Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 17
aly_c20 spune:
Neata
Multumim de cafea, Gabi si Anca.
Andy, sper sa nu fie nimic grav cu Andrei. 
si pentru micuta Carla. Va fi bine, Anca
!
Nikolici
O zi frumoasa
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
andy.p spune:
Buna dimineata.
Andy_g ma
sa fie totul bine,
puiul mic si mamica lui.
Anca si la noi s-a mentinut starea febrila aproape 3 zile,i-am dat antitermic la 4 ore si antibiotic
si sper sa va treaca cat mai repede.
Dya
Ce bine de voi la bunici!![]()
Ada,Denisa,Babytza,Bitza
Nikolici super cool mamicoooo!!!
Sanzi ce grasunel si frumos e David
Sper sa fie bine si Dragos
Cand mai veniti spre Oradea?
LUMIIIIIII Unde esti???Sper ca sunteti k

Khristin
ptr felul in care iti cresti copiii
Cosmy distractie placuta la Bucuresti
Oana
si sunt convinsa ca felul in care iti cresti copilul e cel mai bun,nu te lua dupa nimeni si dupa nici o catalogare..copilul tau e unic prin felul lui de a fi si prin personalitatea lui...vor veni si zile mai bune,cand va manca nu dispera
..tot incerc sa intru pe mess sa vb mai multe da nu apuc

Kid multumesc 
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
EvaF spune:
Neatza,
Azi sunt happy, vine tati acasa![]()
Sa va zic una tare, fi-miu ainvatat sa isi puna CD-uri. A deschis intamplator si eu am apasat pe off sa il inchid, a vazut baiatul cum se deschide si se tot joaca la player.
Oana, eu zic ca in viata reala sa ignori total binevoitorii cu sfaturi care mai de care mai pitoresti. Una sa vorbesti la modul general, sa dezbati o idee (nu o persoana, un caz, o idee), pe forum sau stiu eu unde si alta e sa vine x la tine sa iti dea un mare sfat.
Mor de dragul femeilor (ca in general femeile sunt mai sfatoase) care daca au deja un copil mai mare moooama ce deshtepte sunt ele in ale copiilor si ce stiu ele sa dea exemplu din experienta proprie. Am primit de cele mai multe ori sfaturi inteligente de la femei fara copii, culmea. Explicatia este ca nu au patos, in general, zic eu as face asa si asa, cele care au copii vb numai de copiii lor nonstop si nu sunt capabile sa vb in general, de obicei vb copilul meu cutare si cutare pana te exaspereaza. Daca ele au pus copilului sosete sau caciula moooma detin adevarul suprem, asa trebuie sa faci. Daca copilul lor vorbea cutare la x luna, avea nu stiu cati dinti, asa trebuie sa fie toti copiii, e lege
.
Cunosc si eu cateva specimene care ma intreaba "cata vreme mai alaptez? o tin asa pana cand? " nah au si ele o grija in plus - nu pricep, frate, ce problema au ele ca eu inca alaptez, nu inteleg genul asta de sfat deloc, pareri????- sau imi dau sfaturi sa nu il mai tin pe fi-miu descult ca ii e frig
, ca daca a inceput sa nu mai pape legume la steamer sa ii fac supa
si tot felul, culmea este ca o mamica de genul asta are un baietel care se scarpina in nas si isi pune picioarele pe scaun in public, asa ca...
Treaba cu socializatu' copilului e cu dus si intors nu poti compara doi copii ai tai dar doi copii diferiti? Ma rog, gura lumii e sloboda, cum ziceam eu mereu e plina de grosolanii si invidii si sfaturi, ca deh la fotbal si politica orice barbat se pricepe iar la crescut copii orice femeie e tare de tot.
Stiu ca daca ti-ar spune cineva in parc d'aia nu mai poti dar daca face parte din familie e mai rau de suportat, dar lasa-i sa vorbeasca nu iti vor muri never ever comentatorii, mereu cineva va avea ceva de zis.
In privinta discutiilor generale, dezbaterilor, fara sa iti zica cineva "copilul tau cutare si cutare" nu vad raul, au si ele rolul lor, ca un brainstorming![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Andy_galro, multa sanatate lui Andrei.
Anca, pupici, sanatate Carlei
Sanziana, f scumpi puii tai. Ma uitam la puiul tau mai mic David ca e nascut in aceeasi zi cu noi, a evoluat tare frumos.
Khristin, sa vizitam Romania nu ne-am propus
, am batut-o cu sotul in lung si in lat cand aveam firma. Dar am priceput ce ai intrebat. Vom reveni de 2-3 ori pe an sa vedem familia, pe ai mei, ca au si ei un nepotel si vor sa il vada cum creste. Cand am fost plecati acum cativa ani am revenit tot asa de 2 ori/an.
v-am pupat, merg sa pregatesc masa.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
anca81 spune:
Andy_galro, Doamne ajuta sa fie totul bine 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
nikolici spune:
Neatza ^si de la noi,
Anca si Andy_galro multa sanatate puilor, chiar nu stiu ce sa va zic sa va incurajez.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Hello, hello!
andy, anca, multa sanatate puilor.
Kristin, stai linistita ca nimeni nu 's-a dat' la Elsa, stiau toti ca ea are pe cineva drag in Canada
.
(ca ma intrebasi, carnea aia pt Elsa nu era multa si a trecut la bagajul de cala ca nu eram nebuna sa o iau cu mine in avion. Banuiesc ca mai sint si altii nebuni ca mine care trec cu sarmale si cu carne din Ro, asa ca la vama nu au zis nimic. Poate nici nu stiau ce e... Dar asta e nimic, mama a venit in Februarie cu o geanta de carne + varza murata sa faca sarmale... iti dai seama. Iar acum citiva ani sotul meu s-a intors cu masina din Ro, asa ca ai mei au umplut portbagajul pina la refuz, i-au pus inclusiv un bidon de palinca, cind l-au intrebat la vama ce e, el a raspuns senin: bors! El habar nu avea ca acolo e palinca, cind a vazut bidonul ala cu un lichid alb a crezut ca e bors. Noroc ca nu l-a pus vamesul sa desfaca bidonul. Iti dai seama ce mutra ar fi facut saracul? Sa stii ca inca mai avem bidonul cu pricina, il pastram ca bautura pt nunta??? hihihi)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Te pup si mult succes cu copiii in lipsa sotului.
va doresc o zi buna! Eu azi ma duc la pediatru cu Elsa pt vizita de 9 luni. Sper sa fie totul bine.
Mamica fericita de bebelina Elsa
amik spune:
CD, scuze, nu am spus-o cu apropo la tine! eu o voi atinge pe mea cumnata cu proxima ocazie. ca mama nu suporti sa spuna cineva ceva de rau de copilul tau. indiferent cine e persoana care isi da cu parerea.
ratonelu spune:
neata si de la noi
sa fie sanatosi si iubiti: ANDREI, ERIK, SORANA!

