Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 18
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Ile pupici ca nu te-am mai vazut de mult. Cafera si eu i-am obosit, imi place cum isi trag respiratia cand stau pe loc. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Imi vine sa rad, ca si eu tot pe sot mi l-am imaginat impovarat si singurel, alergand sa imi indeplineasca porunca

stefania_97 spune:
Neata fetele cochetele :)
Va invit la o
mare, fierbinte si cu aroma de femei ;)
Ma topesc cand va aud vorbind de strumfii nostri adorabili. Apropo de jucatul cu apa, cand avea Catarina aproape un an am lasat albia ei cu apa de la baita pe hol ca sa o arunc in gradina. O prepar pe Catarina sa mergem in oras si cat ma invart eu prin bucatarie sa vad ce imi lipsea o gasesc toata o treaba in albie incaltata si imbracata si mama mama ce fericire pe capul ei. Nu mai vroia sa iasa de acolo.
Luni a mers si Catarina pt prima data cu tricicleta. Imi venea sa ma laud la toata lumea bineinteles. In rest a facut niste afte in gurita si nu ne lasa sa dormim de vreo 3 nopti. Doarme dar la ora 04 e fresh. Vine si ne trezeste
exact cand e somnul mai dulce. Bai si ma supar rau ca la ora 02.30-03.00 e o lumina afara de zici ca e ora 08 dimineata
trebuie sa dorm cu o chestie de acoperit ochii.
Vad ca sunt multi strumfi care vorbesc foarte bine. Nu e cazul nostru. Vorbeste 99% daneza si numai cuvinte nu si propozitii. Mai are timp sa invete.
Cafera seful sotului ne-a invitat la go-kart si noi doua am fost invingatoarele ca restul a ramas in afara podiumului ;)
Oanamada are dreptate esti ca o briza proaspata care te face sa te simti bine oricand. Mereu ai o vorba buna pt toata lumea

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
mychydutza spune:
luna, super faza cu mousse-ul!
oanamada.............nu pot sa zic decat: UAU!!!!!!!!!!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
cafera spune:
Stefania,

Si noi aveam a doua noapte cu treziri dese, plansete, luat in brate, oftat.. . Eu cred ca e de la ultimele maselute. 

Aseara fetele mele s-au jucat asa de frumos in curte

. Au desenat cu creta, au udat floricelele, au asezat niste pietricele, toate astea asezonate cu dansat si cantat. Am facut si o bubica la un genunchi, dar nu foarte serioasa. La baie, Ilinca nu vroia sa se aseze in fundulet si tot incercam sa o conving, pana mi-a zis mititica: ezi...niu pot...ezi...buba doaie... Asa draga mi-a fostttttt 

A suflat mami apoi tare tare si apupat, apoi...parca nu a mai..duiut.![]()
Dana, buba voastra ce face?
cafera spune:
| citat din mesajul lui cafera Cititi, fetelor, cititi, dar mai faceti si cate o mentiune ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se contorizeaza si traficul la pm-uri?
mychydutza spune:
ati vazut cumva, pe undeva jucaria ELMO?????????? trenuletul thomas l-am achizitionat, dar pe Elmo nu l-am vazut pe nicaieri......
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Vivela spune:
neata.
Cafera, te citezi singura? Se da ceva moca daca ai trafic? ![]()
Michy, n-am prea auzit de Elmo, inca nu m-a prins febra desenelor animate, incerc sa ma bucur inca de aceste momente ca stiu ca n-o sa scap. Al meu inca e cu Tom si Jerry si asta doar din cand in cand si cu Baby Einstein (ce i-o placea, nu stiu...).
DaviDependenta
cafera spune:
| citat din mesajul lui Vivela neata. Cafera, te citezi singura? Se da ceva moca daca ai trafic? Michy, n-am prea auzit de Elmo, inca nu m-a prins febra desenelor animate, incerc sa ma bucur inca de aceste momente ca stiu ca n-o sa scap. Al meu inca e cu Tom si Jerry si asta doar din cand in cand si cu Baby Einstein (ce i-o placea, nu stiu...). DaviDependenta |
Nu prea am idealuri de genul asta. Acced spre mai mult
Vivela spune:
Mi-am amintit sa va intreb ceva: voi cum stati cu spalatul pe dinti? (ma refer la strumfi, bineinteles
).
Noi stam binisor, adica de buna-voie si nesilit de nimeni David se spala singur, dar mai insist si eu, dureaza cam 15 minute distractia, ca e zelos
. Chiar ma gandeam ca stam foarte bine, dar aseara ma uitam in gura lui sa vad ce mai e nou, daca s-a mai umflat pe undeva gingia, daca e totul ok si mi s-a parut ca vad un punctulet mic negru pe o maseluta. Imi vine sa plang de ciuda, ca asa am insistat cu spalatul asta pe dinti, inca de cand nu-i avea (cu degetarul acela de cauciuc).
Acum introdus spalatul de cel putin 2 ori pe zi (pana acum il spalam doar o data) si adio orice produs care contine zahar, miere, stide si adio orice chestii lipicioase...Asta e, ma fac tirana, n-am incotro, tocmai experimentez niste dureri de dinti care imi intaresc convingerea ca e mai bine asa.
Ce ma fac, totusi, la gradinita sigur primesc desert (facut acolo, cu destul de putin zahar, e drept), dar oricum... si sa le cer sa-l spele pe dinti, cred ca or sa zica ca-s cam fitzoasa, ca n-au doar un copil in grija.
Exista oare stomatologi pt copii asa mici? Si cum ii sedeaza sa stea cuminti pe scaun?
DaviDependenta