Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 9
laureta spune:
A mancat si Biancu cu chiu cu vai juma de portie
. Asta e, nu vrea nu vrea.
Ziceam de pat pliant, am si cumparat da uitasem sa zic. E super, eu sunt multumita de el, l am pus in sufragerie sa doarma acolo in timpul zilei si ca tzarc daca vreau sa fac un pipi
. L am si probat cand am plecat la Galati, a dormit super ok.
Eva felicitari ca ai facut PAP ul, eu nu am ajuns. Atunci pe 11 mai aveam pete maro si n am vrut sa risc. Mai am miine programare dar tati este in delegatzie si iarasi nu ajung. Nu stiu da am o baftaaaa
CD frumoase poze, m am amuzat cu cumnata ta
(da ea nu citeste pe aci nu?
)
babytza ce tare este soricelul, e hotarat si convins ca tb sa ajunga suuuus
nocom , ai capsat fatuca la urechiuse?
musette esti tare tacuta
bitza cel care o pupa pe Inisu e verisorul ei nimic serios
. Si daaaa Pisi saraca mai avea putin si isi lua zborul cand o vedea pe Bianca ca venea in viteza spre ea
( a cam ciufulito, Bianca pe Pisi normal
)
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
ratonelu spune:
anca , pup fetita sa treaca
giulianaaa..tu ma omorrriiii!!! cand mai ai timp sa...de exemplu...respiri?
CD27 spune:
Intr-adevar cumnata e o epopee, iar eu nu rad, sa nu ma intelegeti gresit, chiar mi-e mila de ea, probabil asa s-ar fi intamplat si cu noi daca nu am fi avut sfaturi bune d-aici de la voi, in perioada cand Mikul nu papa, iar eu il disperam. Ada, cum ziceam, fiecare chestie luata separat, poate fi ok, cum ar fi mancarea blenderuita la viteza smoothie, dar sunt foarte multe chestii de genul asta, care cumulate, dau un copil hipersensibil si super/mega/extra rasfatat care, nu ii pune inca pe coji de nuca, dar in cateva luni ii va pune sigur (deja i-a spart nasul cumnatei
)
Si acum sa ma 'laud' si eu cu Mikul meu care, de cand am venit de la mare, ma cam pune pe coji de nuca, vrea sa pape numai bucatele, sa i le bag in gura si numai asa mai accepta sa intre si linguritza
deci ce are nepotul e putin contagios
partea buna este ca accepta bucatele de orice, paine, carne, cirese, chiar si banana care nu-i placea deloc
, dimineata i-am dat nectarina cu cereale si bucati de paine
taraziu am realizat ca am si banane
Inainte sa face figurile astea manca foarte bine fructe si legume pasate la furculita, a papat ciorba de perisoare si supa cu galuscute, chiar manca bine, sa vezi ce dau milataria jos din pod![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

Codruta27 spune:
Ce fac boboceii??? Bine sanatosi, voiosi si destul de vorbareti, se pare!
Laureta, am vazut pozele si filmuletele. Ai doua fetite grozave, mamico!
CD, de poveste e cumnata ta, intr-adevar! Oricum, foarte frumoase pozele de la mare!
Roxana, e super tare Davidutul tau!!!
Despre Edi, nu am cuvinte! Ba da! Precoce! Edi rules!
Fetelor, am si eu o intrebare. Am fost la stomatologie astazi, si am avut nevoie de anestezie pentru scoaterea nervului. Initial dr. a zis sa nu alaptez asta-seara, dar a auzit-o o drita mai tanara si a zis ca ultimul trend este renuntatul la alaptat timp de 24 de ore. Voi ati facut ceva anestezii? SI daca da, cat timp nu ati mai alaptat?
In rest, toate bune, ne pregatim de mare. Am amenajat un loc de joaca in curte, cu nisip, si Slava Domnului, piciul e incantat sa stea in nisip! Daca am timp o sa pun si ceva poze! Borcanelele nu sunt punctul nostru forte. La mare, trecem pe gratare si sote-uri de legume.
Am norocul ca mananca fff bine orice ( in limitele bunului meu simt)!
Va pupam pe toti fara exceptie!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
_giulianna_ spune:
Carla
mie imi place sa fac mancare si prajituri. Am doua camere deci curatenie prea multa nu-i de facut, de spalat spala masina...pacat ca tre' sa calc. Cu Edi ma descurc foarte bine in sensul ca-i cuminte si mananca tot ce-i dau... E ok!
Au intrat banutzii?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
tzitziri spune:
Am zis ca nu ma 'atac' dar nu prea pot sa nu o fac.
Asta cu 'cum il cresti asa il ai' - deci David nu mananca diversificat cine stie ce.Acum e in greva totala de legume si stam doar pe fructe piure Hipp si iaurt (simplu sau Humana).Asta inseamna ca il cresc sa fie un mofturos?Adica poate m-am ofensat eu cam repede dar ma simt uneori in culpa ca poate nu procedez eu bine.
Si cum ar trebui sa procedez?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babymom75 spune:
Codruta, eu n-as renunta la alaptat, nici pt. o singura masa. Beneficiile alaptarii sunt mai mari decat riscurile anesteziei. Si apoi cat din anestezicul ala a putut trece in lapte? Si daca nu-i dai sa suga cu ce-l hranesti? Ii dai LP? Ne! e prea mare complicatia! Eu zic sa-l alaptezi fara griji.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
piolica spune:
iepurila, musette
iepurila, nu a expirat nimic, insa face google photos niste figuri acum... si sora-mea mi-a zis ca nu mai vede nik.
babytza, asta da demolator! mama ce fericit e cind ajunge la telecomanda! imi place cum escaladeaza pina la ea. e bestial! Elsa face asa pe usile de la bucatarie cind le deschid. vine repede, repede, se ridica si apoi incepe sa escaladeze. nu am filmat-o niciodata, ca mi-e teama sa nu cada. Banuiesc ca Tina era pe post de director de filmari, nu?
angelynna, ce carucior frumos, sa-l folositi cu drag! Crina e tare mindra de el.
CD, bine ai revenit. Pozele sint super! Iar cumnata dusa cu pluta...in curind cupilul o sa-i puna la colt pe coji de nuca, vorba lui ratonelu.
Si Elsa vrea bucatele de fructe acum, am fost la prinz in parc si m-am intilnit cu sotul la un sandwich, pai ne-a lasat pina nu i-am dat si ei putina paine, brinza din ce aveam noi acolo. Noroc ca sanwichurile erau facute de mine de acasa, asa ca i-am dat cu toata increderea. in schimb minca si legumele ei printre bucatile alea de paine / brinza, asa ca m-am linistit. din Romania Elsa a trecut de la mofturosi la pofticiosi, e campioana.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Am zis ca nu ma 'atac' dar nu prea pot sa nu o fac. Asta cu 'cum il cresti asa il ai' - deci David nu mananca diversificat cine stie ce.Acum e in greva totala de legume si stam doar pe fructe piure Hipp si iaurt (simplu sau Humana).Asta inseamna ca il cresc sa fie un mofturos?Adica poate m-am ofensat eu cam repede dar ma simt uneori in culpa ca poate nu procedez eu bine. Si cum ar trebui sa procedez? ![]() |
Oana, nu te ataca! Hai sa ne luam de mana cu puii nostrii cu tot care nu vor sa manance decat fructe Hipp. Asta e, nu-i stim creste si basta! Eu de fortat nu-l fortez, nici nu insist ca atunci chiar il invat un mofturos ca pe Victor. Cu el am folosit toate teripurile posibile si imposibile si tot rau mananca si acum. Ca sa inghita din gura si acum trebuie sa-i dau peste mancare cate o lingurita de iaurt.
Deci la sintagma " cum il cresti asa il ai" eu as mai adauga ca depinde f. mult si de copil, adica din ce aluat e facut. Unii sunt niste mancaciosi din nastere, altii doar "degustatori". Cata vreme sunt sanatosi totul e OK.Mai rau e cand ajungi cu ei la medic din cauza ca refuza sa manance. Circula la noi pe forum ideea ca nici un copil n-a ajuns cu perfuzii la spital pt. ca n-a mancat. Atunci m-am abtinut sa comentez, dar copilul cel mic al prietenei mele ( al 3-lea, deci mama cu experienta ), a fost internat de cateva ori dupa ce a facut greva foamei cateva zile la rand. Pur si simplu sta fara sa manance indiferent ce-i faci pana se stinge pe picioare si nu mai poate sta fara sa se sprijine de pereti. Si-a revenit de fiecare data dupa perfuzii de rehidratare si cu vitamine, dar in continuare mananca f. putin, doar fructe uscate, seminte si lapte ( acum are 3 ani 1/2 ).
Si ma intreb, oare e mai bine sa-l fortezi?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor in sfarsit... poze cu noi
piolica spune:
babymom, ti-am vazut pozele. Mai, dar ce baietei frumosi ai ascuns tu puna acum! ![]()
Mamica fericita de bebelina Elsa