Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 16
khristin spune:
N-am mai intrat pe aici, eu sint ocupata atat cu cel mic cat si cu activitatile celei mari, nu mai prididim in alergatura. Chris are 6 dinti iesiti, iar al 7 lea sta sa iasa si el intr-o zi doua. In plus, abia am aflat ca soata va pleca vreo cateva zile in Kansas si ma lasa cu amandoi pe cap
. Speram sa treaca repede zilele acelea.
Votat Maya si Bighidel.
Andy_galro, ce frumusel si mare e Andrei, tare dulce e, sanatate multa la pui
.
Babytza, un adevarat speedy gonzales 
Piolica, ma bucur ca v-ati simtit bine in Romanika, dar chiar asa sa o lasi pe Elsa cu 5 baietei
? Nu se vad pozele din pacate. Felicitari pt. primul dintisor
, Elsa ca de obicei e o scumpa si iti seamana din ce in ce mai mult, mi se pare mie
. Si cum ziceai ca ai carat carnea pe avion, te-au lasat ? A propos de borcanase vs. gatit, Chris a preferat borcanasele la inceput, dar acum mananca numai ce-i gatesc eu, le-a abandonat. Asadar va trebui sa ma car cu blenderul dupa mine cand plecam in vacanta, noroc ca e super micutz si finutz. Planuiesti sa incepi munca ? Tare draguti pantofiori i-ai luat norei, o sa faca furori cu ei
.
Piersicutza, e asa greu pt. mamici sa-si lase copilasii la gradi pt. prima oara, eu una te inteleg perfect, dar mai vorbim peste cateva luni cand vei incepe sa vezi la printesa ta progrese real vizibile. Iti spun din experienta cu domnisoara mea. Cat despre domnul cu observatii, cred ca ai putea sa-l ignori cu gratie daca faci un mic efort
. Nu vi se pare uneori fetelor ca ne agitam mult mai mult pt. niste lucruri care par simple la inceput, doar pt. ca apare cineva sa ne spuna ca nu e de acord cu ce facem noi, etc. Ca preturi mi se pare in Elvetia, mai scumpa gradinita ca aici, dar deh…e Elvetia, aici ajunge cam la $ CAD 1000 gradinita full-time. Si noi ca si cuscra, tot cu Sony filmam, dar mai rar caci nu ne prea ajune timpul cum am vrea din pacate.
Kllemi, nu-ti trebuie decat swimmers, cred ca se gasesc si la voi. Nu-ti trebuie si pampersul pe care-l pui copilului in mod obisnuit. Cam asa ceva : http://www.littleswimmers.com/na/
Nikolici, cam asa sint si aici copiii imbarcati la cresa cand pleaca la plimbare. Nu sint draguti ?
CD, tare frumoase pozele cu puii in piscina. Auzi, da acuma serios, cum stie ala micu nepotu’ cat de mare sau mic e fructu’, ha
?
tzitziri, cred ca mancatul si educatia (in speta soclializarea) sint 2 lucruri diferite. Cum vad eu lucrurile, un copil poate sa fie mofturos o perioada, dupa care sa devina un mancacios fara absolut nici o problema. Cu alergatul cu mancarea dupa copil, eu personal nu sint de acord, doar pt. faptul ca asta nu creeaza decat niste bad habits in viata (vezi sarmana cumnata a lui CD a devenit exemplu negativ fara sa vrea
), iar cand copilului ii va fi foame cu adevarat va deschide el gura cu siguranta, as simple as that. Stiu ca atunci cand esti stresat, e greu de crezut, dar la fel cum povestea Piersicutza despre Anna la fel si fiimea venea acasa dupa gradi si manca de rupea, nu trebuia sa alerge nimeni dupa ea, si a crescut bine, armonios chiar
. Cu socializarea, e putin mai complex...adica, e o chestie care se invata si se perfecteaza de-a lungul anilor de gradinita apoi ulterior la scoala. Faptul ca anuminte persoane l-au catalogat pe fiul tau intr-un anume fel, ar trebui sa te lase rece. Poate ca e vorba de age gap, poate unii oameni vad pur si simplu altfel problema decat o vezi tu, sau au asteptari mult prea mari. De exemplu, aici rareori vezi vreun copil dand in parinte sau in alt copil. O sa credeti ca mint, dar efectiv nu exista, n-am vazut nici un incident in cei 8 ani aici. Cum??? Foarte simplu. Se educa...acasa si/sau la gradinita. Li se repeta de 10 mii de ori pe zi ca nu este frumos sa lovesti, se incurajeaza impartitul jucariilor, li se cere de fiecare data cand vor un lucru sa spuna te rog si multumesc pana cand acestea devin norma. Dar si educatia asta intervine dupa un an jumate zic eu. Bineinteles ca nu strica nimanui daca parintele repeta copilului anumite lucruri inca de pe acum, dar clickul in mintea lor se face mai tarzior. Bottom line, voiam sa zic ca nu are nici un sens sa te invinovatesti tu doar pt. ca alti oameni in jur sint teribil de judgmental in lipsa de altceva, just let them be ![]()
AlexaM, daca vrei sa deschizi o cresa ca lumea, fa una in conditii decente, ca parintii sa-si poata vedea copiii pe camera video si ieftina daca poti
.
