Strumfi de iul-aug 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

bUNA FETILE, apropo de oua, noi consumam in jur de 60 de oua pe luna.

pentru cine vrea sa ne vada, am trimis in contul comun niste poze cu baietii mei

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

simo vrem pooooze!
carla citesc cu sufletul la gura reactiile sabinei,ma preocupa tare mult problema si pe mine...astept burtoasele sa scrie dupa ce nasc
anto multa sanatate!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Am intrat pe fuga sa va spun ca mi-am mai revenit...o sa va scriu mai multe diseara ca acum trebuie sa plec de acasa.
Pana atunci va las sa va delectati cu asta: http://oanamada.wordpress.com/2009/06/18/acum-4-ani/

Pentru mine este o zi speciala de care ma bucur enorm si care ma remonteaza psihic!
Pupici la fete

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina, iti tin pumnii Cum faci snitelele la cuptor? Si cum sarbatoriti 2 ani?

Simo
, sanatate multa si spor la descarcat poze

Ghinetz, nu te intrista. Daca nu poti pleca...asta e. Gandeste-te cum sa-ti petreci timpul mai frumos in acea perioada

Luna, si fetele mele se zmotocesc, impropriu spus. De ce? Pentrui ca Alexia primeste cu stoicism toate inghiontelile. Uite link
cu fetele http://www.flickr.com/photos/25083248@N05

Anto, sanatate multa. Esti foarte diplomata

Floare de sore, pupici sa va treaca repede

Cand e vorba de cantar... Ilinca mea e stationara Ou ea nu a mancat pana acum cateva luni din cauza alergiei, iar de cand am inceput reintroducerea lui, numai in mancare (perisoare, galuste) si in cantitati minime. Asa ca bucurati-va ca mananca oua si nu au nici o reactie.

Si la noi sambata avem omleta de dimineata, iar duminica la trezire clatite. Asta cand stam acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo

Oanamada aniversare frumoasa si La multi ani impreuna!

Cafera superbe fete ai. Si la noi tot impropriu spus se bat, Cosmin o supara (nu ca ar vrea, dar ea doreste mereu masinutele lui sau orice are el, sau chair urla daca il tin pe Cosmin in brate) Adelise isi ia avant si il trozneste. Dar nu glumesc, il trosneste sanatos, pumni, picioare, zgarie...

Deja eu am o problema, o cam pedepsesc, o pun jos si o ignor dupa ce ii zic ca a gresit. Iar Cosmin cand ma vede ca o pedepsesc se duce langa ea si o pupa, se iau in brate si il pupa si ea asa dragastos de mor de dragul lor. Si zice asa pe ton de alint "Cogiiiii" (Cosi de la Cosmin). Deci nu rezolv nimic, si in juma de ora o luam de la capat, Cosmin o supara, Adelise il trizneste, eu o "cert" Cosmin o impaca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Simooooooooooooooooooooo, bine ai revenit! Mai scrie despre voi!!!
Oanamada, la multi ani cu multe bucurii si multa sanatate si sa va iubiti forever. Sunteti foarte foarte misto amandoi, iar pozele alea de la nunta sunt frumoase rau!

Incerc sa intru pe mailul comun sa vaz poze de la ilenutza.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Daca vreti sa aflati cum functioneaza mouse-ul dati click mai jos

http://2006.1-click.jp/

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela si luna sunteti bestiale cum povestiti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Oanamada sa aveti o viata plina de impliniri !Foarte frumosi ati fost la nunta.
Am vazut si eu poze cu toti strumfii,foarte frumosi fara exceptie.
David nu prea maninca ou,decat omleta ,tot simbata
si tot clatite duminica,dar noi le facem mici si mai groase,ceva gen pan cake,cu sirop deasupra sau dulceata.
El la kg sta bine are 13 si un pic,cu toate ca e cam mofturos la mancare.Preferatele sint legumele ,am fost la o petrecre de copii,2 ani,si el nu avea ce sa manince in afara de snitele si imi cerea morcovei si broccoli.
I-am dat si eu pentru prima data suc la cutie tot la acea petrecere,am zis ca nu o fi foc ca deja il intrebase ce suc bea ,si a luat copilul meu o gura si a zis ,nu pace ,mama apa.Asa ca m-am scos.
In schimb ar manca cartofi prajiti ca l-am stricat eu o data la Mc donald,si de tunci tot imi cere .I-am mai facut eu acasa si i-am zis ca de la Mc Donald sint si e foarte fericit.Si ciocolata la fel,dar nu prea pupa,decat o data pe saptamina,un baton mic de la Kinder.
Cu vorbitul stam bine,vorbeste non stop,nu se mai opreste si ne canta toata ziua,treceti batalioane romane,o lume minunata,taranul e pe camp,mi-am pierdut o batistuta....cred ca-l fac tenor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela m-ai distrat cu ouale. Nu-si face si masca?

Daria nu se omoara cu ele, mananca ou fiert asa cam juma de ou la 4-5 zile. Dar mananca in schimb pandispan de casa/tarta, din acela din 6 oua si zic eu ca-i bine.

Astazi am reusit si eu sa vad poze lui Cafera, Michy si Anto. Minunati.

Michy dulce rau capitanul bucalat.
Dar de la soacra de ce ne arati doar fundul?

Anto ti-am adimirat 'pipiiii' cum zice Daria. Tare dragalasi. M-a distrat burtica lui Sonia, asa o are si Daria. Desi are doar 12 kg, burtica e umflata. Constructie de fetitza

Cafera waw ce mi-a placut cum ii sta Alexiei cu coronitza de flori de camp !!! Super.
Ma oftic ca duminica am fost intr-o poiana plina de margarete (undeva aproape de Slanic) si nu am avut aparatul foto. Era superba DAria intre florile de camp. Si sa sti ca avem si noi hanorac ca al lui Ilinca, sac

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput