Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
2 vorbe la subiectele zilei:
- un copil alaptat exclusiv nu se constipa, daca se chinuie mai mult pentru scaun este pentru ca ei abia acum invata procesul; cei alaptati artificial se constipa usor, dar supozitoarele cu glicerina sau stimularea cu termometrul nu fac decat sa perpetueze problema, se intra intr-un cerc vicios si copilul respectiv nu va putea altfel sa aiba scaun
- americanii adepti ai "attachement parrenting" sunt de parere ca primele 3 luni de viata ale copilului sunt o prelungire a vietii intrauterine, de fapt perioada de gestatie era "programata" la 12 luni, insa copiii ar fi iesit prea mari. Sper ca suna coerent. Ideea este ca un copil pana in 3 luni care se linisteste in brate nu o face in mod special, nu se cere in brate pentru ca sa faca in ciuda cuiva si nici nu se invata prost, el trebuie sa se simta in continuare ca in uter, in siguranta si confort.
- un copil de varsta aceasta de regula are scaun dupa fiecare masa, nu va speriati ca vedeti 6-8 scaune pe zi, chiar daca sunt in cantitate mica.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanaiacovita spune:
Pupici la mamici de albinute si burtici!
Tiana, felicitari din suflet pentru noul statut de mamica.

Fetele, am trecut langa mamicutele de 2 copii si numele primului copil asa cum era in lista de gravidute. Daca am scapat pe cineva va rog sa ma avertizati.
Multumesc.

Oana ... in episodul II 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
blue77 spune:
Ganesha, Iubitafelicitari si numai bucurii!!!
Philipsunt aici cam adormita azi ca junior junior nu m a lasat sa mi fac siesta....

Deea_24 spune:
ariel_7000 multumim ca ne ti la curent! 
Clody si eu stiu ca se poate face radiografie.
sper sa treaca durerea si oboseala cat mai repede. 
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Laurraa uite ce am gasit, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138083 poate te ajuta sa le vi de hac bubitelor 
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
ariel_7000 spune:
gata! S-A NASCUT SOFIA, ARE 2.900 KG.
din pacate au fost probleme, gabi nu s-a dilatat si in final i-au facut cezariana. bine ca s-a terminat!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 gata! S-A NASCUT SOFIA, ARE 2.900 KG. din pacate au fost probleme, gabi nu s-a dilatat si in final i-au facut cezariana. bine ca s-a terminat! mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
Gabrilici felicitari pentru printesa!!! SOFIA BUN VENIT PE LUME PUI MIC!

Va asteptam cu drag in stup!

ariel_7000 multumim de vesti!

mic Darian Rafael (22.04.2009)noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 gata! S-A NASCUT SOFIA, ARE 2.900 KG. din pacate au fost probleme, gabi nu s-a dilatat si in final i-au facut cezariana. bine ca s-a terminat! mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul ! Tanarul canta : Jocul si intelepciunea mea-i iubirea ! Batranul tace : Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga |
Multumim de vesti.Sa-ti traiasca printesa gabrilici sa va bucurati de ea si lasa ca trece si cezariana.Stiu cum e sa nu te dilati,eu am asteptat 19 ore pt dilatatie si pana la urma l-am convins pe bebe sa iasa pe unde a intrat
Ma duc si eu la somnic ca sunt varza de oboseala si piticul meu abia acum a adormit

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
maria_bunica spune:
Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt printesa!

Sofia,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!

Multumim mult pt vesti!

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi