Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Ioanaiub, sa-mi spui si mie ce mai pui in bagaj. Sa iei si ceva pentru insecte si ciupituri. Multumesc mult! Mamica de printese |
bine ca mi-ai spus de ciupituri, chiar uitasem
o sa-ti spun ce mai pun in bagaj
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
neatza.............
ddanagh, m-ai distrat! si in acelasi timp mi-ai facut pofta de........dovlecei pane cu usturoi! dupa cate ai scris mie mi se pare ca daria bea destul de multe lichide. si daca ea nu vrea mai mult, ce poti sa-i faci? eu n-am socotit niciodata cat lapte sau apa bea andrei......daca am gasit pampersu vesnic plin am concluzionat :) ca bea suficiente lichide! eu am o "problema" cu andrei ca nu vrea sa manance nimic de genu: dovlecei, mazare, pastai.......daca e carne e ok , daca nu, nu serveste..........chiar ma oftica. i-am facut dovlecei umpluti cu branza si mi-a zis :pa!
luna, chiar tu unde esti?
ioanaiub, acu cu ploaia asta, tie ti se potriveste poezia aia: vine ploaia bine-mi pare, in gradina am o floare......etc etc.....
vio, ai facut baie in piscina?
cafera, chiar mi-ai dat emotzii ieri cu starea ta..........mi-am imaginat ce e mai rau...........
xerxe, te inteleg. noua ne-au dat acu salariul, dar pana in august nu se stie..........asa ca fac un apel umanitar la voi: utilizati serviciile CFR-ului!!!!......si nu ne injurati prea tare....hehehehe
acu, ref la ultimile postari........nu inteleg ce s-a intamplat! eu as propune altceva: cine are ceva de zis sa vorbeasca acu , sau sa taca pe veci!!!! serios, decat sa ne ascundem dupa deget si sa tot batem apropouri, din care sa se simta poate cine nu merita, mai bine ziceti-o pe sleau, fetelor. cu perdea ca sa nu va abateti de la etica forumului. dar hai sa ne lamurim odata!!!!! sau nu
.... si chiar imi pare rau pt decizia lui pati de a nu mai scrie........sincer!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
citat din mesajul lui ioanaiub bine ca mi-ai spus de ciupituri, chiar uitasem o sa-ti spun ce mai pun in bagaj |
vai, apropos de ciupituri......ieri dimineatza, dupa noaptea agitata, andrei cred ca avea mai mult de 20 de muscaturi de tzantzar. a naibii canibal!!!!!!!!!
xerxe2005 spune:
citat din mesajul lui mychydutza xerxe, te inteleg. noua ne-au dat acu salariul, dar pana in august nu se stie..........asa ca fac un apel umanitar la voi: utilizati serviciile CFR-ului!!!!......si nu ne injurati prea tare....hehehehe *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Eu ma duc samabta la mare cu trenul, deci contribui si eu la siguranta salariilor voastre.
Vio si eu te pup .
Razvan al meu bea cel putin 2 l de apa pe zi si striga toata ziua "apa-apa" ....dar sunt nemultumita ca nu vrea lactate deloc, cand le vede zice "cah". Laptele il bea in stare de semitrezie, inainte de a intra in somnul profund, un biberon la somnul de pranz si unul seara, la culcare.
La toamna cred ca il voi da la cresa si acolo sper sa invete de la ceilalti copii sa bea si lapte.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
violetan spune:
Hahahaha, am ras si la ce a scris cafera, dar si mychy!
Nu, mychy, n-am facut inca baie in piscina, dar o sa intru la un moment dat. In schimb s-au balacit laur si tati si week endul trecut cumnatul si cumnata . Si, daca nu era suficient a baut si pisika "mau" din piscina. Statea sprijinita pe picioarele din spate si aplecata peste margine intr-un echilibru extrem de amuzant. Imi pare rau ca n-am reusit sa ii fac poza.
Voi ati inceput sa dati (si) lapte de vacutza la strumfi? Ca mi-am amintit ca vroiam s-o intreb pe pati (ca ea scrisese) daca n-a facut innotatorul ei diaree de la el. I-as da si eu lui laur, ca avem o vacutza chiar in capul strazii: vacutza mirela. Sau, daca ea lipseste se poate apela si la serviciile mai mult sau mai putin dezinteresate ale vacutzei viorica (aia sta pe alta strada)
Mai incolo va pun poze cu un nou sport extrem national practicat de laur
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
A, vroiam sa zic apropo de lapticul ala pe care l-am mai dezbatut de nenumarate ori pana acum , ca eu stiam de la dr ca n-ar trebui sa renuntam la ala praf ca are vitamine, cel putin pana pe la 3 ani...eu ma gandeam sa bea un bibe praf si eventual un bibe de ala natural, sau macar sa ii fac gris cu lapte de ala, stiu eu?
Aici sunt cele doua poze cu sportul national si extrem, practicat la vecinu' in curte si pe strada din fata casei : http://family.webshots.com/photo/2738850340103213776rWfXBk
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
vio, andrei bea lapte de vaca de la un an jumate. eu am incercat sa-i dau imediat ce l-am intzarcat, adica de la un an si o luna, dar n-a acceptat decat iaurt o perioada. nu i-am dat deloc formula, pt ca n-a iubit-o!!!! n-a facut diaree niciodata de la lapte. eu ii dau din comertz, de Monor, de 3.5% grasime. sfatul meu, daca ii dai de la sursa direct, fie ea viorica sau mirela, sa-l fierbi bine si sa pui de la inceput un pic de apa la fiert, pt ca e foarte gras.
si mai am o problema: se pare ca fiimiu ma mosteneste cu scarsnitul din dinti.de fapt nu scarsneste, clantzane din dinti, prin somn.oare de ce se mosteneste tot ce nu trebuie
CarlaV spune:
citat din mesajul lui violetan A, vroiam sa zic apropo de lapticul ala pe care l-am mai dezbatut de nenumarate ori pana acum , ca eu stiam de la dr ca n-ar trebui sa renuntam la ala praf ca are vitamine, cel putin pana pe la 3 ani...eu ma gandeam sa bea un bibe praf si eventual un bibe de ala natural, sau macar sa ii fac gris cu lapte de ala, stiu eu? Aici sunt cele doua poze cu sportul national si extrem, practicat la vecinu' in curte si pe strada din fata casei : http://family.webshots.com/photo/2738850340103213776rWfXBk Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Sport extrem si pentru mama si pentru fiu
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ghinetz spune:
citat din mesajul lui paticut buna ziua tuturor, am intrat sa-mi iau ramas bun de la voi. se pare ca nu am gresit cand initial hotarasem sa nu mai scriu... acum hotararea e definitiva. madalina (housepocket).. vom fi cu siguranta la serbarea lui matei..) oanamada...va tinem pumnii sa treceti cu bine peste toate zilele si momentele grele. am ferma convingere ca totul va fi pana la final foarte bine. mychi. sa ramai la fel de vesela si glumeata ...esti minunata.. xerxe si greierash.. noi ne vom auzi cu siguranta... alina.a - sarcina uspara pana la capat si numai bine familie frumoasa. andreeaC - pupici lui Radu.. sigur ne vom mai vedea si vorbi. monicabo... am telefonul tau.. si ne auzim si ne vedem curand. celor gravidute darcia usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.. cortina de fier....fiti multumite....dispar. tuturor celorlalte numai bine, sanatate voua si puilor vostri. nu puneti intrebari. nu voi raspunde. paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru |
paticut nu-ti stiu motivele, dar...inteleg. Imi erai draga si te citeam cu drag. Si tare as fi vrut sa fiu eu cea care sa-ti raspund invitatiei. Desi...nu se stie, poate te trezesti cu o gasca de moldoveni la tine.
ghinetz spune:
citat din mesajul lui karligutza relatiile de prietenie se construiesc uneori altfel... "Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti." (proverb romanesc) karligutza sunt mamica Adelutei |
Tipic pentru tine, karli. Arunci pastile si...fugi. Te refereai la cineva anume? Aveai cuiva ceva de zis? Te enerva vreo relatie de prietenie de pe aici? De ce nu spui, omule, ce te framanta, ca vad/simt ca te roade de mult ceva si...numa' nu zici verde ce ai de zis. Nu cred ca regulile forumului te opresc. Sau...nu inteleg de ce sa spui ce ai pe suflet ar trebui sa incalce vreo regula. Sau nu ne crezi capabile sa receptam un mesaj critic, dar spus cu decenta? Ia incearca...