Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 5

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Buna ziua tuturor, V-a fost dor de mine??? Ca eu nu mai pot de dorul vostru... ![]() ![]() Cum a fost la botez? Ei bine chiar frumos. Piciul a fost un cumintel, nu a plans in biserica decat foarte putin, dupa ce l-a scos din cristelnita si l-a pus pe masa...necajit fiind ca l-a tinut parintele asa putin in apa... ![]() ![]() ![]() |
Si Adelina a fost cumintik la Botez. In apa i-a placut ca de obicei.

Dupa slujba a socializat un pic, apoi -la restaurant- a papat cum am ajuns, apoi a adormit, a mai cerut ceva papa dupa ce s-a servit aperitivul si-a vazut ca se pune toata lumea pe mancat, apoi inca un somn luuuuuuuuuuung, pana la final cand a mai mancat ceva si am plecat acasa. Am avut noroc ca a fost cuminte, ca nu aveam cu cine sa o las...
Baitza de mir a fost ocazie de petrecere.

Denisa-Madalina

http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Carmen, imi pare tare rau ca aveti probleme; fa-i urocultura, dar poate e supraincalzire, nu febra..? sper si eu, nu te supara pe mine... [...] si intrebare tehnica. pediatrul mi-a zis ca prevenar sa facem cind o sa mai creasca si incepe sa intre in contact cu copii. rotarix a zis ca daca o sa fie cazul - adica daca se va dovedi mai sensibila - facem dupa ce vedem cum se comporta la diversificare la toamna. are sens? |
Da, si eu m-am gandit sa sugerez drept cauza superincalzirea, dar m-am abtinut in ideea ca s-a eliminat cu motiv... pe caldura asta se pot produce kestii si la adulti, nu numai la bebeii nostri mici si aposi.

Partial are. Antipneumococicul intr-adevar e mai bine sa il amanam pana cand copilul intra in comunitate, cand creste riscul contactarii microbului. In ceea ce priveste rotarixul si diversificarea... Diareea ar fi punctul comun, dar... cam atat. Diareea din diversificare are drept cauza deficitul de digestie/absorbtie, pe cand rotarixul previne diareea virala...

Revin cu rugamintea pentru linkul la blog si datele pt picassa.

Denisa-Madalina

http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

olishka spune:
Salutare!!!
Multumesc pt urari
Gigelica frumoase pozele de la botez. Tu ai fost foarte frumoasa. Pitonul cel mai frumos
Astazi David a avut o zi de cosmar. Dupa ce ca l-am ciopartit eu, l-au mai chinuit si la spital. I-am facut 2 vaccinuri si i-au luat si sange. Glicemia e ok, are o usoara anemie. Trebuie sa-i dau fier. I-ati mai dat bebelusilor?
Sa va zic o alta tampenie facuta de mine astazi: m-am dus si eu la Matei Bals sa cumpar vaccinurile, dar am intarziat 15 min , asa ca am dat 1 mil si ceva in plus (mi-era putin cam ciuda, caci pusesem ochii zilele astea pe o rochita draguta
). dar nu asta e tampenie. tampenia mea este urm: trebuia sa-i iau Infarix nu stiu de care (nu Hexa..., unu care nu are Engerixul) si engerixul. Eu i-am luat Hexa si Engerixul. Doctorita nu s-a mai uitat pe cutie ce scrie (eu am crezut ca e ok, ea a crezut ca am luat ce mi-a zis) si l-a vaccinat cu ambele. Asa ca i-am dat o doza dubla de Engerix. Am sunat dr de la infectioase si ne-a zis ca e ok. Acum sunt mai linistita (multumesc Raluca), dar inca nu pot sa-mi revin, caci balonasul meu a tipat astazi f muuuuult de era sa lesin eu acolo (si eu sunt o tipa tare in asemenea situatii
).
O sa-i pun mai tarziu supozitor. Speram sa nu avem reactii.
Acum David e afara si se plimba cu bona. E asa de bine sa stai putin relaxata , dar fug sa fac putine ordine prin casa.
Va puuuup!!!
Olga, mamica lui David iepurasul

chatonel spune:
pisicogri, ai PM de azi-dimi te-asteapta
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

Ilinca_M. spune:
Carmen, Aris, denisamada, multumesc pt. lamuririle cu vaccinul de pe manutza (asa e, are un mic semn rosu) si cu celelalte vaccinuri; dar ce informate sunteti, ce lejer patinati voi printre denumiri, rotarix, hexa, infarix etc...nici nu stiu daca le-am retinut corect. Denisamada, felicitari cu intarziere pentru cei 2 ani...zici ca ati "colaborat" 14 ani inainte Vorba bancului:"ce atata graba!"
Gigelica, dar ce bunica tanara si frumoasa!! Si tu ai slabit.
Olishka, de ce te-a costat cu 1 mil. mai mult daca ai intarziat 15 min?...Si doctoritza aia putea sa citeasca inainte, ce scuze e asta, ca a crezut ca ai luat ce trebuia?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

pisigri spune:
Stiu mitza frantzuzeasca, ti-am raspuns
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)

olishka spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Carmen, Aris, denisamada, multumesc pt. lamuririle cu vaccinul de pe manutza (asa e, are un mic semn rosu) si cu celelalte vaccinuri; dar ce informate sunteti, ce lejer patinati voi printre denumiri, rotarix, hexa, infarix etc...nici nu stiu daca le-am retinut corect ![]() ![]() Gigelica, dar ce bunica tanara si frumoasa!! Si tu ai slabit. Olishka, de ce te-a costat cu 1 mil. mai mult daca ai intarziat 15 min?...Si doctoritza aia putea sa citeasca inainte, ce scuze e asta, ca a crezut ca ai luat ce trebuia?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Pai la 4 se inchidea, eu am ajuns pe la 4 si un sfert. La Bals sunt mai ieftine cu 1 mil.
Cam ai dreptate...putea sa citeasca ce scie pe cutie
Cum ii bag supozitor in funduletul asta asa mic?

Si inca o intrebare: unde plasa de tantari care se pune la carut? Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

simina_kin spune:
Mamicile mele frumoase , de-o ora citesc din urma mesajele voastre.
Olishka, Ilinca,Monnvas,Novus, Kea,PetraTudor,Millie,Petran,Pisigri,Chatonel,Ayla, DenisaMada, Gigelica,SimonaMami,Carmenada,Ada1974,Aris va multumesc din suflet pentru felicitari
Lucia ai fost mortala cu morcovul asta cu plecaciuni
Moni nu am cumparat nimic mami, pt ca suntem intr-o per ff dificila acum , financiar vorbind, dar nici nu ma grabesc!!!Accept cu drag cadoul tau.
Am vazut ca nu sunt singura care se intreaba ca-i cu tine...esti bine??? s-a intamplat ceva???18+ cu
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

ADA1974 spune:
Supozitorul nu se pune intreg, se taie pe jumate si apoi il mai tai un pic daca crezi ca e nevoie, si inainte sa il pui lui bb, il formezi tu cu mana (sa nu aiba margini ascutite de la taiat).
ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

ADA1974 spune:
Fetelor, imi spuneti si mie cat e Prevenar la Bals, si in ce conditii (impuse de Bals ?) trebuie sa il transportam? La Gabi mi-a facut cineva rost din depozit cu 240 lei, si vreau sa vad daca mai apelez sau nu la el si pt Sophia.
ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#