Eva, suna bine ce zici tu acolo, si sint convinsa ca desi viata e incerta nowadays peste tot va fi bine in Paris pt. voi. A mai ramas putin timp pana ce plecati, planuiti sa vizitati RO in curand sau nu prea ?
Anca, sanatate multa Carlei. 
Laureta, ce umblareata mica si ce printesa de 5 ani ai tu acolo. 
Giuliana, La Multi ani cu intarziere.
Kid, distractie placuta in vacanta cu fetele. Cred ca ai fost foarte inteleapta sa o iei si pe bunica. 
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
CosmyB. spune:
Fetelor maine dis de dimineata,adica azi
venim la capitala(io, pitica si socru
), insa trebuie sa ne intoarcem in aceeasi zi
as vrea tare mult sa ma vad cu voi, mai ales cu soricelul
nu stiu daca reusim. Oricum intru acum pe mailul comun sa caut nr de tel, cuscra posibil sa te sun, ca poate cine stie ne vedem cumva, asta in caz ca nu ne pierdem pe ulite ![]()
![]()
LE: Babytza n-am gasit nr tau de tel pe mailul comun
am luat alte numere asta in caz ca ne putem vedea. Te gasesc eu si fara telefon ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
bitza2008 spune:
Neatza!!
Poftiti la 
Lumi hai,intra cu vesti bune!
O zi superba!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
babytza spune:
Neata mamici 
Bitza sar'na de cafea 
Anca , Andy cum sunt puii ? 
Lumi tu chiar ai disparut ???? 
Khristin
Si eu i-am repetat Valentinei de mii de ori faza cu te rog si multumesc si am fost tare mandra de ea cand a inceput sa spuna
Imi venea sa o mananc
Asa este, e bine sa incepi cu astea de cand este mic, chiar daca acum nu pricep si nu repeta mai tarziu o vor face. Si nu numai asta i-am repetat la nesfarsit ci multe altele pana am vazut ca a pricepit ![]()
Pupici pentru voi 
Eu am fugit, va pup si revin mai pe dupa-amiaza
O zi buna fetelor 
Cuscra ai PM 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
sanziana27 spune:
Neata!
Beau si eu cafeaua cu voi si apoi trag o runda de calcat!
David in costum po****r e incropit: ia e a mea de cand eram mica (pastrata de maica mea in speranta ca va avea nepotele
) iar clopul (e intradevar de oshan, nu dim MM - aici se poarta alt model si nu se fac pt copii atat de mici, sunt foarte ff scumpe), dar pt o sedinta foto merge ![]()
Azi ma duc cu Dragos (cel mare) la dr ca e in greva foamei 
si atat de mandru imi spune ca mergem "a domishoara dotor si spunem ca nu manaca de oc, de oc" 
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David
denisa.g spune:
Buna dimineata si de la noi
Nikolici- super tare 
. Mai baga cateva energizante poate ajungi la mare ![]()
Votat Maya SI Bighidel
Khristin - am citit de Cris ca are deja aproape 7 dintisori -felicitari si la mai multi fara dureri!! Noi avem doar 2 ..
Pupam fetele si bebelusii si mai intram dupa ce doarme bb de pranz
anca81 spune:
'neata si
calda pentru toata lumea.
Carla e tot asa, febra pana in 38 si tuse ... parca s-a transformat din tuse seaca in tuse productiva. Oare e efectul Eurespalului si asa trebuie sa fie? Sunt ingrijorata si din cauza febrei, dupa 2 zile si jumatate de la inceperea tratamentului n-ar fi trebuit sa-i treaca? Scade dupa Paracetamol si revine dupa 3-4 ore. Oare nu e bun antibioticul, sa vorbesc cu alt medic? Offfff, disper 
Sunt cam down azi ![]()

Andy_galro, puiul tau cum e?
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
andy_galro spune:
Salut! Noi acum mergem cu Andrei la urgenta ca deja este a 3 a zi
de scaune moi , apa si nu-i trece cu nimic si chiar daca papa ceva da in secunda urmatoare afara.
febra se mentine sub 38...o sa va mai tin la curent...d-ne ajuta! Sper sa nu fie vreun virus
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
gaia.nevia spune:
neatza!
dya, am elucidat intamplator misterul capacelor argintii...
am gasit in camara niste cutii de nan2 de pe vremea lui teo, le folosesc pentru a stoca diverse. Si au capac argintiu, intr-adevar.
De cand bea radu, doar capac auriu am gasit. Deci ori e un artwork vechi cel cu capac argintiu, ori alta fabrica, te-as sfatui sa te uiti la data de expirare, just in case.
multi pupici.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
sanziana27 spune:
Multa sanatate Carlei si lui Andrei si celorlalti bolnaviori...sper ca nu mai sunt!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David