Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
andrei e "efectiv" innebunit dupa Elmo! i-a pus taicasu pe rama digitala o gramada de filmuletze descarcate de pe sesamestreet.org si ar sta o zi intreaza sa se uite la ele. cand aude de elmo nu-i mai trebuie altceva. tare mult as vrea sa-i pot oferi jucaria asta de ziua lui! ![]()
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Vivela spune:
iaca, cred ca asta e:
http://www.dinoland.ro/p-1866-plus-interactiv-elmo.aspx
eu incercam sa-l reperez tot in desenele cu Thomas 
DaviDependenta
cafera spune:
Vivela, Ilinca are tovarasa de spalat pe dinti: sora mai mare. Alexia e incantata sa ii arate, o corecteaza, eu doar supervizez. Pana acum noi nu am avut probleme care sa necesite tratament, iar la Alexia au aparut la doua maselute pe la 7 ani. Ea era maricica si colabora, mai ales ca avusese experienta cu ortodontul. Insa noi "tragem" cu alte aspecte. Alexia a avut o eruptie precoce de dinti definitivi care a inceput la 4,5 ani

. Oricum, a avut si o parte buna plimbatul pe la dr de dinti, pentru ca e foarteeeee constiincioasa la spalat pe dinti.
Doctorul Milicescu stiu ca lucreaza cu copii mici, dar nu stiu exact de la ce varsta.
cafera spune:
Vivela, uite, am gasit link cu doctorul despre care am pomenit. Alexia era cucerita de el. Are un dar de a vorbi cu copiii...E un om deosebit.
http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=55&med=4
loredana_76 spune:
Buna .
azi implinesc 33 ani si David mi-a cantat azi dimineata Happy Birdhay dear mamica si mi-au adus flori,el si cu sotul,m-am emotionat foarte tare.Am simtit ca am baiat mare.
Miki si fimiu e cu Elmo,ii place foarte mult.Sta nemiscat in weekend si se uita,dar jucarii nu am vazut,ceva idei de torturi.Noi anul acesta ne alegem tema cu dinozauri,ca-i plac foarte mult.
Vivela,asa am patit si noi cu dintidorii,m-am uitat in gura la el si am vazut ceva negru fix pe dintele din fata,dar in interior.Mi-a venit sa plang,deja ma gandeam ca o sa aibe toti dintii cariati,o sa rada toti copii de el,dar din fericire era o coaja de samanta pe care nu stiu de unde a cules-o si era bine infipta in gingie.Si eu mi-am pus problema cum ar sta la dentist.Nu stiu ce sa-ti zic,eu tot am citit pe forumuri ,ca a durat cateva ore pina a iesit coaja,ca am tras cu unghia,l-am spalta pe dinti si nu vroia neam sa iasa,de am zis ca-i carie.
Cafera vroiam sa te intreb despre ce padure e vorba,cu locul de agrement pentru copii,ca eu am cautat pe net,dar n-am gasit nimic.
Ioana parca intreba de innot,noi am fost la baby spa si este abonament de 400 lei pe luna 4 sedinte,cu grup de 10 copii si 700 lei 4 sedinte individual.Oricum am fost acolo si este foarte curat,vezi ca au si site.
O zi buna.
Vivela spune:
La multi ani, Loredana, sa fii sanatoasa, iubita si implinita 

.
Multumesc de incurajari, o sa mai insist in locul cu pricina, poate o fi fost tot vreun rest de ceva.
Cafera, multumesc pentru link. Problema la noi nu e ca nu vrea sa se spele - ba chiar se spala cu indarjire, dar asa, si eu ma spal de cateva ori pe zi si tot mi se cariaza dintii
. Speram ca David sa nu ne mosteneasca.
Discutie in 3 la noi acasa:
eu: David, o iubesti pe mami?
David: DA!!!
eu: David, il iubesti si pe tati?
David: DAAAA!
tati: dar pe nenea postasul il iubesti? ![]()
David: DA!
tati: e clar...
eu, spre David: Cum mai mami il iubesti, ca nici nu-l cunosti?
David: Nu!
eu: asa, vezi, ma bagi in belele degeaba
.
David, dupa 2-3 secunde de gandire: BA DAAA!!![]()
DaviDependenta
xerxe2005 spune:
La multi ani, Loredana. Sa fii sanatoasa si fericita si sa mai faci un pui mic si frumos ca David!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
cafera spune:
Loredana, uite am gasit si link. E primul parc de aventuri de la noi. Reportajul de la tv era tare interesant.
http://stiri.rol.ro/content/view/111412/2/