Strumfi de iul-aug 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Nu-i autocolant, e pictat de sora prietenei mele: 1 mil. E f misto, DAria imi arata mereu pisica, puiul, ariciul, hipopotamul... La litere a ramas in acelasi stadiu: a, b si c. E drept ca nici macar nu m-am strofocat sa o invat mai multe. La iarna, cand o sa stam mai mult in casa. Acum se joaca cu apa intr-un lighean pe balcon, varsa dintr-un paharel intr-altul iar si iar si iar...

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Foarte frumoasa pictura si educativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ile pupici ca nu te-am mai vazut de mult.

Cafera si eu i-am obosit, imi place cum isi trag respiratia cand stau pe loc. Ah de-as avea si eu un mouse din ala acasa sa-l care al meu unde ii zic eu.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simona (msfhbo), multumesc, am inteles.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana75

Simona (msfhbo), multumesc, am inteles.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Eu nu am priceput nimic.

Ioana, ai reusit sa incarci poze cu fetele? As vrea si eu sa te abordez intr-o problema medicala, pentru ca am o banuiala si stiu ca tu ai trecut prin asta, dar dupa ce vin din concediu si pe PM. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Luna de la mine!

Cafera si asta plus consumul prostesc de apa.Resursele de apa sunt limitate, sa facem economie, etc.Dar nu cu andrei.I-am lasat sa se joace in baie cu apa in lighenush- in 3 minute erau uzi din cap pana in picioare!

O sa mai mergem la mare weeendul viitor.

Apropo de oua - pentru ei trei fac omleta din min.6 oua.Asta fara ca eu sa gust macar.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

www.flickr.com/photos/9510942@N05/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara fetele...am luat-o cu pagina 1 de la acest capitol, dar o sa incerc sa recuperez si din urma! Pozele din urma...tot n-am apucat sa le vad- ca va miscati in rimt alert!

Nma si multumesc ca te-ai gandit la mine!
Brazucaiti urez si eu cu intarziere bafta ..indiferent ce drum alegi!
Paticut...frateee...eu chiar nu stiu si nu inteleg ce aveti unele dintre voi de impartit (ca de' eu sunt mai noua in grupul vostru!), dar nu cred ca trebuie sa renunti sa scrii doar pentru ca unele persoane nu te agreaza...exista o multime de persoane (eu una asa am vazut!) care s-au bucurat mult de "revenirea" ta...in plus, mie chiar imi esti simpatica. Chiar nu vad de ce ar trebui sa ne cramponam ...nu toata lumea poate sa placa pe toata lumea...important este sa se pastreze o limita decenta in conversatie (ceea ce mie pana acum mi se pare ca s-a pastrat- cu mici exceptii -adica mici intepaturi venite de la anumite persoane!) Chiar am tot vrut sa scriu despre chestia asta, dar m-am abtinut eu nefiind cea implicata! Pana la urma este normal ca fiecare sa aiba simpatii si chiar si antipatii virtuale sau nu....eu zic sa te mai gandesti!
Carla..am vazut de abia azi mesajul tau pe mess...ca vreo cateva zile nu m-am conectat!
Caferuta...tu esti deliciul meu de fiecare zi! Pe bune....ai un tonus si un fel de a fi absolut adorabil (vezi ca nu te perii...e pe bune!). Aproape fiecare mesaj al tau ma face sa zambesc si ma binedispune!
Dana, Catinca bea foarte multa apa...cam 3-4 biberoane mari pe zi, dar acum deja nu mai pot calcula ca are 2 din alea cu pai si mai bea si din cana sau din pahar...oricum, dupa cantitatea de pipi...bea foarte multa! Nu mie se pare insa ca Daria ar bea prea putina apa din ceea ce ai descris tu...lasa fata..ca daca ii este sete cere ea!
Vio pe tine te pup de 1000 de ori...stii tu de ce...legat de laptic..Catinca bea de vreo 2 luni un biberon de lapte praf (Humana) si unul de laptic de vacuta (vaca ambalata)- i-am dat Parmalat din ala la cutiute mici (1-3 ani) si accidental si Dorna albastru de 1,5% grasime. Nu se da in vant dupa el, nu a facut diaree, dar nici nu-l bea pe tot ca pe celalalt. Am mai pacalit-o adaugand o gustare de cereale cu miere sau cereale de porumb "infipte" bine in laptic din asta!
Ocupat tare Lauras in pozele alea...ce sport domne' tu nu vezi ca baiatul are treaba????Pune mana si ajuta-l!
Ghinetz...am citit problema voastra cu lovitul. Eu personal nu am patit-o, dar fina mea da, cu finutul care proceda la fel ca Victor. Rezolvarea a venit in timp...de fiecare data cand o lovea isi punea maiinile la ochi si se facea ca plange. La inceput a ignorat-o..pe urma a devenit interesat de ce reactioneaza asa...era un mod de a-si arata frustrarea...pe urma a inceput sa inteleaga explicatiile si nu a fost nevoie sa-l mai ia in brate sa-l mute fortat...cred ca iti trebuie doar rabdare sa-i explici si sa incerci sa eviti frustrarile lui fara sa-l iei de acolo...explicandu-i si dandu-i tot felul de motive...oricum, e doar o faza...va trece
Superbe pozele!
Luna imi pare rau pentru problemele de sanatate, dar daca zici ca s-au rezolvat atunci este foarte bine! Ai facut foarte bine ca te-ai dus la doctor...am o prietena care a ignorat ceva vreme o astfel de problema...si a dat in altele!
Antoanelamai terminati cu racelile...ca acu' ajung si eu pe acolo si nu vreau virusei! Sanatate multa lui Victor!
Alina.a iti tinem pumnii sa fie totul bine!

Va multumesc la toate pentru urari..pentru noi va fi mereu o zi speciala...iar de cutremurat pamantul chiar s-a cutremurat...a fost un cutremur exact cand ne cununam in biserica ...am niste poze in care mi se vede crisparea pe fata ca ma gandeam cu groaza ca vor fugi toti si eu raman acolo cu ditamai rochia si nu pot s-o iau la goana! Cand m-am dus sa fac programare pentru cununia finilor nostri, unul din preoti mi-a zis:"ahaaa...imi amintesc, voi sunteti aia cu cutremurul!"
Dana picerele le aveam...acu "este ele" da sunt pline de celulita si grasimita...da' ma consolez cu gandul ca am reusit sa slabesc dupa sarcina 20 de kg si mai am de dat 5 ca sa incap din nou in hainele de atunci. Rochia de la cununie este etalonul (ca atunci am fost la apogeul siluetei mele - adica slaba!). Cand n-o mai pocni pe mine...ma declar multumita!
Housepocket multumim mult de tot pentru invitatie...sincer mi-ar fi placut enorm sa vin ca sa va cunosc pe cat mai multe dintre voi si puiutii frumosi. Pe 28 dimineata sau poate chiar pe 27 seara (daca reusesc sa schimb biletul) plec la Bru sa caut casa...asa ca n-am cum! Ma voi revansa insa cu prima ocazie..ca nu stau eu mult departe de casa!

In incheiere...cateva perle de-ale Catincai:
- Mami vreau apa cu bulinute (apa minerala!)
- Am facut tortulet din bilute, am dat la bebe (papusa) si acum pange ...mamiiiii, inecat bebe!
- Alo, Niculetu (vorbeste la lingura!) vino si repara inimioara mea (o chestie din plastic!). Mami cacat (calcat) pe ea- facut poc si pa!
- Nu vreau pantopiorii astia...papa degetelul meu de la piciorus (adica o rod!)
- A facut pipi pe ea! Mami facut pisu...chimba repede ca fac pisu iar!
- Vreau cascaval simplu nu cu gauele!
- Tati plecat tara cealalta. Luat masina mea cacat (calcat) sa cace (calce) camasi (o parte din jucarii sunt in bagajele de Belgia!)
- Cati nu vrea baita, doar dus si pe urma nani!

Acestea fiind spuse ma retrag in vastele mele dormitoare goale si astept seara de maiine ca tati ne-a facut surpriza si vine in weekend acasa ca sa sarbatorim! Aiureaaaaaa...moare de dorul fica-si!

Hai ca am scris romane
Pup fetele

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Primaaaaaaaaaaaaaaaa......

Buna dimineata!

Ioanaiub, ce e cu tine?

Stefania, frumoase rau pozele, iar cea in care sunteti voi pe podiumul de la formula unu e ... de invigatoare.

Cristina, ce mai faceti?

Milena, tot uit sa-ti spun ca mi-a placut la nebunie preocuparea de fiecare duminica a strumfului. Cauti preoteasa? Cred ca deja esti invadata de oferte De fapt, cauti tu, cauti, dar ea e chiar sub ochii tai Doar vezi bine Eli ce se pregateste in sensul asta

Alina, nu ne-ai povestit deloc despre petrecerea de anul asta. Ce te-ai gandit sa faci? Astept sa ma inspir

Azi a sosit ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetele!

Oanamada, si innebunesc cand aud copilashi vorbind asa cursiv! Ce dulce si dragalashe chestii spune cati!!! Papa degetelul?? Apa cu bulinutze???? Nu turbezi? Abia astept sa-l aud si pe laur incropind o propozitie ca el tot bebelusheasca o vorbeste. Nimereste insa cuvinte gen mamica sau apica dar nu cred ca vrea sa denumeasca exact mama si apa
Pupici la toata strumfaria! Vorbim mai incolo

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata!

eu am multe pe cap saptamana asta ... David tuseste de se rupe asa ca pana plecam facem injectii, sa-l punem pe picioare . astazi meg cu el la doctor sa luam tratament pentru saptamana viitoare
Mara e bine, are si ea ceva mucusori dar sper sa nu ne faca probleme. astazi as merge cu ea la tuns, mi-e ca o cioparteste dar n-am ce face ca are parul mare si i-ar fi prea cald in Turcia, cu agrafe si codite nu sta

bagajul inca nu este gata, astazi mai calc niste hane si ma apuc sa le grupez, sa vad ce iau si ce las acasa

n-am citit din urma, poate am timp astazi, la pranz, cand dorm copiii

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Ioanaiub, parca am avut presimtire ca vi s-a intamplat ceva... Sanatate multa, sa il puneti repede pe picioare

Mergi la inceput