multa sanatate Carlei si lui Andrei!
ma bag si eu sa citesc ce-ati mai barfit in dim asta![]()
Piersicutza spune:
Buna dimineata si multumim de cafea
Of eu sunt tare trista astazi. Cand s-o imbrac pe Anna de cresa si sa plecam, pun mana pe ea si frigea. Masor temperatura si stupoare 39.8 grade. I-am pus repede un supozitor, am lasat-o doar in Pampers ca sa n-o infofolesc cu nimic si i-am pus din cand in cand cate o compresa rece intre picioruse unde e o artera principala pe care daca o racesti, atunci se raceste tot corpul. In jumatate de ora deja i-a scazut putin febra. E cam maraita si eu n-o stiu asa
.
Anna nu a avut niciodata nimic, nici pe piele, nici raceala, nu nas infundat, nu colici nimic nimic. Acum tocmai cand am laudat cresa, uite ca vin si bolile. Era normal, ma asteptam ca se va ajunge aici dar parca prea repede.
Anca si Andy multa sanatate si putere sa-si revina cat mai repede bebeii
.
Khristin
felicitari pentru gurita plina de dinti ai lui Chris. Ai dreptate ca uneori mai trebuie sa si ignori dar parca atunci cand e vorba de copilul tau esti mai sensibila decat de obicei.
Piolica tinem pumnii sa fie totul bine la vizita. Aici nu se mai face decat la 1 an.
O zi buna la toate si sa nu se mai imbolnaveasca nici un pui
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
preety spune:
Neata si de la noi!
ptr toti sarbatoritii zilei! 
Dididi / Ada 
Angelynna / Laureta multumim ptr sfaturi 
Bitza aici sunt... nu l-am parasit pe bighidel, dar tre sa facem si puzzle-ul (daca o mai fi valabil premiul)![]()
Kid... vacanta placuta 
Andy_garlo sanatate multa ptr pui...
Lumi unde umblii??????????????????
Noi suntem mai bine... tot scaune moi dar mai rezonabile... si pe regim de sambata plus smecta si biotics...
Analizele la kk nu au iesit dar sper sa iasa bine 
Dar... a iesit dintzocu 3 care a rupt f urat gingiuta si ii atarna acu o bucatica... sa-i dau cu glicerina? S-o rupe singura? De ieri dim e atarnata si pana acum tot acolo e... 
Ref reobisnuit in pat... intr-un fel tot trebuie... e neeaaparat ptr siguranta ei... cred ca ar fi fost mai bun un pat fara o latura care lipit de patul meu sa permita mai usor transferul...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!