Strumfi de iul-aug 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andrei e "efectiv" innebunit dupa Elmo! i-a pus taicasu pe rama digitala o gramada de filmuletze descarcate de pe sesamestreet.org si ar sta o zi intreaza sa se uite la ele. cand aude de elmo nu-i mai trebuie altceva. tare mult as vrea sa-i pot oferi jucaria asta de ziua lui!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

iaca, cred ca asta e:
http://www.dinoland.ro/p-1866-plus-interactiv-elmo.aspx

eu incercam sa-l reperez tot in desenele cu Thomas

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vivela, Ilinca are tovarasa de spalat pe dinti: sora mai mare. Alexia e incantata sa ii arate, o corecteaza, eu doar supervizez. Pana acum noi nu am avut probleme care sa necesite tratament, iar la Alexia au aparut la doua maselute pe la 7 ani. Ea era maricica si colabora, mai ales ca avusese experienta cu ortodontul. Insa noi "tragem" cu alte aspecte. Alexia a avut o eruptie precoce de dinti definitivi care a inceput la 4,5 ani. Oricum, a avut si o parte buna plimbatul pe la dr de dinti, pentru ca e foarteeeee constiincioasa la spalat pe dinti.
Doctorul Milicescu stiu ca lucreaza cu copii mici, dar nu stiu exact de la ce varsta.

Mergi la inceput

Vivela, uite, am gasit link cu doctorul despre care am pomenit. Alexia era cucerita de el. Are un dar de a vorbi cu copiii...E un om deosebit.

http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=55&med=4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna .
azi implinesc 33 ani si David mi-a cantat azi dimineata Happy Birdhay dear mamica si mi-au adus flori,el si cu sotul,m-am emotionat foarte tare.Am simtit ca am baiat mare.
Miki si fimiu e cu Elmo,ii place foarte mult.Sta nemiscat in weekend si se uita,dar jucarii nu am vazut,ceva idei de torturi.Noi anul acesta ne alegem tema cu dinozauri,ca-i plac foarte mult.
Vivela,asa am patit si noi cu dintidorii,m-am uitat in gura la el si am vazut ceva negru fix pe dintele din fata,dar in interior.Mi-a venit sa plang,deja ma gandeam ca o sa aibe toti dintii cariati,o sa rada toti copii de el,dar din fericire era o coaja de samanta pe care nu stiu de unde a cules-o si era bine infipta in gingie.Si eu mi-am pus problema cum ar sta la dentist.Nu stiu ce sa-ti zic,eu tot am citit pe forumuri ,ca a durat cateva ore pina a iesit coaja,ca am tras cu unghia,l-am spalta pe dinti si nu vroia neam sa iasa,de am zis ca-i carie.
Cafera vroiam sa te intreb despre ce padure e vorba,cu locul de agrement pentru copii,ca eu am cautat pe net,dar n-am gasit nimic.
Ioana parca intreba de innot,noi am fost la baby spa si este abonament de 400 lei pe luna 4 sedinte,cu grup de 10 copii si 700 lei 4 sedinte individual.Oricum am fost acolo si este foarte curat,vezi ca au si site.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Loredana, sa fii sanatoasa, iubita si implinita .
Multumesc de incurajari, o sa mai insist in locul cu pricina, poate o fi fost tot vreun rest de ceva.

Cafera, multumesc pentru link. Problema la noi nu e ca nu vrea sa se spele - ba chiar se spala cu indarjire, dar asa, si eu ma spal de cateva ori pe zi si tot mi se cariaza dintii . Speram ca David sa nu ne mosteneasca.

Discutie in 3 la noi acasa:

eu: David, o iubesti pe mami?
David: DA!!!
eu: David, il iubesti si pe tati?
David: DAAAA!
tati: dar pe nenea postasul il iubesti?
David: DA!
tati: e clar...
eu, spre David: Cum mai mami il iubesti, ca nici nu-l cunosti?
David: Nu!
eu: asa, vezi, ma bagi in belele degeaba .
David, dupa 2-3 secunde de gandire: BA DAAA!!

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

La multi ani, Loredana. Sa fii sanatoasa si fericita si sa mai faci un pui mic si frumos ca David!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Loredana, la multu, multi aniiiiiiiiiiii![flo]

Mergi la inceput

Loredana, Butimanu Am sunat sotul ca nu-mi mai aminteam.

Mergi la inceput

Loredana, uite am gasit si link. E primul parc de aventuri de la noi. Reportajul de la tv era tare interesant.

http://stiri.rol.ro/content/view/111412/2/

Mergi la inceput