Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Lidia74 spune:
LAURAIRINA ma bucur ca nunta a iesit bine...SA FITI FERICITI si...excursie frumoasa...
Ai PM
CAMY ma bucur ca ai ajuns cu bine la jumatatea drumului. Sa dea DD sa fie bine pana la capat.
monis5 spune:
Mai Camy - ce spui tu acolo depaseste orice pret 'practicat' la spitalele de stat din Bucuresti .
Vorba cuiva din paginile anterioare, este doar vina pacientilor care 'ridica' aiurea preturile. O spaguta mica, o atentie e de inteles, insa pana la 400 Eur nastere naturala - eu nu am auzit asa ceva la Bucuresti
monis 19+
miany75 spune:
Buna ,fetelor!
Laurairinama bucur ca totul a fost super si iti doresc distractie placuta in voiaj!!
miany
19+
miany75 spune:
Camy,felicitari pentru drumul parcurs si sa-ti ajute DD sa ajungi cu bine la capat !!
miany
19+
Evy30 spune:
Buna fetelor
va citesc in fiecare zi , si ma bucur alaturi de voi .
eu sunt de la fiv(evy28,am avut probleme cu parola si am facut cont pe evy30 cu aprobarea moderatorilor)
Maine fac 18 saptamani si burtica nu e asa mare ....desi eu sunt grasuta 1.67 si 75 kg.
Si nici nu a miscat ca la voi .
E prima sarcina , insa sunt ingrijorata ....oare o fi in regula?
De fapt duminica am simtit o gadilare la buric , insa nu sunt sigura ca este el .
Ultima eco am facut-o acum 2 sapt si mai merg abia peste alte 2.
pana atuci , emotii cat carul ....
Va doresc sarcini usoare si bebelusi frumosi si sanatosi !
Evy 17+
monis5 spune:
Laura Irina - ma bucur ca ai primit mesajul. Te intrebam pentru ca ti-am trimis pe ambele nr de telefon, insa aparent pe unul l-am tastat gresit si bietul om care a primit mesaj cu 'casa de piatra... etc' m-a tot sunat duminca toata ziua... noroc ca m-am prins si nu i-am raspuns la telefon
monis 19+
alex2009 spune:
Buna ziua la toata lumea,
Este pt prima oara cand sunt pe un forum de aceea sunt un pic stangace si nu stiu prea bine sa folosesc optiunile de dialog.
Sunt insarcinta in 20 sapt si am 30 ani. Voi naste in jurul datei de 3 Nov 2009.
Mi-ar face placere sa vorbesc cu mamici si viitoare mamici, femei, burtici sau alte apelative dragalase pe care le-am mai gasi pe forum.
Toate bune !
Lidia74 spune:
MONI eu acum 2 sapt jumate am venit din maternitate (Brasov) unde am stat internata 2 sapt. Tarifele erau cam asa:
Cezariana: 7-8 mil medic, 1 mil neonatolog, 1,5 anestezist, 1 mil moasa si la asistente cate o ciocolata buna sau bani (50-100 mii). (la asistente cam trebuie sa le dai la toate si sunt o gramada, in fiecare zi vin altele)
Nastere normala: 5 mil medic si restul nu mai stiu.
Medicul meu nu a vrut sa imi ia nici un ban pt cele 2 interventii pe care mi le-a facut (cu chiu, cu vai am reusit sa il fac sa ia). Bineinteles nu toti medicii sunt la fel.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 MONI eu acum 2 sapt jumate am venit din maternitate (Brasov) unde am stat internata 2 sapt. Tarifele erau cam asa: Cezariana: 7-8 mil medic, 1 mil neonatolog, 1,5 anestezist, 1 mil moasa si la asistente cate o ciocolata buna sau bani (50-100 mii). (la asistente cam trebuie sa le dai la toate si sunt o gramada, in fiecare zi vin altele) Nastere normala: 5 mil medic si restul nu mai stiu. Medicul meu nu a vrut sa imi ia nici un ban pt cele 2 interventii pe care mi le-a facut (cu chiu, cu vai am reusit sa il fac sa ia). Bineinteles nu toti medicii sunt la fel. Lidia |
Da, Lidia, cam asa ar merge - adica la Bucuresti din ce am tot auzit, e pe la 700 ron nasterea naturala... si ceva mai mult la cezariana...
Acuma sa vedem daca intra legea din septembrie, cu coplata, cum va fi. Ca daca ai de platit si spitalizarea zilnic... poate intra si spagile in deflatie
monis 19+