Sezatoarea canadiana (147)
Raspunsuri - Pagina 16
Mona_B spune:
Mqqm, incantata de asemeneami-a prins bine iesirea ceva mai lunga, imi pare rau ca nu ne-am putut intretine mai mult...speram sambata, in parc, o aduc si pe mama, care si ea de-abia asteapta intalnirea.
Mey, ce bucurie pe capul meu:) vom merge la un concert U2in septembrie in Toronto, tour sponsorizat de Blackberry,unde lucreaza sotul, iar toti angajatii firmei au acces gratuit; pai de cand visez la ei; de-abia astept evenimentul
va dedic 2 piese superbe:
http://www.youtube.com/watch?v=WdlPjAJFIrw&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=2fBj2wsimvQ&feature=channel
Mona
mamaana spune:
denisa bine ai venit si drum bun, distractie placuta
pitilache exact asa mi s-a intamplat si mie, dar la intalnirea de 10 ani: vorbeam cu un coleg si m-a intrebat direct daca stiu cine e
de la intalnirea de 20 de ani am vazut numai poze (hi hi la amandoua intalnirile am fost gravida)
simi tu intrebai de BA? a venit sora mea ieri cu ei si totul a fost ok
ei da, in sfarsit a venit sora mea! am reusit sa o tin aseara pana pe la 8 si ceva fara sa doarma; iar ne-au trimis ai mei bani ca sa avem aici cat stau sora mea cu baiatul ei
maru baiat de liceu zici? felicitari!
va multumesc pentru urarile de ieri
romanitza spune:
mqqm - sper sa ne revedem sambata, sa nu nasti pana atunci O sa ajunge si noi, doar ca un pic mai tarziu, in jur de 3 pm. Oricum, am mobilul tau si te sun in caz de ceva.
Eu inca sunt pe baricade merg 8 ore/zi la munca, dar nu cred ca mai pot mult... Mi-am mai luat si cateva zile libere, am mai avut de rezolvat una-alta si tot n-am avut timp sa ma odihnesc. Dureri pelviene am acum, arsuri gastrice(oare pana cad le mai am???), etc. Hai, ca nu vreau sa ma plang acum, de-abia astept sa nasc si eu, ca simt ca nu mai pot
Denisa - bine ai revenit si distractie placuta in Florida
acum si fug si pe la celelalte subiecte pe care le-am neglijat in ultima vreme. De-abia astept sa va cunosc face-to-face sambata
mimitete spune:
Multumesc de urari.
Denisam, welcome back.
maru, ai scapat usor la 5K la ortho, pe mine m-a fript de 7600 , a fost un "Mastercard moment" ca eu ma asteptam la 5K dupa ce auzisem de la prieteni. I-au pus deja "fiarele" ? Lui fii-mea i s-a umflat toata gura si era plina de afte mititica si mai era si pe avion ca sa mor eu de grija.
Diana, mii de multumiri inca o data ca fara ea raminea sotul la sol si plecau numai copiii desi sotul comenta ca el se agata de o aripa. Nu va spun ce bine arata, infloritoare si nu e deloc grasa, numai burticuta are.
maru spune:
in august il "capseaza". Si platesc in rate ca sunt saraca rau acum, iar downpaymentul zic eu ca il scot de la benefits ca au acceptat sa plateasca 1500.
deci nici o sansa de pupat fete in primul an de liceu
Citat: |
citat din mesajul lui mimitete Multumesc de urari. Denisam, welcome back. maru, ai scapat usor la 5K la ortho, pe mine m-a fript de 7600 , a fost un "Mastercard moment" ca eu ma asteptam la 5K dupa ce auzisem de la prieteni. I-au pus deja "fiarele" ? Lui fii-mea i s-a umflat toata gura si era plina de afte mititica si mai era si pe avion ca sa mor eu de grija. Diana, mii de multumiri inca o data ca fara ea raminea sotul la sol si plecau numai copiii desi sotul comenta ca el se agata de o aripa. Nu va spun ce bine arata, infloritoare si nu e deloc grasa, numai burticuta are. Mihaela "Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience." |
khristin spune:
Denisa, have fun in Florida, you two love birds
maru, flacau de liceu ai? Wow, s-ajungeti la university cat mai repede
mQQm, scoatem agitatele daca e cazul.
Romanitza, nastere usoara sa ai .
Daiopri, te mai asteptam sa ne spui cum mai esti .
Simona, sorry…..hai ca acum chiar ti-l trimit pe PM.
DanaPodeanu, cum o fi sa zaci la soare, in briza oceanului? La noi se preconizeaza thunderstorm, in afara de humidex 37 grade C
Azi terminam si fiimea oficial clasa intai . Ieri a venit cu un report card stralucit, desteapta mamii, era asa mandra de ea, ca sa nu mai zic de mine . Traiasca vacanta mare !!!!!!!! Si acum, ca sa o rasplatim ca invata bubico limba franceza, ne-am hotarat sa ducem cupilu sa practice limba in Quebec.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
cge spune:
Kristin, felicitari ptr clasa-a1-a si ptr rezultate si domnisoarei si tie.
E si meritul tau.
Donia, stiu ca ai pus o data un link cu Niagara ptr Lorelai.
Il mai pui o data te rog, n-am mai gasit mesajul, e drept ca nici timp prea mult nu am.
Lorelai, ati fost la Niagara? Ce ati vizitat ?
Ce au zis fetele?
Si noi am terminat clasa-3-a marti cu rezultate f. bune (suntem multumiti ca e primul an la clasa "reguliere" dupa Accueil).
Si am fost si la resto sa il serbam, isi alesese de vreo luna resto.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Denisam spune:
Helloo,
Multumesc pt ganduri dragelor.
Sa vedem ce am retinut:
Felicitari tuturor absolventilor de la mic la mare- de la Yasmine de Khristin,Victor de cge pina la Andrei de Maru,bravo pt rezultate si copiilor si mamicilor care s-au ocupat de ei.
mQQm-vreau sa va si eu pozele cu burtik,se poate pe PM sau pe emailul care il ai deja-pupici la pepitel,sunt sigura ca mai asteapta macar 1 saptamina.
Simona, Diana-sunteti bine?
Magda si Donia-cum sunteti cu serviciul?
Daiopri- mai spune-ne cum esti, te rugam!
Eu deocamdata sunt ok,desi tare goala mi se pare casa, dar iau pulsul zilnic de la ai mei si ma bucur ca sunt ok ,ca se distreaza si sunt fericiti.
Sa veti fun simbata cele ce se intalnesc si sa faceti poze multe,sper next time sa nu mai ratez.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Diana2007 spune:
Am intrat sa va salut ! si sa vad cum a ajuns familia Mimitete, si daca mai sunt vesti de la Olga
Mimitete, iti multumesc pentru complimente si mai ales ca mi-ai oferit un umar sa ma plang cand am avut nevoie , sper ca nu te-am indispus prea tare cu ale mele
Acum cinci minute m-au sunat de la cabinetul medicului meu sa-mi spuna ca "my letter is ready". Acu ce-or fi scris in letter ???? Eu cred ca o sa merg pe varianta cu concediu de maternitate timpuriu, decat sa ma leg la cap cu concedii medicale, rapoarte medicale cerute de zgarciobii aia de la asigurari, etc. Plus ca vreau sa merg in Romania in vacanta asa cum prevazusem si sigur o sa apara comentarii ca uite-o si pe asta, la serviciu nu mai vine dar pleaca la plimbare.
Ange, te sun in curand.
Denisa, scrie un pic de Alex, de ce zici ca nu s-a acomodat in Ro ? Eu ma duc cu Victor pentru doua saptamani, maxim trei, daca o face si urat pe acolo, asta mi-ar mai trebui. Anul trecut cand am fost, la un anisor al lui, n-am stat decat o saptamana, si e drept ca nici nu am incercat sa-i fac un program de somn, l-am lasat in voia lui, se culca spre 1 noaptea, se trezea tarziu dimineata si mai tragea o portie buna de somn dupa amiaza. Dar spre sfarsit aproape se reglase, adormea spre 10 si se scula la 8. Merci de info, ca sa stiu la ce sa ma astept !
Ma duc sa scot mancarea din cuptor si apoi ma indrept catre doctor si servici. pentru mine sa iasa bine cu intreruperea asta a serviciului, ca tare rau stau cu nervii in perioada asta si vreau sa ma despart de companie in termeni amiabili, indiferent de tot ce s-a intamplat pana acum.
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +27s cu