Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 7

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, felicitari cu intarziere pentru cei 2 ani...zici ca ati "colaborat" 14 ani inainte Vorba bancului:"ce atata graba!" ![]() |
Am colaborat 12 inainte (din clasa 9

Denisa-Madalina

http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

PetraTudor spune:
citat din mesajul lui ADA1974 Nu stiu ce sa zic de betadina, dar mie dr gineco mi-a spus sa ma ung cu betadina dupa cezariana ![]() ada mami de ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true# |
A, super atunci, ca ma zapacesc prospectele astea!!!!!!!
Chatonel, multumesc, esti foarte draguta, dar nu arde, daca vei afla maine e la fel de OK, nu iau oricum oxacilina, eventual sumamedul.... Dar mi-a facut extrem de bine reactia ta, zau ca forumul acesta este de mare ajutor! Esti o scumpa!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Am colaborat 12 inainte (din clasa 9 ![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |

Gigelica(Lucia) -

chatonel spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Chatonel, multumesc, esti foarte draguta, dar nu arde, daca vei afla maine e la fel de OK, nu iau oricum oxacilina, eventual sumamedul.... Dar mi-a facut extrem de bine reactia ta, zau ca forumul acesta este de mare ajutor! Esti o scumpa! ![]() MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
cu placere!! bine ca nu esti grabita, nu am inca nici un raspuns

si forumul asta a fost aci mereu ca sa ne sustinem, nu?

Famille Dragoon cu

Toulouse, la ville rose

PetraTudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
cu placere!! bine ca nu esti grabita, nu am inca nici un raspuns ![]() si forumul asta a fost aci mereu ca sa ne sustinem, nu? ![]() Famille Dragoon cu ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Chatonel, fugi la nani sau la Dragoana (ca sa o vezi dormind, desigur, nu pentru entertainment

Pup!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

joanna27 spune:
Buna seara!
Bine v-am regasit.In sfarsit mai dau si eu un semn de viata.Nu am citit decat la capitolul asta putin...
Felicitari tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor, de asemenea si celor care atu selebrat si altceva..sunteti multi la numar.
Simina soro felicitari de mazarica.sa fiti sanatoase .va pupam si abia astept sa vad mazarica.
Gigilica felicirai pt botez sa cresteti mari , pt tine am cevaq si nu am reusit sa iti trimit, da vb la telefon curand promit.
Ayla mama ce cuvinte sunt alea ca esti satula, la tine nu exista asa ceva...nu am vreme ca te-as sapuni bine.pupici printesei ...e superba..ca mami de altfel.
Aris, Chatonel, Olinska, Adee, Simonamami, Ilinca, pisisgri, Petra...scuze sunteti o gramada..va imbratisam pe toate si va pupam..
Asa mie- de door de voi de nici nu stiti...da de s-au dus vremurile buna.In alta ordine de idee am facut si noi botezu si in rest tot la medici.
Un pic suntem mai bine in sensu in care a luat 100 gr in greutate si nu mai vomita atat..acum nu mai face caca...medicu a zis sa mai asteptam pana la 6 luni i daca nu isi revine sa il operam..sper ca nu va fi nevoie. In rest parac nu mai e asa de rau , saqu m-am obisniut eu cu programu asta
, manaca la 2 ore jumate , ziua doarme cate 2 ore si noaptea de la 12 la 4..in rest brate ne cheama
da macar asa nu mai urla cat il tin plamanii.
Eu sunt super obo, cand prind un pic de timp nu stiu ce sa fac...dar ma bucur de fiecari zi pe care ne-a dat-o Domnu si ca e sanatos cat de cat si nu are mari probleme.
Cand mai prind un pic de timp o sa pun si niste poze.
Vaccinul l-am facut cel de la stat pt ca medicul de famailia a refuzat sa il faca cel din farmacie pt ca nu are garantia transportului si nu stie daca l 4 luni vom gasi aceasi firma..acum nu am gasit sa cumpar..asta e a trecut cu bine fara febra si culmea in ziua a dormit....de ma intrebam ce e cu copilul.
In rest suntem la faza de gangurit scoate niste sunete mortale..zambeste ca ma topesc toata, ne rostogolom nu mai pot sa il las singur pe masa de infasat...si suntem un mare bandit.
Gata ca tre sa fug , urla de iti sparge timpanele..
pupici super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

chatonel spune:
bine, mami, fug la nani mai vb miine! acu citeam ca aci 80% din otite se rezolva singure, in cca 4 zile, fara antibio...
somn usor
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

novus spune:
Victor Cristian,Ina Gabriela,Lucian,Aidan Victor,David ,Brisees
PISIGRI
, DYANA
, DENISAMADA + Sotu'
Gigelica felicitari pt botez
Ayla, multi
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

millie spune:
PetraTudor si eu mi-am dat cu betadina pe operatia de cezariana si in perioada aceia alaptam ,acum tu faci cum crezi ca e mai bine
Monica mami de