Strumfi de iul-aug 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza strumfaraie .......

luna ma bucur ca a fost doar o alarma falsa...........si linkul cu poze ti-l pun aici sa nu mai cauti http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu2/AndreiMaiIunie2009#

alina, si eu am o nedumerire legata de meseria lu taty........cred ca e ceva legat de bere......gresesc???

ghinetz, iti zic si aci ca mi-a placut surpriza ta. iar pozele sunt absolut superbe si tu tare relaxata . daca sunteti asa plimbareti , va astept la vatra la un gratar. cand ajung pe-acolo (cel mai probabil la sf lui august) iti lansez invitatia!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

......si mai am o intrebare: cati dinti are dentitia de lapte? ca andrei are 16 ! mai sunt si altii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

......si mai am o intrebare: cati dinti are dentitia de lapte? ca andrei are 16 ! mai sunt si altii?

20!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

milena felicitari! eu ma gandeam la o fetita ca ma gandeam ca daca asta faci o sa fie la fel de frumoasa ca tine, si automat copil frumos ca Mihnea... dar nu-i bai ca e baiat. Foarte bine. La fel de bine ca si pana acum. Va invidiez ca mergeti la petrecerea "eisei"....

michi da, tata de eisa e diector la beie, cred ca imi da voie alina sa zic pt.ca a mai zis si ea... probabil ea o sa ne scrie mai rar daca pregateste baloane si confetti pt.ziua elisei... apoi da, a mai zis si carlaV candva ca dentitia de lapte are 20 de dinti... nu esti atenta deloc! iti trec 2, treci la loc!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

20!

haoleo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

michi da, tata de eisa e diector la beie, cred ca imi da voie alina sa zic pt.ca a mai zis si ea... probabil ea o sa ne scrie mai rar daca pregateste baloane si confetti pt.ziua elisei... apoi da, a mai zis si carlaV candva ca dentitia de lapte are 20 de dinti... nu esti atenta deloc! iti trec 2, treci la loc!

mercic......ei nah ce vrei si tu acu, sunt batrana si bolnava, nu-mi mai compileaza neuronu toate informatiile......ce rea e pielea pe tine! 2????????? ma lasi corijenta acu'n prag de Bac!!!!!!!! raman ca vanghele-goagl......care este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

incepe bine ziua, m-am delectat cu poze cu strumfi unul si unul.

am vazut un marinar frumos (mychy, andrei e pe drumul cel bun, s-o tina tot asa ca ajunge presedinte . cum reusesti sa-l convingi sa tina bascuta pe cap? eu cred ca ar trebui s-o lipesc cumva de capul lui david, altfel nu o tine mai mult de 2 nanosecunde , parca il frige, asa se leapada de ea ).

si da, din pacate dentitia de lapte are mai mult de 16 dinti. zic din pacate pt ca pe noi ne dispera, , e atat de agitat si de marait de imi vine sa plec unde vad cu ochii si sa ma intorc cand o avea 20 de dinti in gura.

am mai vazut o fetita dragalasa cu o pisica, dar nu numai. tare scumpa e adelise, cred ca o pupati toata ziua. si bineineles ca mor de ciuda cand mai si zici, Luna, ca e si vesela mereu si cuminte . am admirat aseara locurile pe unde va plimbati voi, foarte frumos acolo, aproape la fel de frumos ca pe Valea Lotrului .
Luna, sanatate multa! (te inteleg perfect, eu tot aman sa ma duc la controlul anual, trebuia sa merg in aprilie, dar n-am avut tragere de inima. maica-mea a avut/are niste probleme, le-a descoperit subit, la un control de rutina iar eu stau cu groaza ca e posibil s-o mostenesc )

Anto, imi place tare mult poza asta: http://picasaweb.google.co.uk/antodumi70/Aprilie_Mai2009?authkey=Gv1sRgCJG8u-rn26ON_QE#5332101284230643266
Si am mai vazut o poza cu cei doi fratiori, mi-a amintit de o poza mai veche a lor in care Victor o tinea bine de gat pe Sonia, stiu ca m-a amuzat la momentul acela.

Milena, nu stiu de ce se gandesc altii ce ar trebui sa nasti tu, eu ma bucur pentru voi, sa va dea Dumnezeu un fratior pentru Mihnea sanatos si destept .
Eu n-am putut sa ma hotarasc la prima sarcina daca imi doresc fata sau baiat. Desi asta e ceva normal, fiind primul copil, eu nici acum, cand ma gandesc la cel de-al doilea nu pot sa zic ca am preferinte. Da' chiar deloc, nu stiu ce-i cu mine .

Carla, m-ai topit de tot cum ai povestit de reactia Sabinei . Iar tu arati tare bine, nu ti-e putin asa jena sa apari atat de fresh, pieptanata si aranjata, in conditiile in care ai 2 copii atat de mici?

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

20 de dinti, da!!! Cumplit. Noi mai avem doi, dar credeti-ma ca astia imi scot peri albi. Nu am mai vazut/auzit dinti sa iasa asa de greu. E extrem de agitat, in special noaptea. maine mai dam o tura pe la homeopat, ca daca imi face nopti ca cea de ieri si sunt singura (v-am zis ca raman singura o luna) eu chem salvarea, pe bune. Ca sunt nevricoasa de felul meu.

mychy abia astept sa vin la Dorna. La sf lui august o sa am si masina, deci o sa fie super. Gratar zici...Yami!!!

Milena abia astept sa ne povestesti si tu la fel de frumos despre bb2, asa cum ne-a povestit Carla. Doamne ce ma emotioneaza povestile voastre. Mai ca m-as baga la bb3. Chiar ieri imi zicea sotul ca are el "filing" ca peste vreo 3 ani pe vremea asta ori nasc, ori sunt gravida. Sincer, acum nu vreau. dar...niciodata nu zic niciodata. Si astept si eu la rand; astept sa vine bb2 la Vio, la Vivela, la musso. la Mychy, de ce nu.

Am vazut muulte poze frumoase. Eu nu mai nominalizez, ca ma bucur pe moment de toate si apoi e in mine cred un prea-plin. Nu mai stiu ce si cui sa zic, ca toti imi sunt dragi.

Luna, tu numa' in emotii stai. Of! Ma bucur ca e totul bine. Si eu aman papanicolaul asta si nu cred ca musai de teama. Mai mult din lene.

Ma duc sa vad de e gata fripturica, ca vreau sa ies la plimbare. Si sa o am facuta pt cand ma intorc. As presta si o ciorba de legume, dar e prea cald acum, cred ca pe seara, sa am pentru maine. Oricum, Victor nu mananca doua feluri la pranz. Uneri ii dau al doilea fel dupa ce se trezeste, pe la 4. Desi uneori atunci ii dau doar o placinta, un iaurt...Iar seara ceva mai consistent: o budinca, paste. Chiar: cate oua pe saptamana mananca picii vostri? Al meu cum deschide ochii zice: lapte, ou. Eu ii dau cam la doua zile, dar mi-e sa nu fie prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cristina Floare de Soare mai povesteste-ne de la cresa?

karli am citit si eu mesajul scris maruntel. Nu te invinovateam pentru plecarea lui Paticut, ci doar mi se parea ca ai mereu ceva ascuns de zis, ca ceva te roade si iti sugeram sa spui direct, ca e voie, daca e in termeni decenti. Stii...eu is "baba batrana" si nu ma mai prins la aluzii. Nici epiderma nu mi-e asa fina, ca in atatia ani am invatat sa tot ignor diversele mesaje gen: "bate saua sa priceapa iapa". Si ma gandesc si la cele care chiar sunt sensibile la mesaje de astea si (cum ai vazut si tu) isi tot pun intrebarea: la mine s-a referit? ce i-am facut? eu sunt oare cea vizata? In rest...toate bune. Eu admir oamenii care nu pot ramane indiferenti la ceva ce ii deranjeaza. Poti folosi atat de bine acest dar in folosul tau si al altora.

Anto . Ma bucur tare sa te mai citesc.

House.. si mie mi se pare super initiativa ta de a face invitatie generala. Esti super tare si ma rog sa iti indeplineasca Dumnezeu rugamintea de a fi nasa. Sper sa se intample pana ma decid eu de bb3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz
astept sa vine bb2 la Vio, la Vivela, la musso. la Mychy, de ce nu.

Hahaha, astepti mult si bine sa fac io al doilea bb, din pacate . Deci, treci la treaba, nu sta dupe mine.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput