Sezatoarea canadiana (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia, noi am inchiriat o cabana intre Sherbrooke si Megantic in ultima saptamana di iulie si am facut rezervare la observator pentru 1 august. Sa vedem ce mai putem vedea in zona intr-o saptamana si sa speram ca avem vreme buna.
Pucku, bravo voua ca v-ati mobilizat. La multi ani!!!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

in gandul la vacantze si distractie (ca sa nu zic chef ):

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bine v-am regasit!
Am aterizat si eu ieri, aproape ok,in sensul ca am avut mari probleme de adaptare cu Alex,legat de somn,nici nu intru in amanunte sa nu m abuseasca plinsul prin ce a trecut saracutzul, acum e ok, Emma a fost mereu bine si nu are nici o problema si vb in ambele limbi super bine si face trecerea fara nici o problema
Pucku-La multi ani cu sanatate!
Katrinelu-ce faceti?
Incerc sa vad toate pozele de pe contul comun, am reusit rapid sa vad pe Julia de rocs02 frumoasa foc, Sofi si Tony ai lui Olga,pe Diana-superba cu burtik,nu gasesc pe mQQm si Denisa-toti sunt nsite frumosi-pupici si bafta la absolvire tuturor si sa va infringeti emotiile.
ON-imi pare rau ca nu va vad in weekend,noi pe 30 seara plecam in state,pina pe 5 iulie sa vedem florida si impejurimile-doar in 2(dupa 3 ani-nu ne vine sa credem)sper data viitoare!
Mai vin eu, acum am o groaza de treaba, numai bine si pupici!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa35 spune:

Buna ziua, fetelor,
Am 35 de ani si profesez in domeniul educatiei de cand ma stiu. Doresc sa am grija de copiii vostri pe perioada estivala (de luni pana vineri, de dimineata pana seara). Sunt o persoana careia ii plac copiii; sunt educata, responsabila, onesta, punctuala, etc.
Daca aveti nevoie de serviciile mele,lasati-mi un mesaj, va rog.
Multumesc mult,
Profa.

P.S. Posed referinte exceptionale obtinute atat in Romania, cat si in Québec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

bine ai revenit Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

noi revenim de la concurs de calarit....am intrat sa-mi laud patratica care a luat locul 2

poze si detalii pe seara, ca suntem frinti, a inceput la 8 si acum am ajuns acasa

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Bine ai revenit Denisa! Si o vara placuta in doi! Si ai mei au avut aceeasi problema cu Luca anul trecut, i-au trebuit mai bine de doua saptamani pana si-a revenit. Mai aveam un pic si luam avionul spre Romania.Si, la fel ca si Emma ta, Julia s-a acomodat din prima zi.
O sa vezi ca in cateva zile va fi bine si dupa aia o sa se poata bucura si el de rasfatul bunicilor.

Multumesc de aprecierile la adresa piticei mele. Si eu mai lacrimez un pic Donia cand ma mai uit la poze. Asta probabil pana la urmatoarea graduare.

Laura, ai gasit camionul cu pricina?

Suntem si noi mandti posesori de 17 DVD-uri. Sunt excelente intr-adevar si am reusit chiar sa-l fac pe Luca sa stea o jumate de ora pe loc. Asta da performanta!Multumim si noi Cristina de pont ...si
poate se coace pepitelul tau si se hotaraste sa va vada fetele. Nastere usoara si asteptam si noi sa-l vedem la fata.

M-am intalnit saptamana trecuta la lunch cu Daiopri si bebe Tudor razacios si ne-am delectat in spiritul " sa ne hranim sanatos" cu cate o salata ( mai putin bebe- poseta). Dar lasa ca creste el odata mare si ne mananca salata. Mi-a facut o placere deosebita sa ii vad si inca odata mamica curajoasa si optimista!!

Noi am luat vacanta, dar tocmai acum s-a cam stricat vremea, asa ca am sarbatorit prima zi de vacanta cu ploaie .
Sper ca in Quebec a fost mai bine si ca ati putut pleca undeva de ziua provinciei!

Am vazut si eu in sfarsit ceva poze.Copilasii, tot unul si unul, unul mai deosebit ca altul, iar burticutele promitatoare.

Sa ne auzim cu bine, ca trebuie sa despart piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mona_b, incantata de cunostinta!

Eu am ajuns in starea in care as dori sa ma plang. Nu mai stau bine nicicum, sunt sleep deprived, imi e cald, nu-mi mai incap in piele si ce sa mai lungesc povestea, nici lui nu cred ca-i mai place acolo, la cat de inghesuit e si la cat mormai si comentez eu. Pic, pic, pic... auziti cum trece timpul? Multumesc pt urari! Sper si eu.

Ma bucur ca ati mai gasit dvd-urile, eu le-am luat de vreo luna si-am tot uitat sa zic.

Ultima strigare, vad ca nu mai preia nimeni mesajul, abia l-am gasit.
Noh, ideea e ca eu postez aici, dar voi luati in considerare ca e o sansa, minuscula, dar e, sa lipsesc, daca l-apuca pe cel mic iesitul taman acum. 'nyways...

Cand: 27 iunie, undeva 2 pm pana cand rezista copiii
Unde: G Ross Lord park
Cine: mQQm, magdone, romanitza, CataD, OlgaTarziu, Donia, Mona_B, maru, try
Plus: familiile (soti, copii, bunici)
Bagaj: papa, sucuri, jucarii, scaune pliante, paturi, carucioare, etc

Info: www.toronto.ca/parks/parks_gardens/grosslord2.htm" target="_blank">aici si www.toronto.ca/parks/parks_gardens/grosslord.htm" target="_blank">aici si desigur pe gugal.

Eu sugerez sa ne intalnim la intrarea in parc de pe Hidden Trail la 2 p.m. (plus minus 15 min), parcarile sunt cam pline in weekend, iar aici puteti lasa masinile pe straduta, e intrare directa in parc. Directii aici, pe satellite view se vede si drumul care intra in parc. Daca aveti alte sugestii sau vi se pare mai usor un alt punct de intalnire, dati un semn. Cine are nevoie de celularul meu, astept email sau pm.

Edit, ca uitai: o mica inconvenienta e ca sunt in greva garbigiorii orasului, asa ca, desi sunt wc publice in multe locatii prin parc, am un feeling ca vor fi cam "inaccesibile", just so that you know...

Intrarea in parc de pe hidden trail se face pe langa casa cu nr 326, m-am uitat azi, sageata din harta o folositi pt orientare, adica in real life acolo unde e sageata e 326 (se pare ca la google maps sunt un pic defazate numerele).

Mai dati o raita pe-aci cu o reconfirmare mica, ca sa stim daca si pe cine asteptam acolo. Dpmdv, relativ la ce-am scris la inceput, weekendul trecut eram muuuult mai vivace, acu' fac si eu ce pot.

Ma'c inapoi la treaba, ca m-am lasat coplesita de-un client sambata, si-acu trag sa termin un task sa pot si eu sa imi vad de ale mele astea care se precipita.

Pup you all!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mQQm, incerc sa ajung, abia astept sa iti vad burticutza, si pe romanitza as well, dar nu promit nika...

deci oficial am copil la liceu (is batranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Pe 14 iunie s-au intalnit colegii de liceu sa serbeze 20 de ani de la absolvire si acum mi-au trimis poze si catalogul clasei. M-a apucat asa o nostalgie... pe unii cu greu i-am recunoscut, iar altii parca nici nu s-au schimbat. Ce zboara timpul asta...

mimitete sa-ti traiasca nepotica! Felicitari!

Pucku ti-am admirat si eu pozele de pe munte. Foarte frumoase. Si felicitari micii campioane!

Denisam bine te-ai intors si vacanta frumoasa. Cand te intorci in Romania dupa copii?

Simo tot in renovari?

O zi frumoasa!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput