Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Pupici LAURA. Distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

camy mersi ptr. MP. Aceeasi parola o aveam si eu, cine stie de ce nu am reusit sa intru ieri, am sa mai incerc dupa.

Andrecluj eu lociuesc la 50KM de Milano.

Laurairina ma bucur ca totul a iesit ok la nunta acum distractie placuta in vacanza, relaxati-va si odihniti-va ca meritati dupa atata stres si BB are nevoie.

alex2009 bine ai venit printre noi.

Miramar ai grija ca la Euroclinic (am inteles de la fete care au nascut acolo)ca daca BB are probleme ei nu au aparatura pentru asta si te trimit la spital de stat si mai pierzi timpul si orice secunda e vitala ptr. BB in momentele alea. Deci e cam cu dus-intors.

Acum merg si eu la . Noapte buna burtici.

Doris 16+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Poate-mi trece si mie careva numele la BB-ul meu pe prima pagina. Intre timp mai caut unul ca vreau si unul romanesc.

Doris 16+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

DORIS 71 tiam vazut burtica nu am rezistat mam uitat la foto

18+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele
o cafeluta ceva???????

Laurairina distractie placuta in luna de miere!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

BUna,
pai servim impreuna cafeluta

15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hai sa o bem impreuna..ca pana se trezesc fetele

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ce bine ca pot dormi... eu acusica ies din casa... sa merg la sedinta. si deja e soare pe cer in iasi,..... iar va fi cald.... iar ...

15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata, si eu vreau apa plata in cana de cafea, ca sa ma amagesc putin. In fine, daca mai aud mult de cafea in zilele urmatoare cred ca voi renunta la prohibitie si voi bea si eu. Eu o beam neagra si tare, nu as putea sa o diluez prea mult sau sa-i pun lapte, pentru ca nu i-as mai putea simti gustul.

Vineri iau si eu rezultatul de la TT. Medicul mi-a sugerat sa merg la acea clinica particulara (colaboreaza cu ei), dar mi-a spus ca pot merge oriunde sa-mi fac analiza. Cred ca nu-si daduse seama din toate rezultatele de analize care i le-am prezentat pana acum ca eram „fana" a acelei clinici. Sunt curioasa de rezultat, dar nu stresata.

Laurairina, o luna de miere memorabila, fericita si plina de iubire.

Cu o luna inainte de nastere o sa o sun pe saraca mama, care a plecat de curand in Italia, sa-mi trimita niste euroi pentru spitalizare si spagi, ca din salariul meu nici o sansa sa strang ceva. Traiasca mama! sa vedeti ce de telefoane si plansete vor fi in preajma nasterii. Tot asa, cand a nascut sora mea era plecata in Italia, acum, cand nasc eu, tot plecata. Nu va asista din pacate nici la cununia civila, nici la botez. Cred ca voi amana nunta pana la sosirea ei in tara.

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fetele, va astept cu drag la Cluj la o limonada, cafea, fresh de ce vreti voi, am si niste croissanturi cu branza la cuptor, am schimbat semnatura la 16 plus. 15 +

Mergi la inceput