Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
Lidia74 spune:
Tarifele le-am aflat din mai multe surse din maternitate (un neonatolog + asistente).
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Mai Camy - ce spui tu acolo depaseste orice pret 'practicat' la spitalele de stat din Bucuresti . Vorba cuiva din paginile anterioare, este doar vina pacientilor care 'ridica' aiurea preturile. O spaguta mica, o atentie e de inteles, insa pana la 400 Eur nastere naturala - eu nu am auzit asa ceva la Bucuresti monis 19+ |
eu am spus de Bucuresti din cauza ca anul trecut eram la odiseea de iulie-august 2008...si fetele asa spuneau..
eu nu am de ce sa ridic...ca nu-mi convine nici mie...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
eu am cunostinte (colege de la servici care au nascut la maternitate) si de la ele stiu aceste scoruri...
sincer..nu conosc pe nimeni care sa fi dat 700-800 ron pe cezariana...poate acum cu criza s-a mai schimbat ceva...ca anul trecut cand am nascut eu..astea erau preturile..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
eu am spus de Bucuresti din cauza ca anul trecut eram la odiseea de iulie-august 2008...si fetele asa spuneau.. eu nu am de ce sa ridic...ca nu-mi convine nici mie... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
A, pai nu ziceam de tine , doar ma revolta gandul ca noi avem angajati care castiga lunar 700-800 de lei net - - nu zic mai mult...
monis 19+
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Miramar Laurairina Casa de piatra! ma bucur ca esti fericita, razbate din fiecare cuvintel. Drum bun si distractie placuta acum. Siminakin - si eu am facut dry test la Medsana - ar fi fost bine sa-l faci pe ala complex nu pe cel simplu. E drept ca ala complex e vreo 5 mil. EU pe ala l-am facut - testeaza in plus si pentru fibroza chistica si pentru hipoacuzie. Si eu am avut o surpriza cand m-am dus pentru dublu test si mi s-a spus ca de fapt trimiterea e pentru dry test. Nu m-am suparat foarte tare ca am inteles ulterior ca asta e mult mai bun si ca nu mai e nevoie de TT dupa. 17+ |
Mie doc mi-a zis ca n-are rost sa dau banii pe cel complex ,ca se vede de la eco ca-i sanatos bebeu
18+ cu
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
Lidia74 spune:
Oricum cred ca „scorurile” depind si de buzunarul fiecaruia: de ex tariful pt o operatie de chist ovarian era de 500 RON dar am vazut o pacienta care a dat 1000 RON, deci...
vias spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Oricum cred ca „scorurile” depind si de buzunarul fiecaruia: de ex tariful pt o operatie de chist ovarian era de 500 RON dar am vazut o pacienta care a dat 1000 RON, deci... Lidia |
oricum...atunci sfatul meu e sa strangeti marunti..si sa aveti la voi..ca mie mi s-a intamplat sa nu am schimbat si sa dau in Tg Mures 10 ron la o infirmniera..
Am zis ca de data asta plec cu banii pregatiti de acasa...muuuuuuuuult marunt...si atat
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
Alinus25 spune:
Foarte bine zis Lidia. Depinde f mult de buzunarul fiecaruia ...
Pe aici sunt cam asa tarifele:
150 EUR nastere naturala
200 EUR cezariana
200-250 ron pt moasa, anestezist
10 ron asistente
Cam asta e ce stiu, preturi de "actualitate". Am fost acum o luna internata in spital si sunt la zi cu tarifele
Mai astept sa-mi spuneti despre greutatea voastra, nu de alta dar poate mai ii cineva ca si mine, sa ne sustinem reciproc. Ca altfel cad in depresie...
Alina 18+ si Riana-Antonia 25.01.2007
A_driana spune:
alinus, astea sunt preturile pe la maternitatea noastra???
intr-adevar depinde si de buzunarul fiecaruia, fiecare da cat vrea si cat poate.....
mi se pare cam mult pt moase....dar mai ales pt asistente, daca le dai la fiecare 10 lei, si cum se tot schimba turele, se goleste buzunarul numa cu asistente, daca mai trebe sa stai cateva zile inainte sau dupa nastere....
zicea careva mai sus (sa ma scuze, dar nu mai stiu numele) ca unii angajati ai lor au 700 lei salar pe luna.....eu am 700 lei salar pe luna.....cu asa tarife pot sa ma pun sa-mi adun salaru de pe acuma pt cand voi naste...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
15+
strumfulet + poza strumfulet
roxyaly spune:
Referitor la greutate eu pana acum am luat 1 kg dar copilul e dezvoltat corespunzator pentru varsta lui.
Oricum cred ca de pe la 5 luni incepem sa luom mai mult in greutate.
16+