Nou stil de viata (272)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Scuze ca intru asa de rar ,nu am nimic de raportat pentru ca nu m-am cantarit de mult.Intre timp am ajuns la urgenta cu o criza de gastrita cat mine de mare si dupa ce am vomat o noapte intreaga...
Cred ca martea viitoare o sa vin cu un raport ca acum nu ma simt in stare sa ma cantaresc.
O zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Eu, ca de obicei intru rar, cam cand se da raportul. Sincer nici nu prea stiu ce sa va zic. Am avut saptamana trecuta ceva musafiri asa ca... nu am mers prea departe cu slabitul. Am doar un minus de 300g. Nu vreau insa sa mai deranjez pe nimeni cu modificarea in lista, revin saptamana viitoare la timp adica marti. POate saptamana asta o sa am mai multe cu care sa ma laud. As vrea sa incerc si ceva sport in mod regulat dar... sa vad daca si fica-mea e de acord sa ma lase ca in ultimul rand am senzatia ca doarme mai putin decat mine iar cand doarme ea, nu stiu ce sa fac mai intai. POate totusi o sa ma organizez mai bine si sa strecor si ceva miscare in programul meu. Vedem ce va fi.

Meniu:
MD: o felie de wasa cu 20g telemea, 30g salam, o rosie si o cana lapte degresat
Pranz: 150g orez cu legume cu o pulpita de pui innabusita (fara pielita)
Cina: ciorba (bors) de legume, fara paine.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Asa imi place...am avut ce citi La mine au trecut 3 luni de la operatie si am inceput sa pap salata...ce buna este zici ca mananc ciocolata Asi vrea sa ma apuc si de pedalat dar nu stiu daca este bine...oare sa sun doctorul sa-l intreb?

Delia, multumim ptr. tratatie
Gabi, vacanta placuta in contonuare si ai grija de tine
Cuscra, ce ai facut la doctor? Cum esti azi?
Khristin, am vazut pozele Frumosi copii, frumoasa mamica
Liris, pupici micutei Diana si asteptam poze.
Dordia, e bine ca nu ai mancat interzise..trebuie sa te mobilizezi
Carmen, ce face Iustin? I-au mai aparut bubite noi?
Tzuni si tie si lui Meri.
Zuzi
Hopes, bine ai revenit Cum a fost in concediu?
Anca, sanatate...iei ceva tratament acum?
ClaudiaH, o zi buna si tie
Anda

Gata, ma apuc de treaba...mai vin.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna fetelor,

Dieta mea cea noua merge, adica vad ca am eu ambitie de data asta, azi de dimineata aveam 99,4 kg deci - fix 4 kg, sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu o las balta. Aaa si am avut si abateri plus ca am mai modificat-o p'ici pi colo ca e prea restrictiva.

Kristin si Liris bine ati revenit si succes.

Delia, nu stiu daca ti-am mai spus, am reusit sa vad videoclipul, mi-a placut si am recunoscut si eu blocurile si reclama de la Optinova, super melodia.

Carmen, multa sanatate lui Iustin, sa-i treaca repede si sa nu-l mananance bubitele. Nici eu nici Bia nu am facut febra cand am avut.

Mai am doua examene si scap. Yuppy. Acu sper sa le si iau, dar avand in vedere ca am invatat sper sa nu am surprize.

Pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISCOSTY
Anca, sanatate...iei ceva tratament acum?

Crys si Dany

Da iau si o sa merg sa mai fac niste analize ,mersi de intrebare.

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Anca felicitari pentru kg date jos!!!!!!!!!

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Salutare fetele ,

pustiulache nazdravanache, my pride and joy cum s-ar zice .

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Cristina frumos pustulica, si kg ai sa le dai jos.

Liris bine ai revenit.

Hopes vin sa imi dai mie hainele ca la mine sanse slabe de slabit.

Eu sunt rau la test imi iese o pierdere de 10% la auz la urechea stanga.Am medicamente antibiotic si predinson(despre care stiu ca ingrasa daca mananc sarat asa ca o sa am o noua problema).Am de luat antibiotic de 5 ori pe zi si predinson 8 pastile nici ei nu isi explica iar eu nici atata si de la pastile imi e rau si tot asa.

Asa ca o intrebare cine a luat predinson imi poate da vreo relatie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hopes, deci tu ai ajuns sa te plangi ca-ti sint hainele largi sa intelegem, hmmmm, bravos

Ancadragoman, sanatate multa, ai grija de tine.

Delidana, stiam ca incepusei facultatea, dar se vede ca m-a lasat memoria.

ClaudiaH, acum imi amintesc ca tu intrai la odiseea boboceilor nostri intr-o vreme. Succes la slabit.

Criscosty, ce operatie ai facut ? Asta daca nu sint indiscreta bineinteles.

An-k, felicitari pt. cele 4 kg pierdute , si sa pierzi cat mai multe de acum incolo. Pt. ce inveti ?

Nastad, ce ziceai tu de Raduleasca la Piatra Neamt ?

Gusta, multumesc de aprecieri . Imi pare rau sa aud de problemele de auz. Sper sa se rezolve cu bine curand. Iar de kg mele, sper sa se duca cat mai repede caci nu se mai poate.

Carina, sper sa revigoram spiritele care s-au pus pe lenevit si noi cele noi sa ne mobilizam rapid.

Puskin, cand mai intri tu un pic aici, imi spui si mie concret, step by step ce ai facut tu, please? Nu de alta, dar eu sint un elev tare ascultator daca stiu ca ceva da rezultate

La micul dejun azi am mancat 2 oua fierte, conopida, telina si masline. E bine asa ?

Azi se anunta ploaie aici si o temperatura cool de 19 grade. Se pare ca azi vreau nu vreau, trebuie sa sar peste plimbare

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Anca, Kristin, merci Sper sa dau jos in continuare, chiar daca nu in ritmul asta.

Kristin, merg la colegiul de asistente medicale.

Gusta, imi pare rau de problema cu urechea. Ai grija de tine

Mergi la inceput