Strumfi de iul-aug 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cafera da, azi visinesc iar pt.ca aseara doar le-am scos .... ochiiiii! na

oana (ghinetz) era doar un proverb; ce ai cu mine? nu-ti imagina daca nu ti-am zis nimic direct...

mychy si eu o sa merg cu trenul la sfarsitul lunii, dar nu ma abtin sa spun cat de magari sunt cei de la CFR pentru ca au un tarif atat de mare la vagonul de dormit mai ales daca ceri sa fii singura in vagonul de dormit tu si cu copilul tau! (oricum se poate "aranja" cu dl.controlor din vagon, insa de ce sa fie nevoie sa "vorbesc" cu el sa ma lase singura in camaruta aia, eventual sa ii mai imping si spaga?!) copilul nu plateste bilet ca e scutit pana la 5 ani; e ca o facilitate oferita de ei, CFR-ul? dar practic are dreptul de loc ca e PERSOANA aparte, nu il tin in burta pana la 5 ani! nu crezi ca e drept ce spun si eu? stii ce inghesuita avea sa vin in intercity daca era sa-mi respect fix locul meu 65? n-aveam loc de adeluta pe scaun cu mine... deci? de ce nu se elibereaza bilet cu loc pentru persoana despre care zic? adica Adeluta? trebuie sa cer? ca uite asta n-am facut, dar mi se parea evident daca avea drept de loc sa mi-l dea fara sa cer, ca doar am spus ca circul cu copil de aproape 2 ani.... la pensionari e la fel, nu? nu platesc bilet, dar au loc. ma rog.... CFR ROMANIA.... poate ma mai dumiresti tu pe parcurs.

si-apoi eu am scapat de tantari cu aparat cu solutie inodora gen RAID; am luat AROXOL si vad ca functioneaza, pt.ca la raid erau toate cutiile devastate pe raft la CORA.

tu ai scapat de furnici? cum?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

draga karli, daca ti-as spune cate dileme de genu asta, cu politica CFR-ului, am si eu...........m-ash intinde pana seara......de fapt, ce merge bine in tzara asta???????? poate turismu lu' udrea!
de furnici am scapat (sper), cu o solutie de la marmacia veterinara, nu mai stiu cum se cheama , inodora, ceva cu "F" , dar daca intrebi de inlocuitorul REGENTULLUI(retras dupe piata), ei stiu! am dizolvat in apa si am pulverizat pe unde misunau ele. cafera zicea de mucegaiu de la lamaie, dar furnicile mele nu patrulau organizat, in sir, ele se plimbau peste tot, inclusiv pe covor. am mai citit de praf de copt si de sare! daca reapar, recurg la metodele traditionale. ai si tu?

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mychy, Vio, haideti cu noi in calatorii! Al meu ar pleca in fiecare we undeva, abia il mai tin acasa (na, mai trebuie sa mai sterg si eu un praf, sa mai bag aspiratorul, sa mai spal si eu una alta, cate nu sunt de facut intr-o casa...si cum numai in we am timp, daca noi tot plecam, va dati seama ce harababura e pe la mine .).
Eu ma declar fan Romania, nu pentru servicii (desi am intalnit si oameni de exceptie, sufletisti care cu bani putini au facut lucruri extraordinare!), ci pentru minunatiile pe care le avem aici, sub nasul nostru, multe nealterate, nepoluate (poate si pentru ca nu s-au facut autostrazi si peste munti. Am fost pe Transfagarasan acum vreo 2 ani, de Paste, m-a umflat plansul, era toata soseaua aia plina de masini de Bucuresti, am gasit un loc de gratar abia dupa ce n-am mai suportat si ne-am apucat sa curatam o bucata de pajiste - peturi, resturi, jeguri de toate felurile. TOT Transfagarasanul era asa . De aceea eu prefer locurile off-road, unde de cele mai multe ori ajung putini oameni si de regula cei care sunt ca noi, in stare sa-si stranga resturile dupa ce au facut un gratar).
Si e minunat sa poti sa admiri brazii, copacii fara sa fie inconjurati de peturi, ci doar de iarba, e minunat sa auzi doar ciripit de pasarele si nu manele la maxim, sa asculti linistea si fosnetul unei paduri si susurul vreunui izvor in locul vuietului strazii...
Hai ca am luat-o pe aratura, sunt la munca, deci ma intelegeti si pe mine ca prefer sa o iau pe munte in sus .

