Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 6
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza neatza............. acu, ref la ultimile postari........nu inteleg ce s-a intamplat! eu as propune altceva: cine are ceva de zis sa vorbeasca acu , sau sa taca pe veci!!!! serios, decat sa ne ascundem dupa deget si sa tot batem apropouri, din care sa se simta poate cine nu merita, mai bine ziceti-o pe sleau, fetelor. cu perdea ca sa nu va abateti de la etica forumului. dar hai sa ne lamurim odata!!!!! sau nu .... si chiar imi pare rau pt decizia lui pati de a nu mai scrie........sincer! *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Michydutzo, uite ca am scris, cred, in acelasi timp. Ma bucur ca si tu gandesti ca mine. Desi...deja ti-am declarat iubirea, nu? Ma bag peste vio, stiu, ca si ea te iubeste, dar...
Edit sa scriu: iti pregatesc acusica o surpriza frumoasa, Mychydutzo! Doar sa ma lase astia mici la calculator, sa incarc niste poze.
ghinetz spune:
Am si eu o intrebare la voi, poate cineva se confrunta cu aceeasi prblema si ma sfatuieste ce si cum
So..Victor al meu loveste. daca il iau in brate sa il duc in alta directie decat cea in care vrea...da! Si nu se joaca, da. Ma loveste peste fata. Am urmarit sa-l vad cand se joaca cu copiii..nu ridica mana. Deci numai cand il iau in brate si il opresc sa faca ce vrea. Adica asa isi manifesta el frustrarea, dar...tot nu e ok. Si nu stiu cum sa procedez. De cele mai multe ori cand ma loveste il las jos si plec. Asta fac in casa, nu pot face afara, ca el nu e afectat, se ridica si tot unde vrea el merge. Recunosc ca uneori imi ies din fire sii ii dau si eu peste manuta. Stiu ca nu procedez bine, dar...Ce sa fac???
Miillyy spune:
'Neata!
Super sport, Violeta! In ritmul asta ajungeti campioni.
Si pe mine ma bate gandul cu laptele de vaca, tot asa, o masa macar pe zi ... in speranta ca poate mai pune si Mihnea niste carne pe el. Nu sunt insa sigura ca va accepta, ca el e tare fitzos ... Noi inca nu avem o vaca vizata, dar gasim noi.
Apropo, daca are cineva o reteta de ingrasat nitel copilu' fara a ii da metabolismul peste cap, sa o scrie degraba. Ca pe mine ma dispera subiectul. Foarte rar l-am vazut pe Mihnea infometat. E exact genul lui tasu' - mananca ca sa traiasca ,nu traieste ca sa manance. E bine asa, nu zic nu, dar cand vad ca inca nu are 11 kg si mai avem putzin pana la 2 ani parca ma apuca pandaliile si mai intreb daca nu cumva avem vreo problema ascunsa de sanatate (ca analizele sunt bune). El are deficitul de greutate de cand avea infectiile urinare si nu l-a mai recuperat.
M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+
Vivela spune:
Pentru ciupituri de tzantzar (ca si David e colectionar ), eu am zis sa iau un aparat cu ultrasunete. Tocmai rasfoiam zilele trecute un pliant publicitar de la un supermarket (am uitat care ) si scria ca e activ pe o raza de 6 m, e cu baterii - deci poti sa-l iei in calatorie si nici nu costa mult, vreo 30 de lei. Nu stiu insa cat e de eficient, asa ca daca va cumparati si tot va ciupesc tantarii, sa nu ma injurati pe mine ca ati dat banii de pomana.
Despre apa, David bea destul, cred ca vreo 2 litri pe zi, oricum, mai mult ca mine . Tin minte ca atunci cand am fost in spital (pt enterocolita, prin februarie), doctorita ne-a zis ca un copil de cca 12 kg ar trebui sa bea minim 800 ml lichid.
Vio, si eu i-am dat lapte de vaca, cu toate controversele existente. De fapt combinam, dimineata lapte formula si seara lapte de vaca, sau invers. E amator de amandoua, ar bea toata ziua, cu o conditie: sa-l bea la mine in brate, cu capul pe pieptul meu si sa-i tin eu canuta; cred ca inca mai are nostalgii din timpul alaptarii (Ii mai fac hatarul o vreme, ca e asa dulce, ma priveste in ochi ca atunci cand il alaptam. Pot chiar sa zic ca eu continui alaptatul ).
