Sezatoarea canadiana (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rudenitsa spune:

Multumesc pentru incurajare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Katyuska, rudenitza (mai fetelor, nu aveti si voi niste prenume mai scurtutze ?) bine ati venit; nu stiu daca ati vazut topicul fetelor cu burtica din Canada:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136807&whichpage=1

acolo gasiti probabil raspunsuri mai prompte de la celelalte fete care asteapta barza, decit aici pe sezatoare (nu ca n-ati fi binevenite si aici:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudenitsa spune:

Merci incercam si acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Si noi suntem pentru intalnire pe 5 iulie si s-ar putea sa ma bag si la "seara dansanta" (daca se mai tine) pentru ca sunt sanse mari sa plec de la servici mai devreme.
Pucku ma intreba pana cand ma duc, eu am anuntat la servici ca pana la sfarsit, adica pana la 37 de saptamani, asta inseamna ultima zi de lucru 22 august, dar in ultimele doua saptamani a fost infern la servici, vin acasa de zici ca m-a calcat trenul si in afara ca il duc pe V la gradi si mai incropesc ceva de mancare, in rest ma odihnesc ca sa pot face fata la lucru.
Acum doua zile mi-am iesit rau de tot din pepeni cu o clienta (pe care nici macar nu o serveam eu dar care tipa ca o descreierata de nu puteam sa o acopar cu vocea ca sa ma inteleg cu omul de-l aveam in fata), m-am oprit si am rugat-o sa nu mai tipe, de cateva ori, timp in care facea si mai urat, am simtit ca mi se urca sangele la cap, m-am ridicat de pe scaun si i-am spus raspicat ca daca nu se calmeaza, chem securitatea, gesticuland in celasi timp cu degetul aratator (asa cum ii fac lui Victor cand nu ma asculta). N-a ascultat, am chemat securitatea, s-a potolit, doar ca toata scena au vazut-o doi sefi (care bineinteles ca nu au intervenit, s-au uitat la mine ca la circ) care m-au raportat, asa ca a doua zi am fost chemata in birou la sefa mea, si avertizata ca nu se vorbeste asa pasagerilor, mai ales gestul pe are l-am facut, etc. Mi-am recunoscut greseala si faptul ca mi-am iesit din fire singura motivatie pe care am dat-o a fost ca sunt depasita de tot stresul acumulat in timpul unei zile, mai ales ca nu pot sa-mi iau pauza la timp, si situatiile dificile s-au tinut lant. Si am continuat ca daca nu mai pot oferi serviciile la standardul cerut de companie este mai bine sa vorbesc cu medicul meu ca sa ma opreasca, la care ea a zis OK. Asa ca pe 29 acum ma duc la doctora mea si s-ar putea sa imi dea hartie sa nu mai ma duc la servici.
Un ochi plange si unul rade, dar burtica rade sigur ca ea e cea mai chinuita de stresul asta pe care il gestionez din ce in ce mai greu, asa ca daca ramanem acasa ne vom mai linisti un pic.

Victor azi la gradi a facut o cravata (din hartie) pentru ziua tatalui. Cand a venit S sa-l ia, i-a intins cravata si i-a spus "daddy", S zice "pentru mine ?", V "nu, daddy !" Saracul, i-au tot spus alea la gradi ca e pentru daddy, si el nu stia cine e daddy asta

Sanatate la toata lumea si weekend placut ! Se anunta vreme frumoasa !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +27s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Diana, simpatica faza cu Victor si daddy ; ai grija de tine si burtica!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Eu m-am ratacit azi in Mississauga. Am un simt de orientare tare bun, si cred ca de-aia, rar, cand mi se intampla de-astea sunt si mai frustrata. O ora m-am dus nord si sud p-un drum, problema era ca io credeam ca mergeam invers si nu-mi iesea nicicum.

Ei, tot a fost bine ca pana la urma am deversat fetele la party si am reusit sa ajung sa ma intalnesc cu khristin la un latte. Nu de alta, dar la Simposium cand am fost draga de ea s-a tot mutat de la una la alta si s-a socializat cu toti, dar eu cum eram peste masa, n-am prea reusit. In plus azi l-am vazut live si pe frumosul de Chris Anthony, care e baiat mare, frumos si smecher cum nu se poate. Face cate-o fatzuca smechera ca te apuca rasul! khristin, asa de bine m-am relaxat si plimbat, liked it a lot!

Si uite-asa, one by one, m-am intalnit cu tot ontario, pana la urma, nu m-am plictisit acasa. Acu mai e adunarea generala de sapt viitoare.

Diana, ia-o usurel si nu te mai enerva pt probleme de serviciu cat poti.

mimitete, bine si-asa, daca mergi totusi undeva, asta conteaza. Distractie frumoasa!

ange, am vazut pozele, eu sunt mai in necunostinta de cauza, dar cred ca te-am identificat pe tine si pe frumuseii tai. Sunt superbi cand baiatul o pupa pe fie-ta. Frumusei foc! Si tu tare tinerica. In rest am cam presupus ca era muuultaaa lume, asa ca nu ma hazardez, sa nu dau cu bata in balta.[:P]

pucku, vazut pozele, Steph e tare scumpa. Si f inalta, asa-i? Ce mai festivitati, sa presupun ca a terminat gradinita?

Eu am reusit sa pun niste poze la contul comun, doar sa nu va suparati sa ziceti ca fac misto, mie mi se par tare haioase.

Un weekend super tuturor!

Edit, memorie scurta: multumesc ritah, maru pt disponibilitate, azi m-au sunat de la library ca mi-a venit cartea de vaccinuri alui Sears. Rezolvat! mikiion, sar'na pt search, altfel ma lasam in baza lui "n-o au".

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mQQm a meritat asteptarea! pozele sunt dementiale!

nelia, daca am inteles eu bine, Oana spunea ca merge in Romania si Corsica in vacanta ca le-a placut tare mult anul trecut. dar e posibil sa ma si insel...

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

MQQM, superbe pozele, talentata tare fetita ta la desen. Si pepitelul promite , adica sa fie un baietan vanjos, la ce pepenas ai in dotare.

Nelia, iti pun o poza cu dedicatie pentru Agata ... http://family.webshots.com/photo/2615681810080764911VuajHw ... am facut un album cu oratanii si flori din ograda alor mei. Din chestia neagra din prima poza am 2 bucati, si vreo 5 inca in burta pisicii .. ce zici, va pun la avion unul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Carmen frumoase pozele! si lui Seba i-ar place catelusul din poza. ce mai faceti, inca la Suceava? sa aveti o vara frumoasa!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Acum la 9 astept sa se trezeasca piticul . Ca e terminat dupa o noapte de febra( el ne da trezirea la 7 in mod normal). Problema e ca n-are nici un simptom, altul decat febra

MQQM macar cu tine, virtual, sa imi exercit meseria, ca in realitate se pare ca nu am sanse. Ca n-am «experienta».

Carmen mi-e imi trimiti pisica. Ca e identica cu pisica din Romania care ne-a murit anul asta. Avea saraca 16 ani.

Diana si eu zic sa o iei mai incet. Asa o sa ai timp sa ne vedem

De intalnire in principiu e OK. Sa nu se iveasca nimic pana atunci. Ca noi suntem in asteptare de operatie. Sa ne permita si vremea. Facusem planuri mari pe azi. Si e oribil afara.

By ca s-a trezit pisoiul.

Mergi la inceput