Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
ionelamaria spune:
Si eu cred ca voi alege sa nasc natural.... sau poate spun asta pentru ca e destul de indepartata data nasterii... si nu m-a apucat inca frica.
Cat despre citit.... eu oricum citeam aproape in fiecare seara.... am inceput sa citesc cu voce tare de cava vreme... ce e drept,..... nu povesti. dar pana vinerea trecuta am citit oricum povesti cu voce tare.... altor copii... si implicit pentru al meu
15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
ionelamaria spune:
Legat de vitamine. eu am intrebat marti doctorita daca ar trebui sa le iau in fiecare zi pana la nastere... si dupa.... S-a uitat la mine si a spus ca nu neaparat.... ca sa nu mai iau pana merg cu rezultatul la TT ... ( dica martea-miercurea viitoare) si vedem atunci cum ma simt.... iar daca e ok... sa iau numai cate 10 zile.... URAAAA..... Am spus eu ca imi vine s-o pup de draga ce mi-e
15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
dymomo77 spune:
Lasa Miramar ca la noi e bine asa. Acum dupa 10 kg am 1.60 si 55 de kg, ceea ce la 32 de ani e chiar normal. Ieri chiar m-am intalnit cu coafeza mea care are o fetita de 10 luni si care inainte era tot asa slaba, acum insa parca e mai slaba decat inainte de a ramane insarcinata si mi-a zis sa nu-mi fac iluzii ca raman cu ceva kg dupa ce nasc ca la scanduri ca noi se topesc urgent.
Fetelor eu sincer m-am chinuit sa ma ingras de la 41 la 45 de kg inainte sa raman insarcinata(sotul chiar mi-a promis un cadou dc ajung la 45 de kg) pt ca medicul meu de familie zicea ca de asta nu raman ca's prea slaba. Zicea ca dc as avea 12-15 ani ar fi o greutate normala dar dupa 30 nu prea.
19+
vias spune:
aoleu...nu mai vb de kg in plus...
ce-i drept nu am mai luat nici eu in ultimele 2 luni decat cateva sute de grame...dar totusi...aveam f multe dinainte de sarcina...apoi brusc am pus 8kg
Sper sa dau usor jos dupa ce nasc...
...il simt si eu pe flavius..parca din ce in ce mai bine..sper sa nu vb asa si maine sa nu mai miste deloc...ca are obiceiul asta
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
floricik spune:
Uau, ce mult ati scris. Ma duc sa citesc din urma
15
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
alex2009 spune:
Buna dankutza
Eu am 30 ani si 20 sapt. La 13 sapt am facut bitest, eco cu transucenta nucala de 1.87 mm - o valoare normala ( cica pericol este valoarea de peste 4 mm)si analize de sange. Desi dpdv ecografic copilul arata perfect sanatos au tinut cont de analizele de sange si m-au trecut la risc crescut de sindrom Down 1 la 223 femei. Am repetat testul , am facut un "dry test" care mi-a iesit cu risc scazut 1 la 1370 de femei...Ideea e ca nu conteaza varsta sau kg ci baza de date pe care o are laboratorul la care faci analiza, astfel incat sa considere riscul crescut sau nu...Eu am ajuns in final sa fac amniocenteza la care inca mai astept al 2-lea rezultat ( primul a iesit ok - copilul NU are sindrom Down)..dar asta este alta poveste...
Momentan sunt in CM 14 zile cu repaos la pat ....colul a scazut si pericol sa se deschida..
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Buna fetele, Am si eu o intrebare. Vineri am facut Bitest si sunt in asteptarea rezultatului. Dupa cum va imaginati, stau pe ace pana vad rezultatul de la analiza. La ecografia din aceeasi zi, bebelina a iesit bine la toate masuratorile. Este in grafic. Transparenta nucala este de 1,5mm. Intrebarea mea este, daca a iesit bine la eco sunt sanse sa iasa analizele prost? AM 32 de ani jumatate, si-mi inchipui ca s-ar putea sa imi iasa riscul de varsta un pic crescut. In afara de asta sunt si cat o Fulga. Ar putea si asta sa-mi influenteze testul, sau folosesc nr kg pentru o acuratete mai buna? Fetele mai "mari" care ati facut Bitestul, daca va iesit eco bine, la fel a iesit si analizele de sange? Hai ca ma pus mai mult de o intrebare. Va rog sa-mi raspundeti. Sunt foarte ingandurata. Referitor la tarife, sora-mea i-a dat medicului ei (cu care voi naste si eu) pentru o cezariana 300euro acum un an jumate. Medicul este Briceag Ioan sau Ion de la Cantacuzino. Super om! A luat banii in ultima zi. Am fost o singura data la el si mi s-a parut super dragut desi nu cred ca a mai avut pana acum vreo pacienta cu inseminare. 13+ |
floricik spune:
citat din mesajul lui Ramonika Mira - tu vrei sa nasti natural? eu nici nu mai zic la nimeni nimic, ca la toti carora le zic ca as vrea sa incerc natural (daca dr. nu-mi recomanda justificat altfel), zic ca-s nebuna... Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
De ce sa zica ca esti nebuna ? Poate nasti f usor
Am prietena care a nascut f repede si usor 1 bb, si apoi 2 bb...tot natural. Plus ca a 2a zi dupa nastere deja era sprintena rau
Eu una incerc sa gandesc pozitiv pt ca din cauza sangelui care nu se coaguleaza cum trebuie nici gand de cezariana. Si dr meu oricum nu prea practica cezariere, decat daca e absolut necesar.
15
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
miany75 spune:
Buna ,fetele ..abia ce m-am intors de la un examen..si am citit din urma..
Vad ca ati discutat multe subiecte azi..apropo de kg ,cred ca eu am pus 8-9 deja(am 1.70 si aveam 56 kg ),asa ca ma alatur si eu celor care au pus bine pe ele..
Despre tarife ,nu stiu ce sa zic..nu m-am documentat atent inca ...dar cred ca aveti dreptate sunt undeva pe acolo ...si in fond si la urma urmei ,dai cat poti..
miany
19+
miany75 spune:
citat din mesajul lui camy_pus aoleu...nu mai vb de kg in plus... ce-i drept nu am mai luat nici eu in ultimele 2 luni decat cateva sute de grame...dar totusi...aveam f multe dinainte de sarcina...apoi brusc am pus 8kg Sper sa dau usor jos dupa ce nasc... ...il simt si eu pe flavius..parca din ce in ce mai bine..sper sa nu vb asa si maine sa nu mai miste deloc...ca are obiceiul asta Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
Camy,ma bucur ca il simti pe Flavius ...si eu am avut ceva activitate aseara si azi ceva mai anemic...sper sa devina din ce in ce mai activ...sa nu-mi dea emotii..
miany
19+