Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..cam mult ne tii in suspans cu pozele Larisei..am vazut poza dupa site-ul Sabinei...e o scumpa Larisa si abia astept sa vizionez mai multe poze!

Dani3lla..noapte buna!si poate te lasa puiul sa te odihnesti!
Blue...cum e vremea la voi?si sper sa te odihnesti bine la noapte daca la siesta nu s-a putut!
Clodyac...off,sper sa fie doar muschiul si sa nu ai probleme cu vreo coasta!pt o mamica curajoasa si pt Razvan

Noi in seara asta am avut iarasi crize de colici..ma gandeam eu ca nu scapam asa usor...offf...crestem noi in curand si scapam si de asta!

Noapte buna fetele!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Philip, Elena, Daniela, Deea, Maria, multumim mult pt aprecieri . si comorile voastre sunt ca niste perlute

Andreea, imi pare rau ca nu am vazut mesajul mai devreme, cat despre iesi ... cu cea mai mare placere

Ana e bine, doar ca bb Darius nu prea se grabeste sa vina la intalnirea cu noi, astazi face 41 de saptamani si daca nu apare pana marti trebuie sa mearga la spital si vor vedea atunci ce e de facut

mamica de Bianca Maria 28.04.2009

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

felicitari noilor mamici, sa aveti parte de BBlusi sanatosi

mamica de Bianca Maria 28.04.2009

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tiana,noi,cele din vechea ta odisee iti uram felicitari pt noul tau rol in viata,acela de mamica. sa iti traiasca printesuca. te pupam si te imbratisam cu mare drag

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata gagici,titirei si titirici
Se vede ca bebe o tine tare ocupata pe clody asa ca va invit eu la o
Fetele am o intrebare.Azi dimineata m-am trezit cu un san cam pietroi asa pt ca bebe meu nu papa noaptea.Papa seara dupa baita si de la 22:00 pana la 6:00 dimineata doarme neintors.Azi dimineata a papat dar sanul tot asa a ramas asa ca m-am muls in biberon.Intrebarea era cat pot sa pastrez lapticul ,cum si unde pt ca nu as vrea sa-l arunc

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Neata gagici,titirei si titirici
Se vede ca bebe o tine tare ocupata pe clody asa ca va invit eu la o
Fetele am o intrebare.Azi dimineata m-am trezit cu un san cam pietroi asa pt ca bebe meu nu papa noaptea.Papa seara dupa baita si de la 22:00 pana la 6:00 dimineata doarme neintors.Azi dimineata a papat dar sanul tot asa a ramas asa ca m-am muls in biberon.Intrebarea era cat pot sa pastrez lapticul ,cum si unde pt ca nu as vrea sa-l arunc

COPILUL MEU SCUMP

din cate stiu eu la congelator 2-3 luni si in frigider max 24 ore. Stiu ca sunt ceva recipiente pe care le cumperi, cred ca de la Avent.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata fetele

dani3lla vreau o cafeluta ai mare dreptate bebe razvan doarme ziua si noaptea avem show azi noapte ne-am plimbat si intretinut de la orele 00:00 pana la 04:00

carla , deea24 ms pt raspunsuri sper sa nu fie nimic rupt dar daca saptamana viitoare tot asa doare ma duc la medic

maria si eu sper sa nu fie nimic imi pare rau de colicei uffff sa treaca si sa nu mai chinuie baietelul

felicitari gabrilici sa traiasca bebelina si tie recuperare rapida

fetele eu mai am o problema : de la nastere am degetele la ambele maini amortite , nu pot sa bag ata in ac , scap lucruri din mana pt ca nu mai am aceeasi sensibilitate va trece ? voi ati avut asa ceva?

pupici si o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

strumfita sar'na.E bine de stiut pe viitor pt ca ,dupa ce m-am muls si v-am intrebat pe voi s-a trezt brotacul si i l-am dat sa-l pape.
clody asa mi-a zis si mie dr pediatru ca sunt copii care dorm ziua si noaptea sunt "petrecareti" sau copii care ziua te tin in priza si noaptea ii asculti cu urechea sa vezi daca mai respiraEu,spre norocul meu, fac parte din a doua categorie.Dar nu-ti fa probleme ca asa scapam si noi de kg in plus.Dupa cum se poarta fimiu ziua am impresia ca-si doreste o sexicioasa de mama si vrea sa slabesc repede
Eu aveam asa inainte de nastere dar nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ca trece cu timpul

Mai am o intrebare.Bebe mic are ,mai ales pe fata, niste "brobonele" mici alb-galbui ca niste cosulete asa care de la caldura se innrosesc pe margine.Stie cineva cum scapam de ele?Stiu ca deea parca a avut aceeasi problema

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Felicitari tuturor noilor mamicute!!! Nu nominalizez, ca sigur uit pe cineva. Sa aveti copilasi cuminti, sanatosi, destepti, frumosi, si cum mai vreti voi sa fie!

Dani3lla, cosuletele acelea eu le las in pace si trec ele singure. Si Andreea a avut vreo 2 pana acum, si au trecut.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

completare pt listutza.....

am nascut la ora 6:25.....si bebelina se numeste TIANA MARIA.....

asa cum am promis, am revenit....acum ma lasa putin TIANA sa stau pe forum...sper sa nu se trezeasca intre timp...

povestea noastra....
in data de 3 iunie, am fost la cmparatri, poate ca am obosit, nu stiu, am ajuns acasa cu sentimentul ca ma voi intoarce la Tg Mures a doua zi....la spital, chiar am glumit si le-am spus unor prieteni ca dimineata vin la Tg Mures, dar la spital....

noaptea ne-am iubt cu tati....usor, de frica sa n facem rau bebelinei, dupa 8 luni de interdictie....am zis ca oricum 6 sapt pauza...asa ca.....

doar ca, la nici 30 min dupa eveniment.....am tresarit din somn.....ceva ma impunsese in vagin....m-am ridicat....in fund...ups..mi se rupsese apa...am zambit la tati, care se ridicase speriat...si i-am zis....E MOMENTUL....m-am ridicat din pat...si a inceput sa curga apa siroaie dupa mine, am fost de 2 ori la wc...degeana, apa tot curgea....asta era la 2:15....
am mai pus in bagaj ce era nevoie, si am fugit la Tg mures......nde mi s-a facut internarea....am urcat la sala de nasteri, mi s-a facut monitorizare la bebe, apoi un eco...si a urmat decizia de a pregati sala de cezariana.....

bebelina s-a nascut la 6:25....a primit nota 10, si in momentul cand am privit-o prima data nu mi venea sa cred ca e a mea....ca minunea se infaptuise.....si micuta mea Tiana a venit pe lume...

au urmat 7 zile de spital, foarte usoare, era cmintea, manca si dormea.....insa de cand am venit acasa e foarte gre....treziri din ora in ora, cel mult la 2 ore....si ziua si noaptea....ziua nu dorm, noaptea pe reprze....e foarte greu, dar cand o privim c tati, si vedem ca a crescut, ca se schimba intr-o fetita frumoasa....ne vine sa plangem de fericire...
suntem FERICITI.......

38.3+
AMR 11 ZILE
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput