Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Andreea, e adevarat ca le simti si e bine sa le dai jos in primul rind pentru sanatatea ta. Eu ma refeream strict la partea estetica, nu arati rau deloc.
Ma uitam zilele trecute la o emisiune (nu-mi amintesc exact pe ce canal era, Euforia, parca) Family Fat Surgeons, sa vezi acolo obezi , unii reusesc sa slabeasca dupa ce li se face operatia aceea de micsorare a stomacului...acolo sa vezi vointa...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, doamne frumoase!

salutari din Turcia si numai bine va doresc!

Nu am apucat sa scriu nimic inainte de plecare, pentru ca am fost tare bolnava. Am ajuns in urgenta cu un "atac" de artrita reactiva, care practic m-a imobilizat. Cu dureri de tot corpul cum nu va pot spune. Si cu mainile si picioarele atat de umflate si tumefiate de nu puteam sa-mi misc degetele. Anyway, acum sunt mult mai bine, sper sa nu mai fac asa ceva niciodata.

Gusta, La Multi Ani!

Donna, La Multi Ani!

Onita, felicitari!!!

Va imbratisez si ma duc sa dorm ca un purcel!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Debea astept sa se faca ora 4 ca numai pot de durere de ureche si m-am si umflat,numai mie mi se poate intampla asa ceva.

Carmen sanatate multa la bolnavior si sper sa fie numai o alarma valsa.

Andreea frumoase poze si cum au zis si fetele arati bine.

Gabriela sanatate multa .

Anda si tie multa sanatate.

Cuscra cred ca ai avut emotii si ei la randul lor cu dansul.

Delia cum merge invatatul?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!

Carmen multumim de nou capitol si sanatate lui Iustin. Raportul meu de azi: 89.4 kg.

Gusta de azi/ieri pe baricade da? Multumesc pentru paharul de vin . L-am servit doar virtual deoarece m-am hotarat sa nu mai beau pic de alcool pana de ziua mea. Poate de ziua "colegului" am sa gust ceva sampanie.

Anda mersi ca m-ai admirat de 2 ori. si felicitari pentru achizitionarea biletelor din Turcia. Distractie placuta. Termini "dantura" pana atunci?

Gabi am inteles ca tu deja de bucuri de "baclavalele" turcesti ... si alte bunatati. Concediu placut si nu uita sa faci poze.

Ruxi m-am pus la curent cu ultimile stiri si imi pare rau ca n-a fost sa fie. Mie sincer mi se pare tare nedrept ce s-a intamplat. Putea s-o puna pe "colega" care urma sa ramana in locul tau si tu sa mergi pe noul post...dar stii tu tot raul spre bine ... sigur o sa apara ceva mai bun pentru tine.

Crys ti-am admirat si eu printul . Cred c-a fost o serbare tare reusita.

Dragelor va las acum (sunt la servici, busy pana peste cap) dar sper sa mai intru azi.

p.s. Meph cred c-ai uitat sa pui linkul pentru capitolul trecut.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Buna dimineata!

Carmen multumim de nou capitol si sanatate lui Iustin. Raportul meu de azi: 89.4 kg.

Gusta de azi/ieri pe baricade da? Multumesc pentru paharul de vin . L-am servit doar virtual deoarece m-am hotarat sa nu mai beau pic de alcool pana de ziua mea. Poate de ziua "colegului" am sa gust ceva sampanie.

Anda mersi ca m-ai admirat de 2 ori. si felicitari pentru achizitionarea biletelor din Turcia. Distractie placuta. Termini "dantura" pana atunci?

Gabi am inteles ca tu deja de bucuri de "baclavalele" turcesti ... si alte bunatati. Concediu placut si nu uita sa faci poze.

Ruxi m-am pus la curent cu ultimile stiri si imi pare rau ca n-a fost sa fie. Mie sincer mi se pare tare nedrept ce s-a intamplat. Putea s-o puna pe "colega" care urma sa ramana in locul tau si tu sa mergi pe noul post...dar stii tu tot raul spre bine ... sigur o sa apara ceva mai bun pentru tine.

Crys ti-am admirat si eu printul . Cred c-a fost o serbare tare reusita.

Dragelor va las acum (sunt la servici, busy pana peste cap) dar sper sa mai intru azi.

p.s. Meph cred c-ai uitat sa pui linkul pentru capitolul trecut.
Cuba 2008

Zuzi: Gabi e in Turcia. Eu plec in Cipru . Nu termin cu dantura pana atunci dar sper sa am si jos intermediari frumosi ca sus. Pana atunci tine-mi pumnii sa imi prinda grefa de gingie ca asta ma freaca acum. La controlul de azi arata bine cica.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Frumos imi mai merge.

Maine dimineata la ora 9 trebuie sa ma prezint la spital la ORL-ist sunt suparata ca nu stiu cum de numai bine imi merge.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Wow! Anda Insula dragostei... frumoasa alegere. Nu pot sa-ti urez decat distractie si iubire maxima. Ce zici se lasa cu-n bb2 ?
Intre timp tinem pumni sa iasa bien cu grefa.

Andreea sa stii ca te-am vazut si eu in poze si arati tare bine. Succes sa scapi de cele 10 kg de care te plangi.

Tzuni am vazut-o pe Meri la mare in "galosi de cauciuc" . E o scumpa dar asa frig e la mare ???? Tu ce mai spui, ce mai faci???

Meniul meu de ieri:
MD - o nectarina + o cafea cu lapte
P - orez cu legume si carne in stil thai
C - o felie de pepene + una de paine cu vinete
apa cat cuprinde + 25 de min pe banda (150 cal).

Cuba 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Frumos imi mai merge.

Maine dimineata la ora 9 trebuie sa ma prezint la spital la ORL-ist sunt suparata ca nu stiu cum de numai bine imi merge.

Marilena si Mara Augusta

Mari dar ce ti-au spus ca ai? Eu zic sa nu te mai stresezi caci probabil ca-i doar o infectie minora... Cum merge dieta?

Donna mi-e dor de tine si meniurile tale. Cum iti mai e???

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Wow! Anda Insula dragostei... frumoasa alegere. Nu pot sa-ti urez decat distractie si iubire maxima. Ce zici se lasa cu-n bb2 ?
Intre timp tinem pumni sa iasa bien cu grefa.

Andreea sa stii ca te-am vazut si eu in poze si arati tare bine. Succes sa scapi de cele 10 kg de care te plangi.

Tzuni am vazut-o pe Meri la mare in "galosi de cauciuc" . E o scumpa dar asa frig e la mare ???? Tu ce mai spui, ce mai faci???

Meniul meu de ieri:
MD - o nectarina + o cafea cu lapte
P - orez cu legume si carne in stil thai
C - o felie de pepene + una de paine cu vinete
apa cat cuprinde + 25 de min pe banda (150 cal).

Cuba 2008

Zuzi: se lasa cu iubire, dar nu si cu bb2 ca nu prea se mai poate. Ma bucur ca te tii de cuvant si ai inceput sa postezi meniul. Cam saracut meniul de ieri.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

A promis is a promis! Daca mai si slabesc atunci chiar ca merita s ama tin de promisiune.

Am uitat sa scriu ca ieri am mai mancat si-un mar si ceva morcovei mici in drum spre casa. Conduc cam 45-60 min. asa ca mai dau iama in rontaieli.
Dar sincer azi mi-e o foame de lup. Am mancat vreo 100 gr de iaurt (40 cal.) c-o clatita. Acum rintai la morcovei. Da mi-e foame.

Cuba 2008

Mergi la inceput