Strumfi de iul-aug 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 13
ghinetz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
Hahaha, astepti mult si bine sa fac io al doilea bb, din pacate . Deci, treci la treaba, nu sta dupe mine. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Hai mai Vio, cum asa? Cum ramane cu "niciodata s anu spui niciodata"?
cafera spune:
Buna dimi!
Ce faceti, fete frumoase? Mi-ati luat-o inainte azi, m-am bucurat tare mult ca am avut de lecturat
De bine ce am inceput mesajul, s-au trezit fetele. Va pup si ne auzim
violetan spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ghinetz
Hai mai Vio, cum asa? Cum ramane cu "niciodata s anu spui niciodata"? Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ghinetz spune:
In alta ordine de idei: vrea cineva s amearga cu masina pe data de 26 iunie pe traseul Iasi-Oradea-Budapesta-Viena-Leipzig? Sotul merge singur si nu i-ar strica nitzica companie. Stiu si eu...poate aveti vreo sora/verisoara/colega/vecina misto. Nu. Nu e gluma, acum pe bune, cine vrea?
mychydutza spune:
vivela, mercic de complimente. andrei e fan sapci si bascutze. si in casa sta asa! iar sapca o poarta obligatoriu cu cozorocul in spate, asa ca smekerii!
ghinetz, pai n-ai masina? cu ce te duci in excursii? sau iti cumperi masina personala pe care n-o imparti cu sotzul?????/cat despre companie.............pt sotz.........ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca.........
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ghinetz In alta ordine de idei: vrea cineva s amearga cu masina pe data de 26 iunie pe traseul Iasi-Oradea-Budapesta-Viena-Leipzig? Sotul merge singur si nu i-ar strica nitzica companie. Stiu si eu...poate aveti vreo sora/verisoara/colega/vecina misto. Nu. Nu e gluma, acum pe bune, cine vrea? Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Am gasit
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza vivela, mercic de complimente. andrei e fan sapci si bascutze. si in casa sta asa! iar sapca o poarta obligatoriu cu cozorocul in spate, asa ca smekerii! ghinetz, pai n-ai masina? cu ce te duci in excursii? sau iti cumperi masina personala pe care n-o imparti cu sotzul?????/cat despre companie.............pt sotz.........ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca......... *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Masina o ia sotul cand pleaca in Germania. Si chiar de mi-ar lasa-o, eu nu conduc. Ziceam ca pana la sf lui august vine el si venim cu masina
ghinetz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cafera
Am gasit Mamica de printese |
Astept detalii.
cafera spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ghinetz
Astept detalii. Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Ghinet, o stii pe Oana, mamica frumoasa care da radacini, dar si aripi? Ea
mychydutza spune:
hehehehe. foarte spirituala caferutza!!!!!!!!!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*