Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
printesika spune:
eu am luat cam 5 kg in greutate si sint in aproape 20 de saptamani....doctorita mea nu prea ma lasa sa ma ingras,mi-a zis sa iau cam 1 kg pe luna...sa speram sa nu iau prea mult in greutate...dar sanatosi sa fim noi,asta e mai important...
lacramioara2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Buna fetele, Am si eu o intrebare. Vineri am facut Bitest si sunt in asteptarea rezultatului. Dupa cum va imaginati, stau pe ace pana vad rezultatul de la analiza. La ecografia din aceeasi zi, bebelina a iesit bine la toate masuratorile. Este in grafic. Transparenta nucala este de 1,5mm. Intrebarea mea este, daca a iesit bine la eco sunt sanse sa iasa analizele prost? AM 32 de ani jumatate, si-mi inchipui ca s-ar putea sa imi iasa riscul de varsta un pic crescut. In afara de asta sunt si cat o Fulga. Ar putea si asta sa-mi influenteze testul, sau folosesc nr kg pentru o acuratete mai buna? Fetele mai "mari" care ati facut Bitestul, daca va iesit eco bine, la fel a iesit si analizele de sange? Hai ca ma pus mai mult de o intrebare. Va rog sa-mi raspundeti. Sunt foarte ingandurata. Referitor la tarife, sora-mea i-a dat medicului ei (cu care voi naste si eu) pentru o cezariana 300euro acum un an jumate. Medicul este Briceag Ioan sau Ion de la Cantacuzino. Super om! A luat banii in ultima zi. Am fost o singura data la el si mi s-a parut super dragut desi nu cred ca a mai avut pana acum vreo pacienta cu inseminare. 13+ |
Dankutza, am vazut ca esti in aceeasi saptamana ca si mine, cand ar trebui sa nasti?
Saptamana 13+
monis5 spune:
citat din mesajul lui lacramioara2 Dankutza, am vazut ca esti in aceeasi saptamana ca si mine, cand ar trebui sa nasti? Saptamana 13+ |
Lacramioara, nu stiu daca mai e cineva la Parvu. Eu ti-am spus ca am fost pana aproape de 4 luni la el, dar l-am parasit. M-am dus pentru ca am o prietena buna care a nascut ambele fete cu el si stiu ca e un doctor f bun. L-am parasit din alte motive... Ce vrei sa stii de el?
monis 19+
Miramar spune:
Dankuta - eu fac 33 luna viitoare - la eco ranslucenta nucala mi-a iesit 1,05 iar dry test (ca eu n-am facut dublu test) mi-a iesit bine.
Ramo- inca nu m-am hotarat daca natural sau cezariana si nici nu am discutat cu doctorita. Vom vedea. Am 33 de ani, sarcina obtinuta prin FIV dupa multi ani de chinuiala si diverse tratamente si interventii asa ca nu vreau sa risc nimic - si daca bebe e sa iasa mai bine asa apai cu siguranta fac cezariana, nu risc nimic. Altfel - daca n-ar fi fost asta si daca as fi fost mai tanara nici nu ma gandeam - naturala - pentru mama e mai greu cu cezariana, pana una alta e o operatie si de ce sa faci o operatie daca nu e nevoie.
17+
dankutza spune:
Dienutze multumesc de raspuns. Daca nu ma insel parca ai scris ca stai in Lacul Tei. Sper ca nu te confund. Atunci sunt mai multe similitudini intre noi: Tei, varsta foarte apropiata, plinutza. Si eu stau in Tei, in spatele caminelor de studenti. In privinta Fulga, ar trebui sa se citesca vaca si nu fulga. Pana la 12 saptamani luasem 0.5 kg. Ceea ce e super pentru mine, avand in vedere cat sunt in momentul asta. Dar am impresia ca am intrat in recuperari. Parac nu mai exista o a doua zi.
Lacramioara ultimul ciclu a fost pe 12 martie, dar am ovulat fix pe 29 martie, deci ziua 18 (stiu ca am facut inseminare). Conform calculatorului ar trebui sa nasc pe 17 decembrie, dar dr mi-a zis sa iau in consideratie data inseminarii. Deci ar fi 20 decembrie. Dar la ultima eco mi-a spus ca este pe 23 decembrie. Practic intre 17 si 23 decembrie. Ca varsta gestationala am fix 13 saptamani si 3 zile.
Pupici
13+
Miramar spune:
Ei lasa ca eu concurez cu dymomo raportez maine 18 saptm. - am luat 10 kg pana acum. E drept si eu eram scandura inainte.
17+
dienutze spune:
E, Dankuta, chiar vecine!!!! :))
Si eu stau tot in spatele caminelor, garso sa traiasca!
Clar ca ne vom plimba copilasii in parc la noi! Abia astept!
16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
BoboMom spune:
Cred ca v-am mai zis ca aici (cel putin unde o sa nasc eu) nu poti alege cezariana. Ti-o fac doar daca e medical necesar. Chiar l-am intrebat pe dr meu vineri daca crede ca o sa nasc normal si a zis ca da. Mi-e frica, normal, dar sper sa fie totul bine.
Aseara am inceput sa-i citim lui bebe. I-a citit Keith prima poveste din viata lui. O sa incercam sa-i citim in fiecare seara si sa facem cu randul, sa se obisnuiasca cu vocile noastre. Si sper sa ne putem tine de asta si dupa ce se naste. Cred si cateva minute pe seara sunt suficiente. Azi il simt si mai bine. Parca pe zi ce trece prinde putere. Abia astept sa-l vedem maine la eco!
Laurairina, drum bun si petrecere frumoasa! Asteptam poze! Si eu l-am dus pe sotul meu cand a fost prima data la mine (inainte sa-mi devina sot) in zona Curtea de Arges, de unde am mers pe Valea Oltului pana in Predeal, unde m-a si cerut in casatorie Avem amintiri foarte frumoase in zona respectiva (si nu numai).
Laura 18+ baby Nicholas James
monis5 spune:
citat din mesajul lui Laura Garner Cred ca v-am mai zis ca aici (cel putin unde o sa nasc eu) nu poti alege cezariana. Ti-o fac doar daca e medical necesar. Chiar l-am intrebat pe dr meu vineri daca crede ca o sa nasc normal si a zis ca da. Mi-e frica, normal, dar sper sa fie totul bine. Aseara am inceput sa-i citim lui bebe. I-a citit Keith prima poveste din viata lui. O sa incercam sa-i citim in fiecare seara si sa facem cu randul, sa se obisnuiasca cu vocile noastre. Si sper sa ne putem tine de asta si dupa ce se naste. Cred si cateva minute pe seara sunt suficiente. Azi il simt si mai bine. Parca pe zi ce trece prinde putere. Abia astept sa-l vedem maine la eco! Laurairina, drum bun si petrecere frumoasa! Asteptam poze! Si eu l-am dus pe sotul meu cand a fost prima data la mine (inainte sa-mi devina sot) in zona Curtea de Arges, de unde am mers pe Valea Oltului pana in Predeal, unde m-a si cerut in casatorie Avem amintiri foarte frumoase in zona respectiva (si nu numai). Laura 18+ baby Nicholas James |
Ce tari sunteti
Mie nu-mi prea vine sa tin discursuri mari... am o senzatie de ireal care tare cred ca se va termina abia pe masa de nastere...
monis 19+
dienutze spune:
:) Si al meu sot pupa burtica in fiecare seara si zice: "Te pupa tati!" ca sa ii recunoasca si lui vocea, asa imi zice
16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!