Sezatoarea canadiana (147)
Raspunsuri - Pagina 17
Denisam spune:
Diana-bafta multa cu drumul in Ro si tinem pumnii sa fie bine la companie, scriu acum Pm despre adaptarea in 8 zile a lui Alex-am pus si poze in dropshots dc vrei sa vezi-de acolo reiese ca era happy de cand am ajuns, nu ca ar fi fost nedormit saracul
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
CriPOD spune:
Denisam, nu mai sunt online pozele. Le mai pun mai incolo, cand mai adaug noutati. Sorry , bine ca oricum noi ne-am vazut in ultima luna, nu sunt schimbari majore.
Drum bun pe unde mergi si distractie!
Donia spune:
Mona, ce mi-ai facut cu U2!!! With or without you e piesa mea preferata, numarul 1 cu coronita, e una dintre putinele piese la care pun volumul la maxim, ca la 17 ani
Mereu ma intrebam cum o fi sa-i vezi pe U2 in concert... sa-mi povestesti cu lux de amanunte!
maru, felicitari pentru licean! Ai plans la absolvire?
Cum sa fii mai batrana, doar suntem de-o varsta si eu am copil mic, deci sunt tanara ... asa ca suntem tinere, gata, hotarat!
rocs, sa stii ca am plans si anul asta la ceremonia de inchidere de an, deci eu cred ca daca ti-e scris sa plangi, plangi oricand Ca eu ma trezisem ca abia ma abtineam sa nu hohotesc ca se pensiona educatoarea si eu nici macar n-am cunoscut-o, insa asa montaj frumos i-au facut!
Diana, cum a mers cu despartirea?
cge, pusesem un link pentru www.cliftonhill.com/niagara_falls_attractions/maid_of_the_mist/" target="_blank">Clifton Hill, o strada in apropierea cascadelor unde sunt multe chestii distractive de facut, apasa pe Attractions si o sa gasesti info si despre Maid of the Mist, vaporasul care te duce la cascada, si multe altele. Mai exista si www.birdkingdom.ca/" target="_blank">Bird Kingdom in apropiere de Clifton Hill, chiar acum vad ca au o oferta speciala de Ziua Canadei.
Felicitari pentru Victor, maine scoatem si noi copila la restaurant, sa ma indop eu iar cu picioare de crab
mamaana, distractie placuta cu sora si felicitari pentru aniversare!
Khristin, felicitari pentru Yasmine si report card!
Si noi am fost foarte fericiti cu report cardul Roxanei, cu atat mai mult cu cat noi n-am prea avut nici o vina in chestiunea asta
Oricum, i-am spus ca in vacanta tragem tare cu romana, engleza, franceza si matematica, vad ca are in clasa un baietel care e competitie serioasa si asta e bine, o stimuleaza sa puna osul la treaba.
mimitete, maru, 5000? 7000? Eu ma tot uit in gura Roxanei si ma rog sa aiba loc dintii sa iasa, sa nu se inghesuie prea tare...
mQQm, eu nu te vad nascand prea curand. Cred ca inca vreo 10 zile de acum esti safe .
Stiu senzatia ca nu mai are loc... parca simteam cum sta sa-mi crape pielea pe ici, pe colo...
Mey, cum va descurcati cu greva? Sper sa treaca pana sambata, altfel... luam mai multi diapers la noi?
Ah, imi trimiti si mie numarul de mobil, pliiiiiz?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
monicutza_bb spune:
Sunt socata, nu stiu ce sa zic... Michael Jackson a murit. Am crescut pe muzica lui, melodiile lui mi-au deschis apetitul pentru muzica. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
http://www.msnbc.msn.com/id/31552029?gt1=43001
pitilache spune:
Felicitari pentru rezultate tuturor scolarilor sarguinciosi!
Diana iti doresc sa ti se rezolve treburile asa cum vrei tu! Cand pleci in Romania? Cred ca de abia astepti sa fi rasfatata trei saptamani de ai tai! Sa ai o vacanta frumoasa!
cge spune:
Donia, multumesc mult ptr. raspuns.
Nu stiam de regatul pasarilor.
Poate punem link-ul pe prima pagina
Diana, iti tin pumnii sa se linisteasca perioada asta la tine si sa profitati de vacanta in Ro.
Multumim ptr laudele la adresa lui Victor
Denisa, profitati de perioada asta sa va incarcati bateriile.
Si Victor a mers pana sa venim in Ca, cate o luna in fiecare vara la bunici.
Ancuta insa nu s-a dezlipit de noi.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
biscu spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca pe MJ. am fost mare fan cand eram acasa la mama si decupam poze cu el din Almanahul Copiilor. dupa albumul Bad nu mi-a mai placut asa mult, dar inca imi place albumul Thriller.
felicit toti absolventzii!!! sa se bucure de o vacantza bine meritata!
si eu raportez una bucata absolvent de clasa 1, cu raport card bun de sfarsit de an. sigur ca e loc si de mai bine, dar avand in vedere ca rezultatele reprezinta munca lui, nu a noastra, ca am incercat sa nu-l pisam prea tare, sunt foarte multumita.
as fi venit si eu la intalnirea ON, dar s-a nimerit sa fie un weekend cam bizi, asa ca le astept pe urmatoarele cu interes.
cat despre intalniri de liceu/facultate, n-am putut ajunge la nici una, pentru ca si eu am fost insarcinata, cum s-a nimerit si la mamaana. uneori imi aduc aminte, cum s-a intamplat aseara cand am vizionat "Boggie" (film romanesc), si nu-mi vine sa cred cati ani au trecut si cat de repede trece timpul.
va pup si sa aveti in weekend cat mai fain!
maru spune:
Am intrat sa ii zic La multi ani sofronicai (Camelia)!
Sa ai parte numai de bucurii si iubire, in top cu sanatate!
restul, vin singure!
Denisam spune:
Camelia- Happy Birthday si o zi minunata sa ai!
maru- nimic in blog despre absolvirea flacaului, pai cat te lasi asteptata, eu treb sa plec bine dispusa, stii nu
Weekend minunat la toata lumea, pacat ca e putin umbrit de moartea celor 2 staruri, D-zeu sa ii odihneasca!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani