Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Neata, si eu vreau apa plata in cana de cafea, ca sa ma amagesc putin. In fine, daca mai aud mult de cafea in zilele urmatoare cred ca voi renunta la prohibitie si voi bea si eu. Eu o beam neagra si tare, nu as putea sa o diluez prea mult sau sa-i pun lapte, pentru ca nu i-as mai putea simti gustul.

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Draga mea... te invit atunci la o gurita mica din cafeaua mea.... ca se incadreaza perfect in descriere. Eu am redus doar cantitatea... am incercat cu lapte si zahar .... si.... asa incat,... n-am ce face.... tare, neagra... dar mai putina

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata, fetele, va astept cu drag la Cluj la o limonada, cafea, fresh de ce vreti voi, am si niste croissanturi cu branza la cuptor, am schimbat semnatura la 16 plus.

15 +

Felicitari pt schimbarea semnaturii

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Neatza fetelor, eu mi-am facut ceiutul si sunt gata de munca!
Haideti sa va spun ce mi s-a intamplat aseara: stateam cu burtica in sus alaturi de sotul meu si dintr-o data a inceput sa il strige pe bebita "Tudor"- noi nu am am mai vb de numele copilului pana acum pt ca eu sunt mai superstitioasa din fire...dar am ramas marcata pt ca nici nu stim ce va fi..e ca si cand l-ar fi strigat !
Asa ca...va dati seama ce nume va avea daca joia viitore aflu ca voi avea un bebita!
Va poop si o zi buna!

15+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Stii LUCIANDREA se spune ca parintii simt ce e copilul si unii au chiar un fel de intuitie, inspiratie cu ce nume sa ii puna. Asa ca...sa fie de bun augur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc frumos

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Buna dimineata, fetele, va astept cu drag la Cluj la o limonada, cafea, fresh de ce vreti voi, am si niste croissanturi cu branza la cuptor, am schimbat semnatura la 16 plus. 15 +
Felicitari pt schimbarea semnaturii 15+bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Of, neuronul asta...am scris un mesaj fara sa imi dau seama ca nu sunt logata. Ieri am fost sa imi rezultatul la TT... e bun, la toate scrie "risc scazut"...ce usurare (am 34 de ani si aveam ceva emotii ).

Dau de bautut caci azi facem 19 sapt., deci oficial am intrat in luna V, inca putin si gata, imi vad baietelul!

Credeti ca pot sa ma vopsesc, am gasit in farmacie o vopsea fara amoniac si fara parabeni, voi cum stati la capitolul asta?

Trebuie sa ma programez la un 4D, dar nu stiu exact in ce saptamana e mai bine sa fie facut, ce informatii aveti?

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_carmen

Of, neuronul asta...am scris un mesaj fara sa imi dau seama ca nu sunt logata. Ieri am fost sa imi rezultatul la TT... e bun, la toate scrie "risc scazut"...ce usurare (am 34 de ani si aveam ceva emotii ).

Dau de bautut caci azi facem 19 sapt., deci oficial am intrat in luna V, inca putin si gata, imi vad baietelul!

Credeti ca pot sa ma vopsesc, am gasit in farmacie o vopsea fara amoniac si fara parabeni, voi cum stati la capitolul asta?

Trebuie sa ma programez la un 4D, dar nu stiu exact in ce saptamana e mai bine sa fie facut, ce informatii aveti?

+19

si eu m-am vopsit acum 2 zile...cu o vopsea normla..cu amoniac....
Am mai vb si cu fete de la salon...si cu alte foste gravidute...mi-au spus ca e bine cas am evitat primul trimestru...acum nu mai e problema..

Despre 4D...mai bine te-ai duce sa-ti faci morfofetala de trim II...ca iti poate spune cum e copilu, ii ia toate organele la verificat..4 D este doar o poza...nu poti sa vezi mai mult de o manuta, fata la bebe, un piciorus...
Cum vrezi tu...dar morfofetala este cea mai complexa analiza intr-o sarcina...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu azi am asa...o stare proasta...dar vad ca proasta rau...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

b_carmen - eu sambata inainte de nunta , m-am vopsit cu o vopsea fara amoniac si nu am simtit nimic (arsurile alea pe pielea capului de la amoniac)....si sa stii ca este eficienta, acopera destul de bine.

Lidia- sa stii ca functioneaza chestia asta, abia astept sa mergem joi sa aflam ce va fi bebita al nostru .
Eu sunt pasionata de antropologie, am studiat foarte mult traditiile romanesti, despre nastere si alte obiceiuri..De aia nu il strig pe bebita pe nume ca sa nu mi-l gaseasca ielele..

15+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna dimineata fetele

Am venit si eu la o cafeluta.
Vroiam sa va intreb daca si voi simtiti asa ca o presiune acolo unde e bebe ca parca tot timpul ma apasa ceva si cateodata ma mai si inteapa.

Dar hai cu incurajari ca imediat suntem la jumatatea drumului si dupaia ne pupacim bebelusii.

16+

Mergi la inceput