Mychy, scrasnitul sau clantanituldin dinti, eu stiam ca apare in perioada de stres. Stiu persoane care au scapat de chestia asta dupa ce au avut un concediu prelungit sau au facut tratament antistres.
Cafera, , daca vrei idei de locuri frumoase din Romania unde te poti plimba, ai nimerit bine. Noi in ultimii vreo 3 ani mergem pe Valea Lotrului, facem drumul regelui DN67C, e cel mai inalt drum national din Romania. Dar nu poti ajunge acolo decat cu SUV 4x4, ca bineinteles ca nu e asfaltat. Peisajele iti taie rasuflarea, Transfagarasanul e nimic pe langa asta.
Si acum 2 saptamani am fost pe Valea Doftanei, e superb si acolo, e de la Barajul Paltinu tot inainte. Din Bucuresti cred ca ajungi cam in 2 ore jumate, e superb, zona nu e foarte frecventata, ceea ce pt mine e ideal.
DaviDependenta
Vivela spune:
Oana, nu cred ca te consoleaza cu ceva, dar si David la fel face, ma loveste (si da, nu se incurca!), ma apuca cu unghiile si incearca sa-mi striveasca pielea, imi da cu capul in gura (azinoapte mi-a tras un cap in gura de cred ca am lesinat si am adormit la loc , iar dimineata parca imi bagasem botox in buza de jos ).
Eu am incercat toate variantele, i-am explicat frumos ca ma doare/ne doare (ca nici tati n-are alt tratament), l-am lasat si jos si l-am ignorat, l-am si pedepsit in camera lui pentru 30 de secunde (timp in care bineinteles s-a tavalit urland pe jos de nervi), am incercat si sa-i distrag atentia cu altceva... nu prea a mers nicio solutie. Adica merge o data, apoi nu mai functioneaza, tot loveste (si uneori loveste si papusile, ursuletii si ce mai are , nu stiu unde a vazut, ca eu nici macar n-am gandit vreodata sa ridic mana asupra lui).
Asa ca daca cineva are idei cum se gestioneaza o astfel de situatie, sunt dispusa sa aplic, m-am saturat de cata bataie am mancat pana acum .
DaviDependenta
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miillyy 'Neata! Apropo, daca are cineva o reteta de ingrasat nitel copilu' fara a ii da metabolismul peste cap, sa o scrie degraba. Ca pe mine ma dispera subiectul. Foarte rar l-am vazut pe Mihnea infometat. E exact genul lui tasu' - mananca ca sa traiasca ,nu traieste ca sa manance. E bine asa, nu zic nu, dar cand vad ca inca nu are 11 kg si mai avem putzin pana la 2 ani parca ma apuca pandaliile si mai intreb daca nu cumva avem vreo problema ascunsa de sanatate (ca analizele sunt bune). El are deficitul de greutate de cand avea infectiile urinare si nu l-a mai recuperat. M. cu Mihnea http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+ |
Eu ii dau cam de o luna vitamina C, picaturi pentru copii si chiar am observat o imbunatatire a poftei de mancare.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
mychydutza spune:
ghinetz, astept cu nerabdare surpriza!!!! stii ce am facut cand andrei ma tragea de par sau ma lovea? i-am dat si eu! initial a ramas tare surprins, dupa care n-a mai dat!o perioada..........
vivela, ce-mi place despre voi ca va plimbati.....am vazut din pozele minunate......eu din nefericire posed una bucata de sotz care nu s-ar duce nicaieri. ar sta acasa si ar vegeta......noroc ca o am pe mama la munte ca altfel...........asta e, nu le poti avea pe toate.......cred ca numai daca reusesc sa ma lipesc de o familie de pretini mai umblareatza, il scot din barlog...... cat despre scarsnit, la mine poate e stresu, dar la andrei?????????. eu stiu pe cineva care s-a "tratat" cu calciu.....
milly, eu am mare noroc ca andrei bea lapte de vaca. daca ii dau o bucata de paine si bea o sticla de lapte, e satul..........chiar nu inteleg de ce va feriti de laptele natural. mie una mi s-a parut normal sa-i dau.sper ca n-am gresit. cat despre semanatul cu sotzu care mananca ca sa traiasca..........dupa cate se vede din poze e o mentalitate sanatoasa.......e tare aratos. sa nu dai cu rosii..........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Miillyy spune:
Mychy, referitor la bruxism, am citit ca la copiii mici nu are nici o semnificatie (gen stes si altele), ci se datoreaza cresterii dintilor.
Referitor la lovit, Oana , tot asa, am citit, dar si experimentat. Se pare ca la varsta asta cei mici asteapta o reactie de orice fel la actiunile lor si de aceea le repeta pentru a vedea din nou reactiile nostre (fac in special lucruri care ne deranjeaza pentru a verifica limitele). Se pare ca cel mai bun lucru este sa nu reactionezi in nici un fel, sa il ignori ca si cum nu s-a intamplat nimic deosebit. Si noi am avut o perioade de genul asta, dar asa am rezolvat (de ex. isi baga degetele pe gat pana ii venea rau. I-am explicat, l-am certat, l-am lasat 2 minute in camera, i-am dat una usor peste manute. Toata ziulica o tinea asa. S-a oprit cand l-am ignorat o perioada).
M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 23+
violetan spune:
Hai sa va iau in ordine:
Ghinetz, am mai scris eu undeva ca si laur loveste: si pe raducu (baietzelul vecin ) si pe mine cand il iau in brate sa-l duc in alta parte decat vrea el. Dar nu am gasit nici un remediu. Ieri, de ex urla ca nu vroia sa iasa din piscina, urla ca nu vroia sa-l imbrac si urla ca vroia sa mearga in picioarele goale prin curte si nu-l lasam ca sunt ciulini urzicatori rau. Eu am facut EXACT ce NU ar trebui sa fac: i-am zis ca daca nu face aia aia si ailalta aduc "masina". Masina inseamna trimmerul de taiat iarba la colturi de care saracutzului laurash ii e frica pt ca face zgomot mult mai mare decat masina de tuns. Stiu ca nu e bine si stiam si in secunda in care ii ziceam, dar nu mai stiam cum sa fac! Offff....deci nu am o solutie decat una care nu e ok, dar macar auzi si de "capra vecinului" si succes, o scoatem noi la capat cu sefii directi!
Miillyy, te inteleg perfect pt ca si laur e exact ca ta-su adica asa cum spui tu: daca ii dai, bine daca nu-asta e! Cu greutatea a stat la fel de prost ca si al tau (dar cu analizele bune) pana ne-am mutat aici. Aici a inceput sa puna pe el si nu mai stiu cat are acum, dar macar mananca...dr mi-a zis intotdeauna ca daca strumfii sunt sanatosi e perfect in regula, sa nu ne facem griji, mai ales daca tatii sunt stilul ala de care avem noi doua parte
Vivela, ce dulce lapticiosul!!! Mersi de sfat, cred ca asa am, sa fac si eu.
Mychy, mersi de pontul cu apa
Carla,
Oanamada, da, cred ca ne vedem in belgia, sau daca arde ti-o trimit pe sor'mea geamana ca sta in paris si mai are drum pe la voi Acu serios, imi pare tare rau ca treceti prin ce treceti si numai un nebun ar zice ca te dai de ceasul mortii aiurea cand e clar ca orice cheltuiala (si de 100 de euro) cand ai atatea altele te da peste cap rau! Eu iti tin pumnii sa le rezolvati si vreau sa-ti zic alta maxima isteata: dupa pierderi vin si castigurile. Asta nu e deloc ca iarna nu-i ca vara, sa stii, e verificata!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Hai ca m-am starnit. Am vazut poze restante: miillyy si vivela.
Aoleu, ce misto!!!!! Miillyy, esti mishto, la fel si vivela, dar in plus, vivela, ce poze minunate de pe valea lotrului! Ce tara superba avem, sa-mi bag picioarele si noi o promovam cu clipul ala de kk! Pai un pps cu pozele tale aducea juma de europa aici!!! Nu mai comentez strumfii ca n-are rost, acu' pe bune!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash