Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

tiana,noi,cele din vechea ta odisee iti uram felicitari pt noul tau rol in viata,acela de mamica. sa iti traiasca printesuca. te pupam si te imbratisam cu mare drag

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

VA MULTUMESC DIN SUFLET....

38.3+
AMR 11 ZILE
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

tiana sa-ti traiasca minunea! sa a bucurati de ea fiecare clipa a vietii voastre!

dani uite aici un site pe care mi l-a dat coraly despre pastrarea laptelui cum si in ce conditii www.pamf.org/children/newborns/feeding/storing.html" target="_blank">http://www.pamf.org/children/newborns/feeding/storing.html
pt info eu am pus la congelator chiar si in sticlute de plastic spalate bine si date cu apa fiarta pe diauntru

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Iubita_tiana, felicitari! Sa-ti traiasca minunea!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

gabrilici, FELCITARI !!!! SOFIA, bine ai venit, sa fii cuminte, sanatoasa si necolicioasa!! Recuperare rapida.
iubita_tiana, ma bucur ca sunteti fericiti. Ce repede s-au intamplat toate! Bravo.
carla, am vazut poza Larisei. E o dulce, de abia astept sa le vad si pe restul.

Noi suntem bine. Nici un semn momentan. Sa vedem ce o sa se intample dupa ziua de azi, care se anunta una agitata. E ziua lui tati de bebelina si o sa avem musafiri pe dupa-amiaza, si au venit si parintii lui.

Va . Mai intru mai tarziu sa vad ce s-a mai intamplat.

38+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Iubita Tiana, Gabrilici felicitari! Sa va traisca minunile!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gabrilici, felicitari pentru Sofia si refacere grabnica!

Bebe Beca,
Dani3lla, hematomul nu cred ca are nici o legatura cu circulara de cordon, doar cu presiunea pusa pe capsor in timpul travaliului, gandeste-te cat a muncit capsorul mic si dulce sa deschida colul . Esti o norocoasa ca bebe doarme 8 ore continuu, crede-ma . Cu sanii te inteleg, o sa se mai obisnuiasca si ei cu noul program.
Clody, poate fi sindrom carpian, dar ar trebui sa dispara repede.
Daca ai nevoie de sfaturi pentru bebe/alaptat, am o prietena in Galati care te poate ajuta, este foarte deschisa si incearca sa promoveze alte idei decat cele invechite de la noi.
Andreea1608, tin pumnii sa fie cu noroc si cand va doriti voi .
Mada, imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine, dar hai sa ne povestesti, trece mai repede cand imparti cu mai multi .

Mi-e rusine cu pozele, n-am ajuns sa ma ocup de ele, imi cer scuze.
Restante am si la pozele Sabinei, pana la cele de la mare ar mai fi fost multe de pus, plus ca n-am terminat povestea primei nasteri .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

ela2004, LA MULTI ANI, sanatate, fericire si sa va bucurati de cele 2 minuni care le aveti!

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna dimineata fetelor,

Sper ca ati avut o noapte linistita!

Se pare ca dau eu azi, dulce si cu lapte!

Darian creste vazand cu ochii, l-am surprins si eu intorcandu-se de pe spate pe o parte si ieri cand vorbeam cu el era in culmea fericirii si a spus DAAAAAAAA. Stiu ca a fost o chestie total necontrolata dar totusi ne-a incantat enorm Gata, stie baiatul 2 litere Noaptea doarme destul de bine si ziua ne incanta cu zambete si gangureli, are o energie enorma toata ziua da din picioruse si din maini, parca vrea sa se catere incontinuu, eh, totul i se pare nou si interesant, cand il atrage ceva "se cere" acolo (intinde manutele, se uita fix la acel "ceva" si se agita tare pana il ducem aproape ) Cand sta intins pe spate, isi ridica fundul si il muta in stanga si dreapta. la toate.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

ela2004 La multi ani si multe impliniri!

clody lasa ca o sa treaca si oboseala cand isi face puiutul un program. si al meu se mai trezeste pe la 4:00 si are chef de vorba insa doar cand doarme prea mult ziua. despre amorteala... eu si acum am 2 degete amortite (doar senzatia de amorteala, simt tot si ma pot folosi de ele), mie mi s-a spus ca ar fi de la lipsa de calciu (mi-au amortit inainte de nastere cu vreo 2 luni, nu mai stiu exact) am inceput sa beau calciu sper ca va trece, daca rezolvi problema cumva te rog sa imi zici si mie... coastele m-au durut si pe mine rau de tot (dureau si cand respiram) in timpul sarcinii cica era de la pozitia in care stateam pe scaun si de la tuse, ca am fost cam racita

dani3lla imi pare rau pentru cosulete... Darian a avut pe burtica dar nu cred ca este vb de acelasi lucru, ale lui erau mariiiii de tot, eu l-am facut cu ceai de galbenele si pudra saprosan. Repet, a lui erau mari du puroi si era tot rosu saracul. Pe fata a avut cosutele mici (mai mult pe nas si pe obrajori) dar nu era asa cald pe atunci si nu s-au inrosit cred ca din astea aveti si voi, la noi au trecut de la sine.

iubita frumos ai povestit, sa-ti traiasca si sa creasca mare!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Neata,fetele mele dragi!
Am reusit si eu sa intru si sa va citesc profitand de faptul ca fi-mea doarme in sufragerie cu tati.
Felicitari noilor mamici Ganesha ,Flobaby,Tiana si Gabrilici ,sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei .Bun venit Stefan Amir,Maria Ioana,Tania si Sofia ,sa cresteti mari si sa sa aveti parte de tot binele din lume.
La multi ani,Ela!Tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Nastere usoara tuturor viitoarelor mamici care se pregatesc de marea intalnire!
Carla,Larisa e superba .Abia astept mai multe pozici!
Multumim pentru sfaturi ,am luat Espumisan dar nu vad mari imbunatatiri.Bine ca nu sunt crize de durata la pitica,reuseste sa faca caca si se linisteste.Ieri m-a cam zapacit toata ziua ,a stat mai mult in brate si a cerut titi des ,si azi-noapte mi s-a trezit si la o ora jumatate sa suga .Problema e ca suge 15-20 de minute si gata.Ai vostri cat timp stau la titi sa suga?Antonia mi se pare ca-i foarte lacoma ,trage cu mare pofta cum o pun la san ,oricum sanul se simte foarte moale dupa ce papa ea si apoi adoarme cu titi in gura ,nu reusesc sa o trezesc nici cu tancul.
Daniella,eu nu am niciun fir de scos ,am numai fire care se absorb,vad ca-i un pic mai bine epiziotomia acum ,am inceput sa stau si eu cat de cat in fund.Denis a avut pansament pus in clema de la buric?A mea da si i-am zis Carlei si i se parea ciudat.Legat de bubite,si Anto mai are,nu i-am dat cu nimic ,trec de la sine ,Broscuta mea acum se cojeste zici ca a stat prea mult la soare si s-a prajit ,mi-a zis dr ca-i normal ca se curata pielea.
Ne-a cazut si noua buricul ieri ,ma speriasem un pic caci cu o seara inainte mi se parea ca miroase foarte ciudat.AM dat cu alcool si pudra de baneocin si chiar daca a cazut ,aseara am sarit peste baita sa fiu eu sigura ca se usuca locul bine acolo.Oricum buricul nu-i chiar curat,curat ,inca mai are un pic de sange din ala uscat.
Am iesit si noi de 2 zile afara si doarme fi-mea de rupe la aer.
Am vazut pozici frumoase cu bebei superbi de Daniella ,Phillip,Nicuratze,Kiralina,Cris ,Dana_miBaby-first,Clody.Aveti niste minunatii de copii,dulcici de-ti vine sa-i papi.Cele mai frumoase albinute la noi la odisee sunt!
Ce putin mai e si ne mutam la scutece...ce a trecut vremea.
Maria, pentru Darius sa treaca colicii.
Yioanna,asteptam pozici cu printesa Stefania cand ai timp.
Deea,ce baiat mare ai , ce progrese faceti.Felicitari!
Ma duc sa mai pun niste poze cu printesica mea.

NOI

Mergi la inceput