Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
Codruta27 spune:
Babymom, saru` mana de raspuns!
La noi problema mare e cu tzitzi de alint, pentru ca LP bea in completare de la nastere. Dar la tzitzi nu renunta!
Nici noua nu ne-au venit banutii!! Nici alocatia si nici indemnizatia!
Edit: Super poze, Babymom! Sunteti o familie frumoasa!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
babymom75 spune:
Piolica, zau ca nu i-am ascuns, doar ca habar n-aveam sa descarc pozele
. Da' dupa ce m-am tot rugat de sot, frate, cumnata sa ma ajute, m-am ambitionat eu, si-ntr-o noapte fara somn am reusit. Asa ca... iacata-ne!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Codruta27 Babymom, saru` mana de raspuns! La noi problema mare e cu tzitzi de alint, pentru ca LP bea in completare de la nastere. Dar la tzitzi nu renunta! |
Atunci cu atat mai mult, lasa-l sa suga. Sa se alinte dac-asa-i place!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor in sfarsit... poze cu noi
piolica spune:
tzitziri, hai ca-ti zic si eu sa nu pui la suflet. Creste copilul asa cum crezi tu ca e mai bine pentru el.
Elsa a iesit de la mofturosi de cind am dus-o la tara in Romania, cred ca aerul de acolo i-a facut bine... nici nu stiu. Sau poate ca a trecut la o noua etapa, 9 luni blah-blah. Daca David e mai sensibil, cu atit mai mult tu trebuie sa-i faci pe plac. Sper ca intelegi ce vreau sa spun. Ma gindesc cit iti e de greu, si eu cind citeam de bobocei ca maninca 200-300 grame de legume, iar a mea lua citeva lingurite, si pe alea in sila, parca ma oftica intr-un fel, dar am ramas zen tot timpul si pina la urma situatia s-a schimbat. Sint ferm convinsa ca peste citeva luni, ani imi va face din nou figura, dar asta e, eu o sa fac tot posibilul sa am grija cit pot mai bine de copilul meu. Pupici si capul sus. 

Si sint supi pe tine ca te-am chemat la apel mai devreme si nu ai spus nik. Nu ne mai iubesti?![]()

Mamica fericita de bebelina Elsa
Codruta27 spune:
Fetelor, noi ne-am hotarat sa renuntam la mot! Asa ca, nu mai asteptam sa implinim anul, si sambata "prestam" o taiere de mot. Ma tot intreaba nasa, ce trebuie sa faca ei. Ce trebuie sa aduca, sa zica.... Mamici cu experienta, ne ajutati si pe noi?
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
piolica spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Piolica, zau ca nu i-am ascuns, doar ca habar n-aveam sa descarc pozele . Da' dupa ce m-am tot rugat de sot, frate, cumnata sa ma ajute, m-am ambitionat eu, si-ntr-o noapte fara somn am reusit. Asa ca... iacata-ne!Mama lui Dragos si a lui Victor in sfarsit... poze cu noi |
Frumosi toti, cu tine in frunte!

babymom75 spune:
| citat din mesajul lui piolica Frumosi toti, cu tine in frunte! ![]() |
Multam de laude
( eu le merit mai putin ). Da' de ei recunosc ca-s mandra tare Mama lui
Dragos si a lui
Victor in sfarsit... poze cu noi
dyanira spune:
Salutare!!!!
Noi suntem bine , sanatosi crestem dar suntem plecati de acasa la bunici si aici mai greu cu netu....
Sunt in urma cu vreo 10..daca nu mai multe capitole asa ca nu mai apuc sa citesc din urma dar vreau sa intreb si eu cate ceva despre vacanta:
Care ati fost la Mangalia sa imi spuneti daca e ok plaja. adancimea apei etc statiunea in sine?Avem o rezervare acolo pt jumatatea lui august si ma documentez daca nu e ok renuntam si mergem la Mamaia dar mi se pare prea aglomerata pentr un bebe mic.
Ce ii trebuie unui bebe pe plaja??
Va
pe toti si speram ca bebei bolnaviori hunii lui Lumi si soricelul sunt bine acum.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Piolica, eu si forumul = dragoste cu nabadai
...
Ma prezint la apel..eu si mofturosul David!
Legat de interventia ta
.....sper sa reusesc si eu sa fiu zen pana o sa il vad depasind 200 gr...ohoooooo cat o mai fi si pana atunci.
La mancare nici macar nu cred ca e vorba de cum il cresti...adica mie una nu mi se pare.Sunt chestii in care mi se pare ca putem aplica asta, dar asta cu mancarea intr-adevar cum spune si Babymom, unii mananca, altii nu.Unii sunt mai curiosi si schimba mai multe gusturi, altii raman fixati pe o chestie si cu aia raman mult timp (am o prietena care nu isi mai scoate fetita de 10 luni din piure de cartofi cu unt- si asta mananca de vreo luna jumate.alceva nu mai vrea acum).Iar altii prefera nu mananca (de fapt poate e mult spus ca nu mananca - pentru ca mananca tzitzi si ma mir ca inca mai ia in greutate destul de bine - 400gr luna asta)
In fine...eu ma uit la scene din parc de fiecare data cand mergem si parca imi sar in ochi discrepantele dintre modurile in care sunt crescuti copiii combinat cu firea lor.Sunt copii politicosi si copii tupeisti.Sunt copii carora li se pare ca li se cuvine totul si altii care ti-ar da si ultima jucarica....in fine....tine si de cum ii crestem dar si de firea lor....noi avem datoria sa cizelam ce tine de noi..ce nu mai tine asta e din pacate alta problema![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
piolica spune:
tzitziri, ma bucur ca ai scris. Hai ca nu e chiar asa de rea dragostea asta cu nabadai.
Ai grija de tine si de micul mofturos. (Sa stii ca Elsa nu maninca mai mult de 200 de gr, asta e cam maxim la ea in zilele bune, insa e o pofticioasa acum si pe mine asta ma incinta acum la ea, ca vrea sa rontaie singura.)