Mychi, asta cu reactionatul in acelasi fel, adica lovesti si tu copilul atunci cand loveste, e cu doua taisuri. MARI! Copilul de cele mai multe ori gandeste asa: "e bine, deci, sa dai, uite, si mami face la fel", deci intr-un fel ii legitimezi actiunea de lovire. Eu stiu ca e tare tentant sa-i scapi si tu una cand tocmai ti-a smuls parul din cap sau cand ti-a invinetit ochiul (eu una nici nu sunt o persoana foarte-foarte calma decat in aparenta, ma aprind destul de repede, mi s-a intamplat si mie sa-i dau peste maini, dar de fiecare data am regretat ).

Multumim de complimente , aveti totusi grija la lapte si miere, ca o sa luati iar na-na!

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata dragelor, '

Am revenit si noi din vacanta de la Grecia, foarte frumos, copil fericit si in plina ascensiune cu dezvoltarea, fan apa, mare, piscina, colac, restaurant cu nenea care ne da mancare , pa(r)c si vacanta. Burtica si ea bronzata, ce mai, ne-am incarcat bateriile pentru mult timp.

Karligutza cu mesajul venit chiar dupa cel al lui Paticut a aratat de fapt ce o deranjeaza. Parerea mea, si imi pare rau daca gresesc, este ca o deranjeaza anumite prietenii, cum bine a vazut si Ghinetz de aici. Insa sincer, nu cred ca are Paticut care este atat de placuta de fete nici un motiv pentru care sa renunte la bucuria pe care o produce cu postarile ei pentru ca a suparat pe unii sau pe altii dintr=un motiv forumistic sau nu. Eu as vrea sa o mai citesc.

In alta ordine de idei, am vazut poze cu Milly, va spun si voua, de fapt am vazut la mine la odisee unde suntem colege si am ramas uimita de cat de frumos este Mihnea, si nu exagerez cu nimic, iar ea si sotul sunt o poezie amandoi de frumosi. Asa, ca sa stiti si voi

Alina.a, nu am vazut si eu poze din vacanta, nu am citit o saptamana si uite ca acum sunt dezorientata. Si te pup pe burticuta.

Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Karli, zici ca le-ai scos ochii? Vezi ca te astept la cotitura

Vivela
, si noua ne plac locurile mai salbatice. La munte, in locul preferat, ajungem pe un drum forestier de 3 ore. Dar primavara si toamna si dupa ploi e impracticabil. In schimb, iarna e de vis ... mai ales cand se pravalesc toti brazii cu zapada cu tot peste tine. Valea Lotrului nu am abordat-o, dar imi informez sotul din dotare care daca ar pleca in toate sfarsiturile de saptama ...ar fi cel mai fericit.

Fetelor, ati auzit ca intr-o padure de langa Bucuresti, niste oameni iubitori de natura au facut o chestie extraordinara? Poti merge cu coplilul si face in mod organizat diferite chestii: drumetie cu pici de varsta lor, vizita in grajdurile cu caluti si ponei si calarit, lectii de catarare, drumetii pentru recunoasterea copacilor, plantelor. Mi se pare tare deosebita ideea. Am zis ca ii dam curs intr-o duminica calduroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Clau, abia astept sa va vad Ai pu poze? Andreea e bine? Cand naste?

Vio, cand te-am vazut cu roaba mi te-am imaginat intr-o permanenta vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Hihi, am vazut o mamica tare fericita, fresh de parca nici n-ar fi nascut acum 2 zile si 2 surioare frumoase si delicate . Minunat tablou!

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

of, ce ma ofticati cu jumatatile voastre umblaretze.........cred ca pana la urma ma lipesc de un grupp si plec doar cu copilu!si-l las acasa sa doarma.......

vivela, sa nu-ti imaginezi ca l-am "pocnit" in sensul de pedeapsa. daca m-a tras de par, i-am zis ca ma doare si l-am tras si eu sa vada cum e. reactia a fost de uimire........si nu m-a mai tras asa tare

claucia, sa va fie de bine vacanta!

vio, apropos de roaba ta, care mi-a placut......apropos, ai carnet?deci, apropos, la apropos........banc:
I: cum se cheama roaba pe santier?
R: roaba nu se cheama, se impinge!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Unde ai vazut, vivela, mamica fericita???
Cafera, da, chiar ma simt in vacanta permanenta o data ce am ajuns acasa, iar in uichend chiar nu-mi trebuie alte deplasari. Poate doar la mare...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, carnet de condus roaba n-am, da' sa nu ma dai in gat!
Apropo de bancuri:

Cum se numesc femeile casnice care folosesc vibratoare? Electrocsnice!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput