Nou stil de viata (272)
Raspunsuri - Pagina 3
khristin spune:
Salutare fetele ,
Era si timpul sa ma vedeti ca scriu pe aici dupa o absenta indelungata, caci ma laud cu un extra de 10 kg fata de cand am ramas insarcinata, deci 84 kg teeeeeeribile , nu mai spun de partea cu oglinda . Partea buna e ca de curand am ramas singurei si merg la plimbare cu juniorul cam 3-4 ore si a inceput sa se vada miscandu-se acul in jos, dar-ar domnul s-o tina tot asa . Oricum stiu ca le voi da jos, dar trebuie sa ma mobilizez caci in 2 luni incep serviciul si nu se cade sa merg out of shape, nu? Cam tarziu m-am trezit, mai ales ca acum e vara . Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Am vazut fete veterane ambitioase ca Delidana, si Puskin astept sfaturi care sa mearga fetelor stiti voi, pls
Astea fiind zise acum sa vi-l prezint pe pustiulache nazdravanache, my pride and joy cum s-ar zice .
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
Delidana spune:
Pauza de la invatat :
Gusta, mergi la doctor, sanatate multa.
Khristin, ma bucur sa te revad, l-am admirat pe junior, mare smecher. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Zuzi, normal ca daca ieri ai mincat putin si azi la fel, acum ti-e foame. Maninca portii normale, piine graham sau neagra, fara dulciuri si sucuri. Scuza-ma ca te cert dar cum naiba sa functionezi cu o nectarina si o cafea cu lapte la micul dejun?
Mai scriu si eu meniul, desi maninc aproximativ aceleasi feluri, nu prea sint inventiva la capitolul mincare.
MD: cereale cu lapte de soia
Gustare: 1 piersica si 1 mar
P: cartofi fierti cu 3 snitele subtirele de pui, salata (1 rosie, 1 ceapa, 1 castravete, 1 ardei gras + ulei de masline, sare si otet)
Gustare: cirese
Cina: astazi mai variez din cauza de pofta asa ca-mi fac niste paste cu brinza de capra si citeva masline.
In rest, apa multa.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
Zuzilici spune:
Delia felicitari pentru articolul din revista scolii si sper sa te citesc in curand ... prin librarii.
Ai dreptate cu nectarina si cafeaua, dar eu niciodta n-am fost o gurmanda dimineatza... seara sunt eu de speriat.
Meniul de azi:
MD - o clatita cu iaurt 0% fat ( 100 gr = 40 cal.) + cafea cu lapte
G - morcovei si-o bucatica de cioco neagra cu menta " After 8"
P - 3 felii subtiri de gratar cu 4 piroghi si 2 lingurite de smantana.
G - 1 mar + o nectarina + morcovei
C - salata verde cu ridichi, castravete si cepaa verde si daca mi-e foame poate ceva tuna in apa.
Khristin welcome back. Ti-am admirat puii, Yasmin e deja domnisoara iar Chris seamana foarte mult cu ea.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Buna seara!
Intru pe fuga...
Meri e ceva mai bine, dar tot mai avem de tras inca... Si e mofturoasa si miorlaita saracutza si abea ma mai inteleg cu ea!
Zuzilici, bine ai revenit! asteptam poze! Meri era la mare cu cizmele de cauciuc pt ca era prea rece apa, plouase destul de tare si nu vroiam sa intre in apa desculta! Vrem poze din Cubaaaa!
Gabrielama, vacanta placuta si ai grija de sanatate. Care a fost cauza imbolnavirii?
Khristin, ai un pustiulica Si fetita e atat de draguta! Iar tie sa stii ca-ti sta bine si asa pufy! Esti o doamna bine! Si rar mi-a fost dat sa vad o gravida inainte de momentul nasterii, pe patul de spital, atat de frumoasa si de senina!
Carina, iti doresc de-acum vacanta frumoasa si sa ne aduci poze muuulte, da?
Gusta, cum te mai simti?
Criscosty, frumos tare printul tau!
Delidana, imi pare rau pt concertul DM. Puteau totusi sa faca un efort, nu crezi?
Puskin, esti mai bine?
Mephala, ieri am ramas fara voce si m-am gandit la tine! Am vrut sa te sun sa-ti cant la telefon!
liris spune:
hola gordas!!!
n-am citit nimic din urma. sunt absolut pe dinafara cu vestile.
am 76-77 kg. in viata mea nu am fost atita.
am 16 kg de dat jos si musai sa le dau. pe criza asta nu am de gind sa-mi innoiesc garderoba.
Diana e o fetita cuminte. doarme deja toata noaptea. maninca bine si creste (sper eu bine ...ca astia ne masoara doar din luna-n -luna). a venit si mama aici si am mai mult timp, altfel...nu stiu ce m-as fi facut. cind unul vrea somn altul a facut caca , celalalt are chef de joaca, primul urla ca are el chef si asa mai departe.
gata, la noul concurs ma inrolez si eu, bagati-ma pe la vreo echipa!
hasta luego!!
dordia2000 spune:
Buna fetelor!
Pt raport;din nou 94.0 kg dar bine ca nu m-am ingrasat..ca in weekend am fost la tzara unde am vizitat o gramada de neamuri care mai de care mai ospitaliere. Dar am mancat numai gratar cu salate si branzica cu rosii si castraveti. ...Si un pic de paine calda pe vatra.
Onitza felicitari pt samburel si sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
tuturor fetelor pe care le-am ratat (si sunt multe...) tot ce va doriti si muulta sanatate.
Noi suntem ok, am inscris prichindelul Stefan la Gradi...iar maine deja avem sedinta cu parintii.
La servici totul e ok, dar am o acritura de sefa...de nici nu va imaginati. Ea e fata buna dar are niste iesiri destul de urate si sincer nu mai stiu cum sa o iau. Cred ca o sa o ignor si ma voi rezuma doar la a-i raspunde la intrebari, in rest voi face tot ce pot sa fie treaba ok.
Acum va las ca merg sa vad un serial (Criminal minds) si apoi la nani.
o noapte buna va doresc!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
khristin spune:
Delidana, hai ambitioneaza-ma cat sport mai faci? Ai devenit profesoara intre timp ? Daca n-am inteles bine, intelege-ma ca nu sint absolut deloc la curent ce se mai intampla pe aici, dar ma updatez eu . Am vazut si eu de cateva ori emisiunea respectiva, si zau daca nu m-as baga si eu uneori la exercitiile alora…
Zuzilici, multumim de aprecieri , ai dreptate, seamana unul cu altul de zici ca-s gemeni. La tine cum merge cura, ai ajuns la targetul propus? Ai fost sa-l vizitezi iar pe Castro ? Isabella trebuie sa fi crescut si ea, e déjà la gradinita, nu ? Ce mai, ai scapat de griji…
Tzuni, acum ca am terminat cu gravizenia si facutul de copii, am decis ca e momentul sa kill the puffiness . Adevarul e ca nu as fi crezut in ruptul capului ca dupa a doua nastere sa mearga atat de greu cu pierderea kilogramelor, m-am convins acum ca organismul nu mai are arderile pe care le avea inainte . Dupa ce am nascut prima oara, pe vremea asta pierdusem toate kilogramele acumulate, dar nici nu alaptasem atata timp …stiu scuze, scuze . Ce mai face Meri?
Mephala, sanatate lui Iustin…varicela trebuie supravegheata sa nu dea in complicatii.
Vazut multe mamici cu bebici mititei pe aici …poate facem un club al mamicilor post-partum ceva.
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
Delidana spune:
'Neata,
Haideti la cafea, ceaiuri, cereale si ce mai doriti.
Khristin, momentan nu fac sport ca nu am timp, sint in sesiune si invat, mai am de tras pina joia viitoare. Profa nu m-am facut, abia am terminat anul 2 de facultate.
Liris, bine ai revenit si tu! Slaba sansa la concursuri, fetele abia daca mai dau raportul (care acum se da la 2 saptamini), unele sint in concediu...poate mai spre toamna cind ne mai adunam...
Pup gasca.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
carina spune:
Neata,
Liris: bine ai revenit si spor. Pupici micutei Diana!
Kristin: bine ai revenit si tu. Poate reusiti sa le mai dati avant si restului care s-au cam lenevit
Marilena: cum esti?
Carmen: e posibil sa faci si tu varicela. Varicela e contagioasa cu putin timp inainte de eruptie (2-3 zile daca imi amintesc eu) si are perioada lunga de incubatie (intre 9 si 21 de zile). Si eu si Carina am facut vaccin acum vreo 2 ani.
Diana: hai mai da-o-ncolo de mancare. Mobilizeaza-te si incepe sa mergi in jos.
Zuzi: cate kg ai acum? La cat ajungem la sfarsit de iunie? Dar la sfarsit de iulie?
Tzuni: pupici lui Meri si sa se faca bine.
Va las ca tre sa fug la control si spalaturi. Revin mai tarzior.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Hopes spune:
Buna dimineata si de la mine
Ne-am reintors din concediu si sunt din nou pe baricade.
La multi ani sanatosi si norocosi cu intarziere lui Iustin (Carmen sa va traisca printul)
La multi ani fericiti Mara
La multi ani cu tot ce-ti doresti tu Gusta
Carmen sanatate lui Iustin si sper sa fie bine si sa nu ia si Teo
Sanatate si concediu placut si Gabrielei
Am admirat si baiatul lui Criscosty care e un frumos si un dragalas, dar si puiii lui Kristin si pe Andreea
Onitza felicitati,sarcina usoara si bebe sanatos
Zuzi bine ai revenit
Anda tin pumnii sa termini cu bine la stomato
Am citit pe diagonala si e posibil sa nu fi prins tot.
Sper sa ma mobilizez si sa ajung la 55 kg. Nu-mi mai vine nici o haina deja, am un vagon de haine de dat de pomana, unele care imi plac, dar care deja stau ca pe gard. Asta e, bine ca m-am vazut mai slaba
Va salut si va pup pe toate.