Strumfi de iul-aug 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Perlele Sabinei de aseara:
"- nu pleaca tati, tati vine inapoi !
- saby, tati nu pleaca, tati are putina treaba
- de ce pleaca tati? unde pleaca tati? sa stea tati cu saby acolo
- tati se duce la baie, tati vine inapoi
- de ce se duce tati la baie?
- tati face pipi
- de ce face tati pipi? "

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fete dragi,

Mey, dar ce mult ati scris de la ultima mea postare.
Mi-e greu sa tin pasul si daca se intampla sa nu raspund la vreo intrebare sa stiti ca nu e intentionat, nu dau "ignore", ci pur si simplu ori uit ori nu apuc sa citesc/scriu tot ce vreau.

La noi saptamana si copilul bolnav, sapt trecuta a fost Sonia, acum e Victor.
Are o laringo-traheita, tuseste destul de rau, face si un pic de febra. Dar am fost azi-dim la dr, avem tratament si sper sa nu fie nimic mai grav, il tin acasa pana luni, nu-l duc la scoala asa ca sper sa-i treaca repede si sa nu faca complicatii.

Monicabo, am ajuns cu bine, mersi de intrebare si pupici la fetele tale frumoase.

Brazuca, felicitari pentru nunta, ai fost o mireasa f frumoasa. Bafta la titularizare.

Housepocket, ce frumos ca ai facut invitatie generala. Distractie placuta si cat mai multi petrecareti veseli si jucausi.

Sa zic, sa nu zic, hai sa zic totusi: ca multe altele probabil am incercat sa inteleg motivul plecarii intempestive a lui Paticut si nu l-am gasit, doar daca nu o fi fost vreun mesaj sters, pe care acum nu mai am cum sa-l citesc. Dar nu am gasit nici ironii, nici rautati, nici macar glume, numai laude (binemeritate) pt ea si Miron si pt finuta ei, la fel de binemeritate. Asa ca eu nu pricep si pace, daca cineva poate sa ma lumineze, chiar si pe pm ca sa nu redeschidem discutia aici, as aprecia.
Si eu zic ca cel mai bine e sa se spuna explicit cand cineva sau ceva supara sau deranjeaza.
Pe de alta parte, fiecare are dreptul sa faca ce si cum doreste, Paticut, (daca mai citesti), iti doresc numai bine, sanatate si noroc la proiectul bb2.

Vivela, v-am admirat in poze, ce ochi frumosi are David. Si am retinut, cand incepem sa facem excursii prin tara, o sa apelez la tine pt sfaturi.
Ghinetz, si voi la fel, frumosi si umblareti, .

Claucia, sa va fie de bine vacanta. Ca frumos ca poti sa te plimbi cand ai burtica. Sarcina usoara in continuare.

Alina, bafta la analize . Ce-i aia quad test, triplu test +1?

Acum sa raspund la topicurile zilei.
Nu stiu cata apa bea Sonia, nu m-am gandit sa masor. Dar pe aici nu e f cald, deci e explicabil. Ca greutate are aprox 11kg700 gr si 90 cm, s-a lungit si s-a subtiat, mai ales dupa ultima febra, nici acum nu mananca cum trebuie.
Si ea e f temperamentala, ma trozneste sau ma musca cand nu-i convine ceva. Si pe fra-su il musca, daca nu-i da o jucarie, il inghesuie intr-un colt si-l musca. Uneori e obositor sa stau intre ei sa-i despart, dar e si fascinant cat sunt de diferiti. Ea ii fura jucariile si fuge, ala urla dar din fericire nu e violent si nu o loveste, dar uneori o tranteste incercand sa-i smulga ceva din mana.
Cand loveste, musca sau face prostii (azi mi-a trantit termometrul de ureche pe jos si la facut bucati) o pun la colt si se supara f tare. Sta un pic si apoi vine si zice "itza, supa-ata" - fetita e suparata.
E asa de dulce ca-mi trece instant.
Vorbeste non-stop, repeta tot ce aude, dar pe limba ei, are un cod pe care numai cei avizati il cunosc.
Ne distram cand eram in Rom si venea cumnata-miu la noi, ne-a auzit spunand "A venit Danila" si cum il vedea zicea " a minit Lilila" si de-atunci asa-i spunem, Lilila.

Hai ca m-am intins la povesti.

Luna, bine ai revenit, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, .

Pup fetele, o seara buna,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna: " cele rele sa se spele, cele bune sa se adune". Pupici

Legat de apa, vad ca marea majoritate beau peste un litru de apa, Daria nici macar 300 ml apa pura ( nu zic de lapte....) . De fapt pe mine ma framanta daca e posibil sa se deshidrateze doar lasand- o asa cu lichidul pe care il bea de buna voie, caci recunosc ca ii dublez de multe ori portia de suc de portocale sau mai recurg la alte smecherii gen pus apa 10-20 ml peste lapte, s. a. Oare sunt capabili acum sa bea doar cat au nevoie sau trebuie ghidati? Hmmmm

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Carla smecheria asta cu pisu tine mereu la Daria, seara cand adoarme si ma ridic de langa ea. Ma vede si- i zic - stai mami acolo, fa nani, vine si mami inapoi, ma duc sa fac pipi. Si asa ma lasa sa plec.
Mititica cred ca in capul ei isi inchipuie ca de cate ori plec fac pipi. Sper sa tina si cand o voi lasa la gradi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hahaha, la mine cand l-am obisnuit pe Cosmin sa doarma singur la 4 ani tinea faza cu "fac un dus si vin". Dupa vreo luna mi-a zis "tu nu mai vii mama, nu?"

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Anto tare faza cu "il inghesuie intr-un colt si-l musca" parca o si vad pe Sonia ... sanatate multa lui Victor!
Ma gandeam sa iti scriu eu un PM (dar am zis ca asa raspund la dilema mai multor fete) vis-a-vis de ce simti ca lipseste in paginile anterioare ca sa iti dai seama de ce si-a anuntat Paticut plecarea si, poate, de ce sunt fix eu vinovata pentru asta. Pentru ca "acuzatiile" lui ghinetz, claucia si cel mai putin important pentru mine ale lui greierash si msfhbo.... la asta au condus! eu sunt tartorul in iesirea ei. Sunt doua lucruri distincte zic eu pentru ca nu pot sa cred ca am atata determinare intr-o persoana asa de ferma si batoasa cum e Paticut. Daca prima data a hotarat sa nu mai scrie si a revenit nu v-ati intrebat de ce a vrut sa renunte prima data la scrisul pe forum? Mai sunt si oameni care nu sunt ceea ce vor sa para, iar daca eu i-am transmis asta ba prin forum, ba pe alte cai, ea s-a suparat pe forum si a iesit fara ca sa ma acuze fix pe mine. Apoi daca ea va pare asa draguta si eu vreo scorpie foarte bine, n-am nimic de comentat. Din nou, putem sa ne jucam cu imaginea noastra fiecare cum vrem. Nu cred ca vreti acum ca eu s-o sun si sa fac ceva ca ea sa revina. E fata mare stie ce face. Daca eu m-am suparat pe ea, stie ea de ce. Dar ca sa va pedepseasca pe voi cu ne-scrisul mi se pare ca nu s-a gandit taman bine. Nu m-a plesnit pe mine nemaiscriind. Ci tot pe cei nevinovati. Alte explicatii nu mai am, nu mai dau. Strict despre supararea ei cu mine, a mea cu a ei, n-au legatura cu forumul. Dar de aici pana la a iesi de pe forum, cred si eu ca ea a incurcat putin borcanele si a luat decizia gresita. Poate va vedea cat e de dorita din nou si va reveni. Nu stiu ce sa zic. Nu ma acuzati pe mine ca ea in loc sa ma "pedepseasca" eventual doar pe mine (pt.asa-zisa suparare pe care i-am creat-o) va pedepseste si pe voi.. cred ca am scris suficient sau chiar prea mult despre asta.

