Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 15
amik spune:
salutare!
ca de obicei, stau fff prost cu timpul, suntem mereu pe fuga, mereu cu bagajul facut. laptopul e cu mine mereu, vreau sa scriu atatea...dar pana imi gasesc timpul necesar, numarul subiectelor scade dramatic.
intrebare: daca iau cerazette dar incet-incet intrerup alaptarea, cum fac trecerea la un alt soi de pilula contraceptiva? sau o fi oare bine sa fac cateva luni pauza? la medic nu mai am cand sa ajung curand si folia actuala e deja la jumatate...
vladimir al meu azi a facut primii pasi singur - de fapt, se tinea de tricoul meu, eu fiind in picioare. am ramas masca! este teribil de incantat cand reuseste sa isi pastreze echilibrul mai multa vreme singurel.
cu mancarea nu stam grozav. dimineata nu mai mananca fructele cu branzica cu aceeasi pofta ca acum o saptamana sau doua... piureul de la pranz intra mai bine cu cantecele si catei/purcei/cocosi si restul animalelor... masa de dupa amiaza e jale...
alta intrebare: daca nu mananca bine la o masa, completam cu lapte sau lasam asa, sperand ca la urmatoarea va manca mai bine?
avem patru dintisori, un zambet absolut mortal - deh, cioara!- ii place sa mearga sustinut prin toata casa, sa dea cu piciorul in minge, sa se joace in nisip si sa isi infiga manuta in coama cainelui.
apropo de educatia copiilor, de copii fitzosi si alea-alea...
sunt chiar sensibila la subiect avand in vedere ca...viitoarea mea cumnata (nu de frate, ci de var), vezi doamne!, tocmai si-a exprimat in mijlocul familiei mele parerea cu privire la faptul ca alexandra mea mica este rasfatata, ca are prea multe si nu mai apreciaza, etc... si chiar indrazneste sa imi apostrofeze copilul ba ca nu si-a strans jucariile, ba ca nu a mancat singura.
imi displac profund tipele astea care habar nu au ce inseamna sa fii parinte sau cele care au copii de cateva luni si deja sunt experte si isi dau cu parerea in absolut orice cu privire la copii si vad atatea greseli la alti parinti, dar nu realizeaza ca intr-un an-doi s-ar putea sa ajunga undeva pe aproape.
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia dya, eu am nan 2 cu capac auriu. Nu cumva capacul argintiu e la HA? scrie undeva pe cutie HA? HA e cred pt alergici. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Nu.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Nikoliciuleeeeee esti fenomenala !!!!!!! 

sanziana ai doi copii superbi
Sa iti traiasca 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babymom75 spune:
Mai Nikole, io cred ca ai cam exagerat cu Redbull-ul ala... Chiar ai prins aripi?
Sanziana, ce oshanel dintzos ai acolo
. Frumosi baieti! Sa-ti traiasca!
LE: pardon... trebuia sa spun moroshan, da' m-a conturbat sotza.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
gaia.nevia spune:
dya, sorry, nu te-am putut ajuta.
o fi cum spune babymom, new face, new label...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
piolica spune:
aly, tipa aia blonda e verisoara Elsei. are si Elsa o singura verisoara in Romania si e cu 21 de ani mai mare decit ea. Tot e bine, ca-i face cadouri la greu si nu-i fura jucariile ![]()
![]()
![]()
![]()
nikolici, chiar ca ai prins aripi! 

amik, nu stiu cit de buna sint eu la sfaturi, insa eu ii completam Elsei masa cu lapte cind nu prea minca. Vezi si tu cum e mai bine pt voi. Felicitari pentru primii pasi!
sinzianae mortal David imbracat in ie si cu palarie de pai (e costum po****r din maramures, nu?). Are si Elsa o ie de la verisoara ei, o sa pun si eu poze cu ea in ie.
va pup. o seara placuta!
Mamica fericita de bebelina Elsa
dyanira spune:
Ada merci
Babymom ii voi da pt ca si eu banuiesc ca nu are ce sa ii faca rau.Multumesc.Si am uitat sa iti spun am vazut pozele bebe Dragos e un scump si Victor un adevarat barbat fff frumos.Pot sa spun cu cine seamana sau asa mi se pare mie: Victor cu tine si Dragos cu tati, sunteti super toti o familie tare frumoasa.Stii la ce m-am gandit cand am vazut pozele ca ai fi o soacra cu 3 nurori tare frumoasa
dar probabil vei ramane soacra cu 2 nurori.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
CD27 spune:
Sanziana, ce baieti frumosi ai mami
sa iti traiasca
dya si eu am tot cu capac auriu, sorry, nu te pot ajuta
nikole
crazy lup mami![]()
amik felicitari pentru progresele lui Vladimir, ce voinic ai tu acolo
imi pare rau ca te-a suparat viitoarea cumnata, eu nu mi-am dat cu parerea in fata cumnatei mele, decat atunci cand mi-a cerut-o si nici atunci n-am zis eu ca e rasfatat copilul, a zis ea![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

babytza spune:
amik felicitari pentru primii pasi !!!!!!!!!!!! 
Pupici dintzosului 
Cu trecerea la alte pastile : cand apar rusii , incepi o folie de pastile noi ( tipul nou la care vrei sa treci) Eu asa stiu, dar cel mai bine este sa intrebi medicul ginecolog. 
Cu completare de lapte : eu stiu ca daca vrei sa il inveti cu papa solid , nu ii mai dai laptic dupa masa, pentru ca atunci bebe stie ca poate sa nu manance tot stiind ca urmeaza oricum lapticul preferat. Eu personal nu i-am dat niciodata completare, la noi nu a fost nevoie ca a papat bine de la inceput. Dar am vazut si la alte mamici ca au procedat la fel si asa bebe a inceput mai repede sa pape noul aliment.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babytza spune:
La multe lunite Andrei de andy g , Erik de ramonzca , Sorana de lacribel !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya