Strumfi de iul-aug 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si eu ca si Andicu, telegrafic:
Loredana, la multi ani, sanatate si tot ce iti doresti!
Oanamada, ma bucur enorm pentru reunirea familiei, iar blogul tau m-a facut si pe mine sa plang. Nu sunt de vina hormonii, parol!

Editez pentru Alina.a: hai ca nu ploua maine, nu va strica nimic petrecerea.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

La multi ani sarbatoritilor lunii acesteia si sanatate tuturor!
Noi am incalecat pe-o sa si va salutam cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si noi plecam in week-end-ul asta, fac bagaje, asa ca urez si eu in avans LA MULTI ANI fericiti sarbatoritelor de maine - Elisa si Arina, doua fetite minunate. Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun!

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Salutare gagici

...cred ca e aproape un an de cand nu am ami postat...

Vroiam doar sa urez LA MULTI ANI! sarbatoritelor de maine Elisa, Arina si Maria si un ptr Alina si felicitari ptr burtica

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

bnuna
La multi ani Loredana! Multa sanatate si fericire!
Oanamada, la multi ani si voua pt aniversare!
Housepoket, multumim pt invitatie. Vom veni. Am doar urmatoarele intrebari
- se poate veni cu caruciorul? pt cea mica. ca sa avem cum sa o tinem, o mai tinem si in brate, dar nu chiar non stop. sau o mai lasam de-a busilea, dar sa avem unde
- cand trebuie facuta confirmarea? ca atunci sa vorbim si exact unde e locatia, cum ajungem, daca avem unde sa parcam etc
- se pot face poze?
Sper sa se distreze bine copiii

Mi-a placut tot ce ati pove despre copiii vostri au crescut s-a facut mari...
Si noi mai avem de povestit, si cand o sa am timp, o sa mai scri si eu
Sanatate copilasilor raciti!
La multi ani pt Elisa si Arina, si petrecere frumoasa!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cafe, drum bun si vacanta placuta!

Ashera, felicitaari! sarcina usoara si bebe nr. 2 sanatos!

ALina, va urez maine ! o sa fie frumos, o sa vezi!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani anticipat Elise si Arina! Va scriu acum ca maine mergem si noi la ziua unei fetite si nu cred ca am timp sa intru.

Ioanaiub sanatate multa lui David.

Caferuta ma inscriu si eu in clubul "fanelor" tale, si daca doar citesc imi aduci un zambet pe fata cand vad cum scrii. (doi de i sau unul? hmmm, ma lasa romana)

Am citit perlutele sunt super.

Fie-mea azi la nasa-sa pe unde o mai las sa savureze o inghetata din cand in cand. O apuca deodata, "mami, ciocolat (ciocolata)". Zic " nu e mami, nu avem" la care ea aratand cu degetul nasa-sii "fridge (frigider)". Vroia inghetata din congelator. La asa cerinta inteligenta i-am dat voie sa manance una.

Adelise prefera engleza, in special pentru ca vorbim engleza seara cand e si tati, insa vorbeste si in romana, "migea"/mingea, apa, pa, haide casa, veau/vreau si multe alte cuvinte. Ce imi place e ca atunci cand ii vorbesc in romaneste imi vorbeste si ea la fel, numai daca e ceva dificil imi zice in engleza. Insa prefera engleza clar, vorbeste mult mai mult in engleza. Asta e m-am obisnuit deja ca ea va avea ca limba principala engleza, ca va iubi in engleza, va simti in engleza, se va exprima mai bine asa, insa ma bucur ca macar conversational va sti si romana. La fel ca si Cosmin.

Noi ne spalam pe dinti la greu, cam de 3 ori pe zi, mai insist si eu ca ea mai mult pe dintii din fata are treaba. Insa cu Cosmin am avut probleme enorme cu dintii, carii multe, plombe sub anestezie totala, offf.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Ashera,felicitari pentru bebe 2.
Vivela,Cafera si care mai pleaca in week..vacanta placuta.

Eu sunt mai bine,astept sa vina ziua de miercuri sa mergem la Iasi la control.Aaron e mai bine,a treia zi de tratament a facut febra toata ziua,abia pe seara a scazut in cada cu apa.

Carla,cu supararea mea nu te-am felicitat pentru Larisa.

oanamada,sunteti tare frumosi la nunta

Loredana,la multi ani !!!

Sunflower,sanatate multa la pui,asa o s-o tina in primele luni de gradi,la inceputul toamnei ar fi bine sa-i dai vaccin antigripal homeopat si septilin pentru imunitate...

Lunatare faza cu mouse-ul,cand am deschis initial nu intelegeam ce sa fac

Mergi la inceput

Voiam sa spun ca si eu o citesc cu mare drag pe cafera...la fel ca si Mihaela imi insenineaza zilele.Apropo ,Mihaela asta noapte pe 00 mi-am adus aminte de bancul tau cu soparla si i l-am spus sotuluiamandoi radeam pe sub patura sa nu trezim copiii

Mergi la inceput

Eu din nou.Cine ma ajuta sa pun si eu link cu poze fara carnatul acela lung.

Mergi la inceput