Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

CD, o intrebare de pura curiozitate:a fost un copil care a venit dupa luni/ani de asteptari?Adica pot fi niste explicatii care sa scape la prima vedere?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD tot ce-i posibil...oricum vanam forumul de hat....

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

preety, sa stii ca de azi am inceput si eu cu radu exercitii de obisnuire in tarc.

nu-l mai pot lasa pe patul unde doarme, in cateva secunde escaladeaza si e jos pe podea, cum si tu patesti cu Sorina... apoi crawl pana la prima priza, si in plus (prizele sunt protejate, deci nu de asta mi-ar fi) trage jos tot (de fire, cabluri, paturi, ma rog, ce gaseste).
asta inseamna ca nu mai pot merge la baie, la bucatarie nu mai zic, ca acolo dureaza... deci am hotarat eu pt el, trebuie un loc safe in care sa stationeze nitelus.

azi dimineata am instalat dracia, am atarnat zdranganelele si muzicutele si l-am varat pe domnu. Dezastru e putin spus, asta daca ai nervii tari.
Totusi, a dormit doua reprize de cate o ora, si cand plangea, statea mama cu el... asta pana n-a mai suportat si a fugit acasa, dupa ce mi-a zis ca io sunt de vina, ca l-am rasfatat, ca daca il puneam mereu acolo deja era obisnuit. oare?

sa ajung sa zic si eu ca ea, co-sleepingul l-a rasfatat? ma rog... pana la urma cred ca suntem mai castigati ca am dormit sapte luni impreuna, si noptile au fost linistite, iar acum ne chinuim nitel, si doar ziua, cand mai am treaba prin casa.
daca stau cu el, il las direct pe jos, ca altfel nu-i chip...

om trai si-om vedea, acum suntem in teste, dar incerc sa nu renunt (sotul e ffffffffff sensibil la urletele criminale ale lui raducu si face ca trenu'n gara daca nu il potolesc in 3 secunde - dar cum nu-l culcam noaptea acolo, ci doar ziua la joaca, cand sotul nu-i acasa) or trece si crizele de plans...

succes si tie!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Iu-hu! De mult n-am mai reusit sa culc copilul la ora asta! Sa vad acum dupa cat timp se scoala... Mari probleme cu somnul asta in ultima vreme! Si cu mancarea de asemenea...

Si eu mi-am propus sa instalez in bucatarie tarcul pe care-l am de pe vremea lui Victor, ca nu mai pot sa lucru mai nimic, tre' sa fiu tot cu ochii dupa Dragos. Dar deocamadata doar mi-am propus, inca n-am trecut la fapte. Daca va iese voua figura voi fi si eu mai motivata, impulsionata...

Se vede ca acum am doar un copil - azi am fost foarte activa pe forum .

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

tzitziri o explicatie exista dar nu ca a fost un copil asteptat, a fost un copil surpriza, explicatie este ca mama si tatal lui au fost extrem de rasfatati si inca sunt (rasfatati si intretinuti de socrii mei, la 28 de ani (cumnata), respectiv 26 de ani(cumnatul))
acum probabil e si foarte greu sa faca ceva in privinta copilului care , fiind deja mare, este si santajist

Nici eu nu il pot pune pe Robert in tarc, face ca toate animalutzele, il tin pe jos, e jale daca vreau sa merg la toaleta, ca nu il pot lasa pe jos singur

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andy_g cum e puiul?
dar carla cum mai este?

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hellooo! Ce-i cu linistea asta pe-aici?

Dragos s-a trezit pana acum de 3x deja

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

cupilu meu doarme, a avu o tentativa de trezire dar face

Luminita unde esti????

Am ramas blocata, citesc pe forumul nostru la Gradinite, crese, bone..s.a.m.d, ramai la ce citesti

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Buna seara!

Multumesc de cuvintele frumoase la adresa pustiului meu!

Multa sanatate Carla!mamica ingrijorata.

Ma bucur ca puiutul Lidiei e bine!

Laura, ce mai face Alexia? Andy "s a iertat" ca surioara lui a cazut?

Daviditzu cel perseverent.Roxi, mamicuta scumpa, cati 14 anishori ai? Iti sta f bine si cu noua culoare.

Oana

Piolica,Elsa e o domnisoara f frumoasa. Ai de ce fi mandra.
am vazut niste foto de la intalire, si apare si o mamica blonda, cu parul lung, e de pe forum?

Bitza

Eva, imi plac la nebunie proverbele de la semnatura.Cat de adevarate pot fi.

Ramo, sper ca Anda e bine si doar serviciul te tine departe de forum.

Luminita, cum sunt hunii?

Rox(CD),angelynna,babymom, gaia

Puiul meu doarme de la ora 21,el de obicei adoarme dupa 22.30. ma bag si eu in pat...poate numai bine se trezeste.

noapte buna tuturor

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ange, ce te-a socat? da si la baba link aici sa vedem...

azi l-am culcat pe Teo cu TL... sa vedem daca le iese, sau iar vin gramada peste mine pe la 3am.
Radu pe la noua , acum si mai vedem. I-a iesit dintele nr7 si se pregateste nr8, asa ca... maraiala la mare arta.

m-au sunat de la munca. sa ma intorc, ca au nevoie, dar jobul e kkcios rau. ma rog, n-am comentat oferta, ca nu vreau sa ma intorc acum, si n-avea sens... dar am inceput sa ma gandesc intens la gradinite, crese, bone.
m-ar interesa defapt... sa gasesc pe cineva care sa fie trainuit in HS si alte minuni, si sa stea cu ei, dar sa-i si invete cate ceva... un fel de gradi la mine acasa. Nu sunt sigura ca as gasi persoana potrivita insa, am vazut mai mult oferte cu persoane necalificate pe profil. oricum sa-i bag pe amandoi la gradi/cresa m-ar costa de m-ar usca... so... poate gasesc persoana asta geniala de-o caut.
sau... AlexaM, unde esti?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput