Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 14
angelynna82 spune:
Ada uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73966&whichpage=1
si fara baba da??? 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Babymom multumesc ![]() Si inca o intrebare urgenta va roggggggg L-am trimis pe bunicu dupa o cutie cu lapte Nan2 si a venit cu o cutie cu capac argintiu noi nu am avut pana acuma decat cu capac auriu La o prima comparatie a compozitie am vazut ca asta cu capac argintiu contine taurina ce o fi asta???Oare pot sa ii dau?![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Va rog mult un raspuns mamcile cu nan2...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Dya, taurina e un aminoacid esential, important pt. dezvoltarea creierului bebelusului si a retinei. E in regula, poti sa-i dai si daca si-a modificat culoarea cutia - e doar chestie de marketing.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
simodina spune:
Am trecut si eu sa vad ce mai faceti si sa va povestesc putin de Mara. Buna ploia asta, am ambii copii culcati, am terminat toate treburile "urgente" si chiar am reusit sa citesc ultimul capitol.
Mara la aproape 10 luni e o dulcetza de fetitza. Ii place in societate atata timp cat nu tabara pe ea oameni necunoscuti ( in special barbati. Si cand spun oameni nu ma refer la copii, pe acestia ii accepta cu mare bucurie. Papa bine in general dar cand e foarte cald muult mai putin. A inceput sa bea din biberon apa innobilata cu suc ca altfel e bleah, ceaiul la fel. Inca papam san diminetza in vreo 2 reprize si seara. Mai nou insa seara trebuie sa am grija sa-i dau inainte de a-i fi foarte somn altfel ma refuza fara drept de apel. In tarc nu prea sta decat foarte rar, deja stie cine o tine numai in brate si isi cere drepturile cand vede persoanele respective, e foarte curioasa,se enerveaza rar si doar la oboseala. Avem 2 dinti care au iesit la max o saptamana distanta unul de altul pe la 9 luni. Are vreo 9,5 kg.
Oana, (tzitziri) am citit discutia despre educatie si mi-a placut foarte mult ceea ce ai spus - ca ai invatzat de cand esti mamica sa nu te arunci sa judeci alte mamici.
Si eu am invatzat asta la primul copil si am mai invatzat ca nu tot ceea ce se potriveste la un copil merge la altul, ca nu intotdeauna ce se naste din pisica soareci mananca ( asta de fapt constatasem mai demult...) cel putin cand vorbim de om. Ceea ce am invatzat insa de curand si doresc tuturor este sa nu te afecteze prea tare cand esti judecat de altii si sa-ti vezi linistita de educatia copilului tau cum consideri ca este mai bine.
Referitor la educatie eu pot sa va spun din experienta mea cu Serban ca in jurul varstei de 2 ani mai toti copiii lovesc cand nu le convine ceva cel putin pana incep sa vorbeasca. Al meu nu lovea mic si si-a incasat-o la greu in parc, a inceput sa riposteze pe la 3 ani asa. Si acum este la fel, nu incepe niciodata dar riposteaza uneori iar eu incerc din rasputeri sa-l invat macar sa nu dea in copiii mai mici ci sa plece de langa ei. Dar am un baiat cu o personalitate foarte puternica, ar vrea mereu ca lucrurile sa se intample numai cum si cand vrea el si daca nu obisnuieste sa urle. Dar urla frate de numa'. Mi-a fost jena la inceput, mai ales in public din cauza privirilor binevoitoare ale majoritatii. In ultimul timp m-am mai desteptat, am inceput sa citesc mai mult pe aceasta tema si trebuie sa recunosc ca si posturile Mirunei m-au facut sa regandesc subiectul ( Muuh
). Cert este ca de vreo luna nu mai ridic tonul la el, ii explic de 1000 de ori un lucru si profit de orice ocazie ca sa-i explic de ce e bine asa, de ce nu e bine asa, care sunt consecintele actiunilor sale etc. Ma rog, si inainte discutam cu el si ii explicam multe lucruri dar nu-mi facusem neaparat un scop din asta. Cert este ca ma eliminat la maxim restrictiile ( adica Nu e spus foarte rar si numai daca intr-adevar este ), pedepsele le-am exclus si deja incep sa se vada rezultatele. Deocamdata sunt remarcabile in prezenta mea, cu sotul meu mai putin ca nu impartaseam aceleasi opinii, el fiind de parere ca vorbesti degeaba cu un copil asa mic. Acum observ cu bucurie ca si-a mai schimbat parerile si incearca si el sa abordeze altfel relatia cu Serban. Oricum de curand am avut o discutie foarte interesanta cu Serban - e ultima pe care v-o mai povestesc. Erau doua aspecte care ma deranjau tare: a inceput sa-i faca prosti pe toti ( oameni, lucruri ) cand nu-i convine ceva si a bagat capul in toaleta de 2 ori. Din discutii am inteles ca sunt 2 copii de la gradi de la care a preluat tampeniile si i-am spus ceva de genul, " Mami, daca tu contiuni sa faci toate prostiile pe care le vezi la Cristi si Horia nu mai vreau sa te joci cu ei." Replica lui Serban dupa 10 secunde de gandire " Mami, dar tu vrei atunci sa nu mai am niciun prieten?" Ma rog, ma opresc aici ca ar fi multe de spus dar eu cred ca 7 ani de acasa nu au cum sa se vada la 2 ani, nici la 3 - probabil dupa 7 daca asa spune cantecul...
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Dya, taurina e un aminoacid esential, important pt. dezvoltarea creierului bebelusului si a retinei. E in regula, poti sa-i dai si daca si-a modificat culoarea cutia - e doar chestie de marketing. Mama lui Dragos si a lui Victor in sfarsit... poze cu noi |
Deci pot baga si un REDBULL???cu taurina
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=73966&REPLY_ID=2225931
Tipa asta a pus o lista excelenta de sfaturi la recrutare bone.
Iepurila, parca tu intrebai...
imi place cum a scris, iar sotul-piton, super tare... cine-l are...![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
piolica strigai la apel si intrebai pe unde suntem cateva dintre noi, apai eu am fost prin copaci, am fost un fel de Tarzana, iar fi-mea m-a lasat sa ma destrabalez si sa copilaresc again.
Na poftitzi o mostra de ce pilaf e ma-sa lu Karinutza![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Tzitziri la faza cu anti-social , chiar nu ai de ce sa te superi sau sa te stresezi....este exact asa cum le-ai spus si tu , perioada lor de bebelici cand nu vor la nimeni decat la mami si la tati. Si cu cat iti doresti tu mai tare sa vrea puiul la altcineva in brate, cu atat mai tare se va agata el de tine ....
Am patit-o si noi chiar azi pentru a suta, mia oara
Saraca strabunica, mi se rupe sufletul pentru ea....ar vrea si ea sa il tina pe soricel in brate cateva minute, dar el urla instant
Nu am ce sa ii fac sa vrea si el sa stea putin linistit la ea....
Roxi nu ai de ce sa te simti vinovata, e o discutie cat se poate de normala, nu e nimeni suparat pe nimeni
Ne dam si noi cu parerea , ne spunem off-ul si apoi comentam diferite pareri, sugestii...
Ada si David urla cat il tin plamanii daca nu ajung in cel mai scurt timp la el cand nu mai vrea sa stea singur...imi amintesc cum o lasam pe Tina sa se joace in tarc si aveam timp sa fac si papa, sa si spal si sa mai si calc ...era cumintica si isi gasea de lucru singurica...cand se lictisea se mai maraia dar era suficient sa ma vada putin si apoi mai statea putin singurica pana terminam, dar David urla de-a dreptul daca nu il scot de acolo instant cand nu mai are chef sa stea. Imi este imposibil sa il las macar un minut in plus, termin ce faceam numai cu el in brate, altfel ma stie tot cartierul....ca si tine, nu cred ca e vorba de rasfat ...
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
gaia.nevia spune:
dya, eu am nan 2 cu capac auriu. Nu cumva capacul argintiu e la HA?
scrie undeva pe cutie HA?
HA e cred pt alergici.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
sanziana27 spune:
V-am promis de dimineata ca pun poze cu David, am reusit...totusi azi ![]()
Le puteti vedea la semnatura!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David