Sal'tare,
Si eu sunt pe fuga.
Is amarata ca Victor tot face febra si tuseste. Maine am vrea sa facem un gratar pt ziua Soniei si nici nu stiu ce sa fac, daca sa anulez sau nu.
Mi-e sa nu molipsim si alti copii si in loc de bucurie sa se lase cu suparari.
Multumesc pt urarile de sanatate si ca mi-ati admirat comorile in poze.
Milena, felicitari pentru bebe2 = el. Sa fiti sanatosi, asta conteaza, nu ce-i creste intre picioare
. Ce nume frumoase ai ales.
Michi, am reusit si eu in sfarsit sa ti-l admir pe Andrei, ce scumpic e, sa va traiasca.
Loredana, La Multi Ani, sanatate si multa fericire.
Oanamada, felicitari si multi ani fericiti impreuna. Ce frumos ca vine sotul sa va aniversati.
Ioanaiub, multa sanatate lui david, sa plecati linistiti in vacanta.
Ashera, bine ai revenit, felicitari pt bb2.
Spalatul pe dinti e un mare of de al meu, la noi e naspa cu ambii copii. Nu vor, Sonia cum vede periuta zice "nu pace" si inchide gura de zici ca nu o are. Cand e bine dispusa, ia periuta, o mesteca un pic si cand se termina pasta de dinti zice "encore". Dar nu vrea neam sa ma lase s-o spal eu. Nici Victor nu e mai breaz si nici noi parintii nu reusim sa-l fortam sau sa-l convingem. Sper ca atunci cand vor fi mai mari vom reusi si ca nu vor face carii. Sotul nu prea a colaborat cu mine la treaba asta, drept care i-am zis ca el va merge la dentist cu copiii.
Pup fetele, o seara buna si we placut
Poze 2009
Poze 2008
La Multi Ani, Elisa!
La Multi Ani, Arina!
La Multi Ani, Maria!
Sa fiti sanatoase fetelor, sa aveti parte numai de bucurii, fericire si iubire.
Poze 2009
Poze 2008
schimb capitolul daca nu s-a apucat altcineva intre timp..
karligutza
sunt mamica Adelutei 
capitol nou ...
i-am schimbat si titlul, asta fiind propunerea mea.. daca cineva doreste sa fie altfel, fara probleme, se poate schimba!
karligutza
sunt mamica Adelutei