Luna imi pare rau sa aud ca ai trecut iar prin fiorii aceia inspaimantatori de-a dreptul, insa bine ca acum esti bine. Daca te prind pe messenger intr-o zi as vrea sa te mai intreb eu cate ceva. In rest ce mai face Adelise?

ddanagh parca ai fi zis de la noi din casa.. daca nu mentionez exact pana unde plec si ca vin inapoi nu scap fara codita dupa mine, adica Adeluta.. dar asa acum a crescut si intelege cand ii spun ca ma duc doar pana la baie si fac pipi iar ea sa ramana in pat, sau mai mult cand ies pana afara jos sa cumpar ceva.. sau sa duc gunoiul. Astea le fac daca mai e si tati acasa, pt.ca daca sunt singura, la gunoi nu ma duc decat cu ea pt.ca la usa noastra este si lant la nivelul ei si imediat pune lantul, asa ca pot sa tot am eu cheile cu mine, tot pe-afara raman!

alina.a deci asa, tati e cu beia si mami e dotoita! mai ajungeti in iul-aug in zona Valcea? ca mi-ai starnit curiozitatea cand ai zis ca parintii tai au divortat eu sper ca mai vii, daca iti permite si sarcina plimbarea. Bafta azi la aflat culoarea paturicilor pentru bebe2.

milena f.tare Mihnea cu trasul clopotului... si separat de asta, el e f.frumos ca baietel. O sa franga multe inimi de fetite numai la simpla trecere prin dreptul lor .... ah, si o intrebare, ca n-am fost atenta daca stii ce e bebe 2; ia zi, faci si o fetita?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata!
Imi place de nu mai pot cum povestiti despre strumfuleti. Parca ii si vad! I-as manca pe toti!
Luna, ma bucur tare mult ca esti bine!
Georgi, esti de basme cu plecarea ta la turci, dar mai ales cu venirea la bucuresti! Te astept sa vorbim
Mychy,
Ddanagh, anto, cafera, si pe voi si pe strumfuletii dragi!
Alina.a, abia astept!! Dar ce e aia didot? Ca am incercat sa traduc, dar nu mi-a iesit

Hai ca mai intru mai incolo si mai vorbim.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

si da,daca nu stiati "mami iuca a pital si e docoitza" si "tati iuca a beie si e didoc"

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+

Si eu vreau sa stiu ce inseamna, ca nu am reusit sa traduc.

Luna1 , chiar m-ai binedispus. Cum as putea eu sa ii spun lui Razvan ca plec sa fac pipi sau dus cand el merge peste tot cu mine, iar daca incui usa la baie ma stiu toti vecinii?

La mine in casa se aude aproape incontinuu "mama-mama" strigat cu cele mai inalte tonalitati de care e capabil. La orice pas vrea sa fiu langa el, chiar si sa stau in camera cu el, ignorata total de altfel, dar sa ma stie aproape.
Sper ca pe plaja treaba asta se va dovedi foarte folositoare, adica va sta mereu prin preajma noastra.

Nu reusesc de fel sa il fac sa isi dea pantalonii jos cand vrea sa fac pisu sau cacuta. Daca e dezbracat, nu avem probleme, face la olita fara exceptie, insa cum il imbrac si ii explic ca trebuie el sa isi dea pantalonii jos ca sa faca la olita, nu reusesc de loc sa ma fac inteleasa. Vine la mine dupa ce a facut treaba, ca nu se mai simte confortabil.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh
da sticla peste cap, isi umple gura de apa si apoi o pune jos fara sa ia gura de pe ea, astfel ca revarsa ce are in gura iar in sticla.
Ti- placut cum am descris? vrei nitica apa?

niu, niu, niu, niu!!!!!!!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Baiat fac! Ca nu stiu reteta de fete. Sincer ... eu nici nu am avut preferinte. Aproape toata lumea care ma intreba ma compatimea la un moment dat :"Nu e fata?" "Nu e, e baiat" "Lasa ca mai faci unul" .

Luna, draga mea, bine ca a trecut stresul asta. Am avut si eu parte de asa ceva si stiu exact prin ce treci. Dar e excelent ca totul s-a terminat! Experiente de genul asta te fac sa apreciezi viatza si ce ai si mai mult. Multi pupici tie si familiei!

Anto,ce dulce e Sonia! Cum sa nu te topesti?

Carla , mi se pare super cum a reactionat Saby. Abia astept sa-l vad pe Mihnea cand se naste juniorul. Deocamdata discutam problema si cum o sa avem noi grija de bebe. Tu cum te simti? Esti mai relaxata decat la primul copil?

Alinasi eu abia astept sa ne vedem sambata si sa vedem ce surprize ne pregatesti.

M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 23+ cu Codrin Daniel

Mergi la inceput