors mi-am luat rezultatul de la dublul test si 3 zile era sa mor de inima ca mi-a iesit la limita.acum m-am obisnuit cu ideea,saptamna viitoare merg in ungaria pt o alta morfofetala la un alt ecograf sisa-mi fac quad testul ei il fac chiar la maternitate,la noi numai in bucuresti la un privat...
deci ramona din arad, la arad se intampla ceva cu dublutesturile cel putin eu asa sper...
sper sa ma lase bulina mea si sa mai trec pe la voi.
all(si mai ales pe monis care-i prompta rau)

si uitam v-am admirat in poze niste frumoase abia astept sa va vad genele date mai departe...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Haideti sa va povestesc si eu, poate reusesc sa inveselesc pe cineva, ca pe mine vestea m-a linistit oarecumva. Tocmai a nascut sotia dentistului meu, 38 de ani, care a primit de la homeopatul ei ceva granule pentru nastere usoara. Au iesit din casa azi dimineata la 6 jumate si la8 jumate fetita era iesita, nastere naturala. Medicul ei a venit instant la spital (Stanca) si i-a spus ca a nascut ca o fata de 15 ani. Nu am intrebat cat au cotizat. Stiu doar ca astia is nebuni cu homeopatia lui, dentistul acu 3 zile avea pneumonie si refuza medicamentele, iar sotia lui trebuia sa nasca. Da', na, cazuri si cazuri. Cat despre cotizari, nu ati zis si ca cica le vor reduce la medici sporurile si tichetele, sa vedeti distractie atunci cand ajungem pe mainile lor. Nu ca le-as plange de mila, dar neoamenii de pana acum vor deveni animale cand vor lua cateva milioane in minus. 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

fetelor, desi stiu ca nasterea naturala este cea mai buna, mie una imi e frica de mor! dr meu nu e deloc de acord cu cezariana, asa ca pana la urma frica nefrica ...o sa fac cum zice doctorul pt ca el stie cel mai bine ....

va pupici!

15+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alina.a sa ai o casnicie extraordinar de frumoasa, plina de momente frumoase! La multi Ani!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2009 spune:

Buna Ramonika,
Bine v-am gasit...am fost atenta la discutiile voastre despre "tarifele" pt nastere si sa stiti ca parerile si experientele sunt diferite. Din ce am auzit eu pt dr se incepe de la 200 EU pana la 500 EU ...depinde daca ajunge sau nu la nastere
La anestezist ar fi un tarif fix de 200 RON ...iar in rest "cat te lasa inima" desi moasa joaca si ea un rol important. Au auzit ca fiecare dr vine cu moasa lui...

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui alex2009

Buna ziua la toata lumea,
Este pt prima oara cand sunt pe un forum de aceea sunt un pic stangace si nu stiu prea bine sa folosesc optiunile de dialog.
Sunt insarcinta in 20 sapt si am 30 ani. Voi naste in jurul datei de 3 Nov 2009.
Mi-ar face placere sa vorbesc cu mamici si viitoare mamici, femei, burtici sau alte apelative dragalase pe care le-am mai gasi pe forum.
Toate bune !

bine ai venit.
pai asta facem noi aici, discutam.
sarcina usoara si bebe sanatos!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2009 spune:

Si mie mi-e frica de nasterea naturala, mai ales ca m-am uitat pe you tube si m-am cam ingrozit. Din pacate , daca nu vrem neaparat cezariana, trebuie sa asteptam sa vedem ce se va potrivi la momentul nasterii.Partea nasoala la nasterea naturala este ca te taie ..am inteles ca spre dreapta jos...si ca doare dupa cand te vindeca...

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

fetelor, desi stiu ca nasterea naturala este cea mai buna, mie una imi e frica de mor! dr meu nu e deloc de acord cu cezariana, asa ca pana la urma frica nefrica ...o sa fac cum zice doctorul pt ca el stie cel mai bine ....

va pupici!

15+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

cand ne-am intors mi-am luat rezultatul de la dublul test si 3 zile era sa mor de inima ca mi-a iesit la limita.acum m-am obisnuit cu ideea,saptamna viitoare merg in ungaria pt o alta morfofetala la un alt ecograf sisa-mi fac quad testul ei il fac chiar la maternitate,la noi numai in bucuresti la un privat...
deci ramona din arad, la arad se intampla ceva cu dublutesturile cel putin eu asa sper...
sper sa ma lase bulina mea si sa mai trec pe la voi.
all(si mai ales pe monis care-i prompta rau)

si uitam v-am admirat in poze niste frumoase abia astept sa va vad genele date mai departe...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+

povestea noastra...

Bine ca zici si tu o vorba-doua si stim ca esti bine .
Mi-e mi-a sugerat doctorul cand m-a trimis la TT sa ma duc unde zice el, ca acolo cica stiu sa-l faca si interpreteze ok. N-a zis in vorbe, dar era evident ca stie ca sunt locuri unde ies rezultatele aiurea. Si din ce prietene am, si ce am tot citit pe forumuri... par ca au iesit rezultate proaste sau aiuristice la mamicile... de fetite. Sper sa aberez la greu

si tie

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Haideti sa va povestesc si eu, poate reusesc sa inveselesc pe cineva, ca pe mine vestea m-a linistit oarecumva. Tocmai a nascut sotia dentistului meu, 38 de ani, care a primit de la homeopatul ei ceva granule pentru nastere usoara. Au iesit din casa azi dimineata la 6 jumate si la8 jumate fetita era iesita, nastere naturala. Medicul ei a venit instant la spital (Stanca) si i-a spus ca a nascut ca o fata de 15 ani. Nu am intrebat cat au cotizat. Stiu doar ca astia is nebuni cu homeopatia lui, dentistul acu 3 zile avea pneumonie si refuza medicamentele, iar sotia lui trebuia sa nasca. Da', na, cazuri si cazuri.

Cat despre cotizari, nu ati zis si ca cica le vor reduce la medici sporurile si tichetele, sa vedeti distractie atunci cand ajungem pe mainile lor. Nu ca le-as plange de mila, dar neoamenii de pana acum vor deveni animale cand vor lua cateva milioane in minus.

15 +

Andre, eu am fost mare 'consumatoare' de homeopatice. Pe langa asta, mai e acupunctura care stie sa faca niste chestii... mama-mama.
De ex am vazut pe Discovery nu mai stiu care, o asistenta chinezoaica - undeva prin state - care avea de nascut o femeie al carei copil tot nu se intorcea. Si pana sa cheme doctor sa vada ce si cum, i-a pus chinezoaica niste ace, de s-a rasucit bebe ultra rapid. Cand a venit finally medicul, s-au ocupat fix de nastere.
Eu cred ca medicina orientala bate pe spate de la mare distanta medicina moderna.....

monis 19+

Mergi la inceput