Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 14
Vivela spune:
am gasit pe www.activitaticopii.ro/home" target="_blank"> aici ceva interesant, poate vi se pare si voua la fel.
DaviDependenta
mychydutza spune:
La un centru de cercetari nucleare directorul ingrijorat se adreseaza inginerilor:
> - Baieti s-a blocat calculatorul, mai stie cineva cum se face o inmultire?
> Medicul catre pacient:
> - Aveti o boala contagioasa extrem de rara. O sa fiti mutat intr-o camera separata si acolo veti manca numai pizza si clatite.
- Si astea ma vor ajuta sa ma fac bine? - Nu, dar asta-i singura mancare care incape pe sub usa .
Politistul, cu rasuflarea taiata sare intr-o masina si ii ordona soferului:
> - Repede, urmareste masina din fata noastra, nu cumva sa o scapi din vedere!
> - Fiti linistit, sunt tractat de ea.
> Intr-un copac stateau o soparla si o koala... si fumau marijuana. La un moment dat i se face sete soparlei si se duce la rau sa bea apa.
In rau era un crocodil si zice crocodilul soparlei : "Ce-i cu tine ma, ce esti asa de ametita?" Soparla ii zice " io si cu koala stam si fumam marijuana". Intrigat, crocodilul se duce la copac sa vada cu ochii lui. Ajunge intr-un final, se uita sus la koala, la care koala se uita la el uimita si zice
> " CATA APA AI BAUT, FA???"
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
cafera spune:
Fetelor, afara e caldura mare: nu iesiti![]()
![]()
Asa m-am molesit si asa de deshidratata m-am intors, ca am citit de doua ori bancul cu soparla, ca nu ma ducea deloc mintea ca un croco e o soparla care a baut mai multa apa

Eu oare ce oi fi? O superbisima doamna care a baut mai multa apa

Luna1 spune:
Helou!
Am mai citit din urma si am vazut ca a aparut Ioana si a mai scris despre fetele ei frumose. O pup.
Anto sanatate multa copiilor, asa frumos povestesti de ei.
Apa nu stiu cata bea Adelise, nu un litru sigur insa bea, de obicei dupa masa un pahar apoi pe timpul zilei asa din cand in cand.
Karli hai lasati supararile, cam banuiesc eu care ar fi, si va astept sa scrieti de strumfi. Pe Mess ma prinzi seara uneori daca reusesc sa adorm copiii pana in 9.
Xerexe nici Adelise nu sta fara mine. Ma striga Mooooom, sau mamiiii mereu.
Milly felicitari pentru reteta de baiat. Lasa ca ai o reteta extraordinara nu vezi ce baiat a iesit prima oara? Eu daca as mai face un copil as vrea tot fata sa fie apropiata de varsta cu Lis sa se joace amandoua (ca la Cosmin am pierdut trenul, doar sa infiez vreun baiat de varsta lui).
Mychy ce frumos e Andrei cu basca, si ce mare pare, de ultima oara cand l-am vazut deja e schimbat nu mai e mititiel e baietel in toata regula.
Vivela nici Lis nu tine nimic pe cap. Am mai reusit sa o pacalesc cu cate o clamuta cand ii zic ca o fac frumoasa ca pe mami.
Mersi ca ne-ai admirat. Su cu ajutorul tau am vazut si poze cu Victor si Sonia mai ce copii frumosi. Nu amana controlul, eu pana au venit rezultatele m-am rugat numai sa descopere ce e de descoperit devreme sa pot face ceva.
Ghinetz
A mea ar manca oua dimineata la pranz si seara. Dar ii dau de 2-3 ori doar saptamanal.
Revin mai pe seara cu povestiri de la noi de pe batatura. Cum se bat copiii mei non stop si cum il capaceste Lis pe Cosmin la greu.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Simo78 spune:
Ola!
Intai de toate vreau sa urez LA MULTI ANI! strumfilor nostri (pentru ca nu se stie cand oi mai avea o gura de timp sa intru)...2 ani! wow!
apoi...cu kg...11,800 echipat, cu cm vad ca de vreo 2 luni si-a luat un avant si creste cate 2 cm pe luna sa recupereze din urma.
dinti 16 plus 4 au inceput sa isi anunte venirea (cu treziri noapte plangand si ”mami gelu”)
ou...cand vede la altii, abia de vreo 2 sapt s-a hotarat ca vrea si el.
nah! scuze de ”telegrama” dar ma asteapta un munte de calcat.
p.s. bun venit pe lume fratiorilor si surioarelor (si cei ce se vor naste pana mai scriu eu
) si sarcina usoara dragelor!
va pupam
p.p.s. poze...doar daca se poate pune un link catre aparatul meu, inca nu le-am descarcat nici pe alea din dubai ![]()
mami de Matei
1an 3luni
sunflower1979 spune:
Buna ziua!
oana, ce sa va mai spun despre cresa? denis deja a racit. acum nu pot spune ca sigur la cresa sau de la AC din masina, cert e ca de luni dimineata au inceput mucii transparenti, spre seara raguseala si apoi tusea. am mers la dr. de familie si as zis ca are rosu in gat, laringita, la plamani nimic si evident - antibiotic + aerius. i-am dat aerius, antibiotic inca nu. mi l-a primit la cresa cu conditia sa nu faca febra. de miercuri dimineata a inceput si o usoara febra, i-am dat nurofen, panadol, stiti voi. ii trece foarte bine, insa ma ingrijoreaza. toata lumea imi zice ca daca face febra sa-i dau antibiotic, la cresa la fel, maica-mea, sotul ma intreaba...nu-i dai? of, e tare greu. bea foarte mult ceai de busuioc cu miere (pentru tuse stiu eu ca e bun), ii dau oscillo si inca 2 remedii homeopate.
sunt necajita ca am nr de tel al unei pediatre in care am ceva incredere si nu raspunde, cab particular nu are, dr. homeopata nu raspunde, nici n-am unde sa ma duc pentru un sfat sigur corect referitor la cum sa procedez cu antibioticul.
azi denis a ramas acasa, cu tatal meu. are scaune dese si cam moi. nici asta nu stiu de la ce-o fi. sper sa-i treaca repede, dar trebuie sa ma astept la fel de fel de probleme din astea acum, ca merge la cresa.
am vazut ca si Victor de Anto e bolnavior - in PM ti-am scris ca e sonia, asa am inteles initial. va doresc sanatate multa si insanatosire grabnica!
sa stiti ca am citit tot, am vazut si niste poze - superbi baieteii de Ghinetz, unul a lu' mama si altul a lu' tata. asta a lui mama, poate si pentru ca-i mai mic si rotunjor, asa, e dulce rau, agatat de piciorul lui tati, parca. iar tu, cum zic si fetele, parca intineresti.
am vazut-o si pe premianta caferei si pe ghidusa ilinca. ce-mi place de voi ca va plimbati atata!
si nu in ultimul rand 2 blonduti cu ochi albastri care m-au terminat - mihnea de milena si david de vivela. frumosi copii mai aveti...or sa faca ravagii printre fete..si nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba.
cam asta-i despre noi...ma scuzati daca nu raspund chiar la tot, dar am o perioada f. aglomerata la servici!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
mychydutza spune:
ghinetz, am uitat de oole tale........lui andrei ii dau cam de 2 ori pe saptamana........si-i plac tare mult!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
ghinetz spune:
cefrutzo...

. (ma faci sa ma gandesc cu si mai mare greu ca pleaca singur; visame u ca o sa ne intalnim la intoarcere in Viena si sa stam acolo cateva zile, cu Stefan, sa vizitam adevarate gradini zoologice, adevarate acvarii...na, de astea pt varsta lui, dar...a picat planul. Poate doar daca altcineva face un drum pana la Viena pe 10-12 iulie si ne ia si pe noi.) Oricum, propunerea mea e pe foarte bune. Si e moca (drumul, nu propunerea)
Luna si ai mei se bat/joaca. Si cred uneori ca cer prea multa intelepciune de la Stefan tot explicandu-i ca poate sa-l pacaleasca si sa nu-i dea jucaria lui, ca oricum Victor nu vrea o jucarie anume, ci musai pe cea cu care se joaca el
Simo bine ai revenit. Asteptam totusi mai multe noutati ca a trecut un caaaaarrrrrr de ani de cand nu ne-ai mai povestit de voi. Cred ca Matei vorbeste de acum f bine (ma uimise ce bine vorbea cand al meu abia stia unde i ie nasul, putza...de astea). Hai...mai spune de el. (nu mai zic ce ciuda mi-e ca, desi stam in acelasi targ nu reusim sa ne intalnim)
Floare de soare 

X-ray spune:
ola dragelor!
ma bucur ca a-ti descoperit ce e "didocul",ca eram fastacita cum sa scriu
,e manager da' eli asa a invatat de la bona.oricum sper sa se tina de cuvant cu ce a ales la 1 an si sa se faca ceva in marketing ca tac-su daca trebuia sa traiasca din banii lui masa muream de foame
...(inca mai astept sa fac 40 de ani,cica dupa aia vin bani...)
michy e demential andrei,mai dar ce flacau mare ai,cu ochii aia usor migdalati si sepcile lui m-a topit...
lunaimi pare tare rau ca ai trecut prin asta dar bine ca sunt rezultatele bune.mi-ai dat idei cum sa o pacalesc pe eli sa-i pun ceva agrafe in cap,sper sa tina![]()
anto quad testul stabileste probabilitatea ca fatul sa aiba vreo trisomie tinand cont de 4 analize nu trei ca la triplul test,pe langa estriol,BHCG si AFP masoara si nivelul inhibineiA .asta ar fi si mai precis decat TT.DD ajuta sa iasa bine.
sunflower e vreun virusel de la gradi,asta inseamna colectivitatile,nu ai ce face...imi pare tare rau saracutul denis...
azi am facut snitele la cuptor ,suuuper!astept parerea elisei,chiftelele la cuptor le-a devorat![]()
oana elisa nu mananca sub nici o forma ou fiert.sambata avem zi de omleta in familie o fac in teflon cu fff putin ulei cu legume si cascaval,asta ii place fff mult.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
14+
povestea noastra...
Vivela spune:
si lui david ii plac ouale. crude. pe gresie, intinse
. n-am vazut copil mai fericit decat al meu in timp ce ia oul si-l tranteste
. rade apoi ca donald si il tine fericirea toata ziua. oua sa am... ![]()
DaviDependenta