Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna seara fetelor!

la multi ani sarbatoritilor!!!

olishka, eu i-am bagat azi o jumatate de supozitor eferalgan 80 mg (taiat pe lungime).
am facut si noi vaccinul si piranha a urlat tare dar imediat a primit tzatza si a tacut. l-am rasfatat dupa aceea si l-am tinut in brate vreo 2 ore pana a adormit. acum imi doarme deja de 3 ceasuri...
daca n-ar fi dureros i-as face zilnic un vaccin..

monnvas, sunt perfect de acord cu tine.

PetraTudor, eu am facut vaccinul gratuit. asa i-am facut si karinei. are 3 ani si jumate si pana acum a fost ok. dr. mea a zis ca daca ar avea un copil ar merge pe schema de la stat.

sunt zombi.. am deja 4 nopti nedormite din cauza fetei... nu paote dormi de mancarime... doarme cate o jumatate de ora si ma striga. fac ture intre dormitoare...
ma bucurasem si eu ca arald a inceput sa-mi doarma 8 ore legate si acum se trezeste dikn 2 in 2 ore... cred ca si-a dereglat programul...

ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Moni nu am cumparat nimic mami, pt ca suntem intr-o per ff dificila acum , financiar vorbind, dar nici nu ma grabesc!!!Accept cu drag cadoul tau.
Am vazut ca nu sunt singura care se intreaba ca-i cu tine...esti bine??? s-a intamplat ceva???

Sunt ok, doar ca nu mai am chef de viata asta.
Am pus poze cu Luana facute zilele astea.
Ma bucur sa iti daruiesc o rochita, si nu pt ca ai unele probleme.
Mi-a placut mereu sa daruiesc, asa sunt eu, asa am fost mereu. Si m-am bucurat foarte mult cand am vazut ca asa e si Alex. Nu daruiesc "de pomana" ci pt ca acum totul are alt sens.
A spus Lucia odata, si m-am simtit jignita, desi stiu sigur ca nu a avut nici cea mai mica intentia. A spus "nu trebuie sa am un copil mort ca sa daruiesc". Nici eu nu aveam si daruiam, dar acum are alt sens. Daca nu ii pot lua Almei rochite roz si jucarii, sunt bucuroasa sa pot darui altui copil. Aceste este scopul pana la urma.
Astept pe PM adresa ta.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Vai, Monica, Luana e o scumpa - se vede ca e printesa lui tati . Sunt de acord cu tine .
Si ce vorbe sunt alea? Vrei sa sarim toate fetele de pe forum pe tine? Pacat ca esti cam departe, ca altfel faceam o gasca sa venim sa-ti dam bataita.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Simina

Monica (Ayla) speram ca totul e ok si te asteptam, asa cum ne-ai obisnuit, cu link-uri la poze cu Luana cea scumpa sau chestii dragute/utile!

Si acum,

Am otita, am fost la dr, mi-a curatat urechea si mi-a recomandat instuilatii cu alcool boricat, rivanol si betadina. Plus, oxacilina. DAR betadina este contraindicata pe perioada alaptarii, ca sa nu mai spun de oxacilina. DECI???? Ce fac????

Am citit de un antibiotic Sumamed, care se da si la copii de 6 luni, in prospect nu scrie ca ar fi problematic pentru alaptare. Ce sa fac, sa iau de capul meu? Cu cine sa vorbesc? Offffffffffffff........

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

stai asa, nu te panica! incerc sa intreb in jur, sa vad daca am pe cine!!! revin in max 30 de min.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Moni nu am cumparat nimic mami, pt ca suntem intr-o per ff dificila acum , financiar vorbind, dar nici nu ma grabesc!!!Accept cu drag cadoul tau.
Am vazut ca nu sunt singura care se intreaba ca-i cu tine...esti bine??? s-a intamplat ceva???

Sunt ok, doar ca nu mai am chef de viata asta.
Am pus poze cu Luana facute zilele astea.
Ma bucur sa iti daruiesc o rochita, si nu pt ca ai unele probleme.
Mi-a placut mereu sa daruiesc, asa sunt eu, asa am fost mereu. Si m-am bucurat foarte mult cand am vazut ca asa e si Alex. Nu daruiesc "de pomana" ci pt ca acum totul are alt sens.
A spus Lucia odata, si m-am simtit jignita, desi stiu sigur ca nu a avut nici cea mai mica intentia. A spus "nu trebuie sa am un copil mort ca sa daruiesc". Nici eu nu aveam si daruiam, dar acum are alt sens. Daca nu ii pot lua Almei rochite roz si jucarii, sunt bucuroasa sa pot darui altui copil. Aceste este scopul pana la urma.
Astept pe PM adresa ta.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Stiu ca am fost dura atunci, dar eram si eu necajita ca nu vroiai sa primesti ceea ce eu iti daruiam din toata inima.
IARTA-MA, te rog!

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Nu stiu ce sa zic de betadina, dar mie dr gineco mi-a spus sa ma ung cu betadina dupa cezariana , si m-am uns zilnic vreo 2-3 saptamani, si alaptam si bb nu a avut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Monica, numai ce scriam de link-uri. Eu insa nu am parola de piczo, o gasesc pe mailul comun? Daca nu este acolo, pot primi un PM cu info necesare? Te rooooogggggggg

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

Supozitorul nu se pune intreg, se taie pe jumate si apoi il mai tai un pic daca crezi ca e nevoie, si inainte sa il pui lui bb, il formezi tu cu mana (sa nu aiba margini ascutite de la taiat).

I-am pus si eu jumatate, dar i l-am taiat pe latime. Bine de stiut. Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Olishka
Ilinca Am murit de ras cand ai spus ca am slabit...esti o dragutza, dar mananc ca o purcica si sunt la fel de grasa...
Simina_kin...te pup pe Mazarica O sa faci si tu o fetita superba precum Moni???
Ayla cred ca stii cat de fericita am fost acum cateva minute cand am deschis pozele Luanei si am vazut cat de dulcica e. Vroiam sa plang cand ai zis ca te-ai suparat pe mine...dar mi-a trecut cand am vazut poza din caditza...E o sirena

Fetelor, azi am patit-o rau. Am facut o colica renala si am urlat la propriu de durere ...si mi-a trecut abia dupa ce mi-a facut tata socru o injectie cu voltaren. Acum sunt cat de cat mai bine, dar ma duc sa ma culc.
Va pup cu drag pe toate.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput